merhaba arkadaslar forumda baktim ama bulamadim.. iphone u tv ye baglamis izlemis biri varmi diye sormak istedim.. cunku baglamak istiyorum ama elimde tv baglanti kablosu yok.. ayrica belkin in kendi tv baglanti kablosu disinda bi kabloyla baglaniyormu? birde elimizdeki dock larin boyle bir cikisi varmi??
bu konu hakkinda bilgi verebilirseniz cok sevinirim.. saygilarla..
ucuz kabloların kullanımını önlemek için içinde chip olan av kablosu çıkardı apple. bu kabloyu satın almadan ipod classic ve iphone da görüntüyü tv ye aktarmak mümkün değildir. sitesinde 49$ a satılıyor. Türkiye'de satılıyomu bilmiyorum.
Selam kardesim bundan birkac ay once boyle bir konu foruma acilmisti zamanla silinmis olabilir diye tekrar bilgileri tazelemek istiyorum; ben iPhone umu tv ye "Universal Dock" ile bagliyorum..evet bildigin iPod icin verilen universal dock..sonuc tahmin edemeyecegin kadar iyi,kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar.Tek bir sorun var universal dock yuvasi iPhone a gore biraz daha genis ama iPhone u dock uzerinde pek oynatmassan problem olmuyor yada kendi yaptigin kucuk bir destek ile de bunu saglayabilirsin. Eger Istanbulda yasiyorsan bu parcayi bulman cok kolay,4-5 sene once iPod Photo almistim 40gb lik paketin icinden cikmisti Universal Dock,internette kucuk bir arastirma yaparsan goreceksin uzerinde Ses ve Görüntü cikisi olan bir model bu ve senin ihtiyacini tamamiyla karsiliyor.Kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
bu linkteki resim cihazi bulman icin yardimci olur sana,gordugun gibi uzerindeki goruntu ve ses cikislari iPhone icinde mukemmel sonuclar yaratiyor.
arkadaslar verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim..
z-yback peki lcd ekranda ve crt ekranda goruntu nasil oluyor? buyuk mu yoksa kucuk mu oluyor?
evde Panasonic Viera TH-42PZ800E plasma tv kullaniyorum iPhone ile goruntu sonucu mukemmel...dikkat ettiysen iphone pref icinde sana TV baglantisi ile ilgili secenekler veriyor eger Widescreen secersen ayni anda goruntu de full-screen oluyor.kisaca full screen her kosulda seyredersin.
merhaba arkadaşlar. iphone tv-out kablosunu sanırım av cable diye geçiyor bulabileceğimiz bir yer var mı. elmasepet filan inanilmaz pahalı. bir kabloya 130 ytl diyolar :) teşekkürler..
ben amerikadan gelecek ablama siparis ettim kabloyu aldi 4temmuzda gelecek. Almadan once arastirdim biraz tvye bagladigimizda butun menuyu goremiyoruz haberiniz olsun sadece videoyu foto ve youtubeda actigimiz videolari direk gorebiliyoruz onun disinda tvde sadece siyah bir goruntu cikiyor. Kabloyuda kulaklik girisi olan cinsinden olani tavsiye etmiyolar alttan sarz kismindan takilani tercih etmek lazimmis. Ben elime gectikten sonra deneyimlerimi tekrar yazarim, buarada tv kablosu 20 dolara maloldu..
arkadaşlar konuyla ilgili bir gelişme var mı? düşünsenize 480i çözünürlükte film izleyebilecegiz tv de. kimse neden ilgilenmiyor aslında bu konuyla pek anlamıyorum...