monitoru yeni aldim.. bi sorum olacak ..ben 7-8 saat acik birakiyorum kapatinca cıt cıt diye ses geliyo kasadan ..ısınmadan dolayı sanırım...bu normal mi
ısınmadan dolayı. panel çerçevesinde boşluk yoksa sorun yok. ayrıca philips e mail attım. b,p ve x modellerinde sıfır ölü piksel garantisi olduğunu yazmışlar. sizin monitörün perfect panel özelliği yani sıfır ölü piksel garantisi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkaradus -- 14 Mayıs 2008; 1:39:17 >
ısınmadan dolayı. panel çerçevesinde boşluk yoksa sorun yok. ayrıca philips e mail attım. b,p ve x modellerinde sıfır ölü piksel garantisi olduğunu yazmışlar. sizin monitörün perfect panel özelliği yani sıfır ölü piksel garantisi var mı?
ya bu arkadaş durmadan zırvalıyo ama 20'' üstüne bu garanti geçerli değil:D arayın sorun philipsi 220x serisine varmı sıfır ölü piksel garantisi diye yok diyecekler. ara konuş mail atmaaaaaaaaaaa:D
arkadaşım sen sormuştun ben söylemiştim. niye milleti rahatsız edeyim. birşey için çabaladığım falan yok ne geçecek elime sen bunu kafanda kuruyorsun. ben burada objektif cevaplar veriyorum herkese. özele abuk subuk şeyler yazacağına sıkıyosa erkeksen buraya yaz. ama sen bu kadarsın işte özele yazma gereksinimi duyuyosun. özele yazdığınada cevap verdim:D çünkü olayı kişiselleştirdin. araştırdım almadan önce ve sana söyledim sıfır piksel garantisi olmadığını. bunu göz önünde bulundurmuyosan o senin bileceğin iş buraya herkes görüşlerini yazıyo. düşmanca bir tavır sergilemene gerek yok.
bu monitörü bugün aldım. hd4870 ekran kartım var. monitörde tek bi tane bile ölü piksel yok ama çok bariz bir dalgalanma var. ekran kartımın da, monitörümün de sürücülerini kurdum, güncelledim. bu dalgalanmayı giderebilmem mümkün mü? yoksa monitörde mi bir sorun var?
Ekran kartın tamda monıtore yakısır bır kart ama neden bole bır sorun oldu elektronık esyalardan olabılır basıma cok geldı monıtolerde yanında bulunan elektronıkler etkılıyordur belkı