Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iphone u tv ye baglayan var mi? nasil?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> iphone u tv ye baglayan var mi? nasil? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bhdrctr

13 Mayıs 2008; 22:52:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaslar forumda baktim ama bulamadim.. iphone u tv ye baglamis izlemis biri varmi diye sormak istedim.. cunku baglamak istiyorum ama elimde tv baglanti kablosu yok.. ayrica belkin in kendi tv baglanti kablosu disinda bi kabloyla baglaniyormu? birde elimizdeki dock larin boyle bir cikisi varmi??

bu konu hakkinda bilgi verebilirseniz cok sevinirim.. saygilarla..

www.sirinevlersurucukursu.com
garfitr

13 Mayıs 2008; 23:42:54 

ucuz kabloların kullanımını önlemek için içinde chip olan av kablosu çıkardı apple. bu kabloyu satın almadan ipod classic ve iphone da görüntüyü tv ye aktarmak mümkün değildir. sitesinde 49$ a satılıyor. Türkiye'de satılıyomu bilmiyorum.

hakman306

14 Mayıs 2008; 9:27:23 

http://cgi.ebay.com/Docking-station-FOR-iPhone-touch-to-computer-TV-Charge_W0QQitemZ110251324645QQihZ001QQcategoryZ84082QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ben bunu bir tanıdığın arkadaşı gelecekmiş sipariş verdim ama ne üründen ne de geleceğinden eminim :)

z-yback

14 Mayıs 2008; 10:22:00 

Selam kardesim bundan birkac ay once boyle bir konu foruma acilmisti zamanla silinmis olabilir diye tekrar bilgileri tazelemek istiyorum;
ben iPhone umu tv ye "Universal Dock" ile bagliyorum..evet bildigin iPod icin verilen universal dock..sonuc tahmin edemeyecegin kadar iyi,kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar.Tek bir sorun var universal dock yuvasi iPhone a gore biraz daha genis ama iPhone u dock uzerinde pek oynatmassan problem olmuyor yada kendi yaptigin kucuk bir destek ile de bunu saglayabilirsin.
Eger Istanbulda yasiyorsan bu parcayi bulman cok kolay,4-5 sene once iPod Photo almistim 40gb lik paketin icinden cikmisti Universal Dock,internette kucuk bir arastirma yaparsan goreceksin uzerinde Ses ve Görüntü cikisi olan bir model bu ve senin ihtiyacini tamamiyla karsiliyor.Kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

bu linkteki resim cihazi bulman icin yardimci olur sana,gordugun gibi uzerindeki goruntu ve ses cikislari iPhone icinde mukemmel sonuclar yaratiyor.

http://s7d1.scene7.com/is/image/vanns/770969438?$medium_item$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z-yback -- 14 Mayıs 2008; 10:26:20 >

bhdrctr

14 Mayıs 2008; 10:39:23 

arkadaslar verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim..

z-yback peki lcd ekranda ve crt ekranda goruntu nasil oluyor? buyuk mu yoksa kucuk mu oluyor?

www.sirinevlersurucukursu.com
hakman306

14 Mayıs 2008; 13:48:47 

benim bahsettiğim kablo olmazmı acaba ?

MuttFTS.

15 Mayıs 2008; 9:39:57 

Görüntüsü olur gibi duruyor..

quote:

Orjinalden alıntı: hakman306

benim bahsettiğim kablo olmazmı acaba ?

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB + V-Moda Vibe
mustafayigiter

15 Mayıs 2008; 10:11:03 

TV-OUT KABLOSUNU ARKADAŞIM GETİRECEK.HERALDE 10 TANE.
GELDİĞİ ZAMAN SİZLERE HABER VEREBİLİRİM.
SELAMLAR.

z-yback

16 Mayıs 2008; 18:48:29 

quote:

Orjinalden alıntı: bhdrctr

arkadaslar verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim..

z-yback peki lcd ekranda ve crt ekranda goruntu nasil oluyor? buyuk mu yoksa kucuk mu oluyor?

evde Panasonic Viera TH-42PZ800E plasma tv kullaniyorum iPhone ile goruntu sonucu mukemmel...dikkat ettiysen iphone pref icinde sana TV baglantisi ile ilgili secenekler veriyor eger Widescreen secersen ayni anda goruntu de full-screen oluyor.kisaca full screen her kosulda seyredersin.

afterflame

17 Mayıs 2008; 2:42:25 

Bende vaktinde ipod photo ile aldığım belkin'in kablosu var. Gayet iyi sonuç alınıyor.

dosamps

27 Haziran 2008; 13:46:11 

merhaba arkadaşlar. iphone tv-out kablosunu sanırım av cable diye geçiyor bulabileceğimiz bir yer var mı. elmasepet filan inanilmaz pahalı. bir kabloya 130 ytl diyolar :)
teşekkürler..

iPhone
1.1.2 OTB
Jailbreak: Yes
Unlock: No
@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2008; 14:05:51 

kabloda chip olmasa belkı kendımız yapabılırdık kabloyu
suattok5210

27 Haziran 2008; 16:23:08 

ben amerikadan gelecek ablama siparis ettim kabloyu aldi 4temmuzda gelecek. Almadan once arastirdim biraz tvye bagladigimizda butun menuyu goremiyoruz haberiniz olsun sadece videoyu foto ve youtubeda actigimiz videolari direk gorebiliyoruz onun disinda tvde sadece siyah bir goruntu cikiyor. Kabloyuda kulaklik girisi olan cinsinden olani tavsiye etmiyolar alttan sarz kismindan takilani tercih etmek lazimmis. Ben elime gectikten sonra deneyimlerimi tekrar yazarim, buarada tv kablosu 20 dolara maloldu..

dosamps

28 Haziran 2008; 9:13:52 

fiyat çok iyiymiş hoca ya. umarım kaliteli çıkar. gelince bir inceleme yapıp, markayı modeli yazar mısın? teşekkürler..

iPhone
1.1.2 OTB
dosamps

9 Temmuz 2008; 9:30:28 

arkadaşlar konuyla ilgili bir gelişme var mı? düşünsenize 480i çözünürlükte film izleyebilecegiz tv de. kimse neden ilgilenmiyor aslında bu konuyla pek anlamıyorum...

iPhone
1.1.2 OTB
hakman306

28 Temmuz 2008; 12:14:31 

yok mu hala cihazı tv'ye bağlayan :)

nofearl

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 13:28:58 

http://urun.gittigidiyor.com/iphone-yeni-CABLE-AUDIO-VIDEO-COMPOSITE_W0QQidZZ10289134

Ben aynisini ebay den aldim,
Sadece Ayarlarda iPod ayarlari icinde TV Sinyalini PAL yapin yoksa siyah beyaz gosteriyor

yada ebay den isterseniz: http://cgi.ebay.com/IPOD-COMPONENT-AV-TV-CABLE-NANO-TOUCH-CLASSIC-iPhone_W0QQitemZ370072745110QQihZ024QQcategoryZ20336QQrdZ1QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 28 Temmuz 2008; 13:35:10 >

Teknik.Servis

28 Temmuz 2008; 14:39:56 

1.1.4 ile calısmıyodu felan dıolardı kalıte nasıl arkadasım

nofearl

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 18:30:15