Evet beyler her türlü banner, imza resimi, avatar, isteyebilirsiniz. Buraya ilgili arkadaşların nicklerini yazacağım katılmak isteyenler yine yoluyla ulaşırlarsa sevinirim. İstediğiniz grafiğin boyutlarını, türünü, ayrıntılarını yazarsanız size daha iyi bir hizmet verebiliriz.
heartless
Uzaklaştırılmış 120 gün cezanın 4 günü kaldı.
15 Mayıs 2008, 17:09:55
Malum bölüm sakin bu saatlerde. Faydalı bir başlık olmuş. Benide listeye eklermisin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hem kendimi de geliştirmek adına faydalı olacağına inanıyorum.
Evet arkadaşlar, yeni grubumuz The Cockroaches için grup arkadaşım Ronny ile bir logo yarışması başlatmak istedik. Grubumuz Punk Rock türünde olup, ismi hamamböcekleri anlamına gelmektedir. Bu yüzden çok sevgili hamamböceği arkadaşlarımızı logoda kullanmanız ve türümüzün Punk Rock türünde olduğumuzu unutmadan tarz ile ilgili çalışmalar yapmanız çalışmalarınız için bir artı olacaktır. Kısacası istediğimiz şey logomuzun farklılık yaratacak bir çalışma olmasıdır...
Bu özelliklere uygun bedava logo yaparsanız çok sevinirim. jpg veya gif dosyası olması arz edilip logolar kalınlık 489 uzunluk 66 boylarında olsun mümkünse bi hareketli bide normal olsun
heartless
17 Mayıs 2008, 13:25:36
Teşekkürler Altan, style'lar güzel.
BozukMouse bu da benim denemem. Carbon Fiber bg üzerine Janjanlı Janjanlı MUSTANG
@RaPpErBoY®,
Millet grafik istiyor ne istediğini tam olarak anlatmıyor, başlıkta kirlilik yaratıyoruz sonra hep beraber. İstedikleri grafiklerin boyutu ve ayrıntısını belirtmeleri için uyarı eklermisin ilk posta ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 17 Mayıs 2008; 13:28:16 >
Bende sade fakat hareketli (renk değiştiren üstteki gibi yada daha uygun daha hoş bir efekt) bir DH rica edebilir miyim ? yalnız 2 adet istiyorum.Bir tanesi normal boyutlarda olsun.Yani herhangi bir forumda imzama yad avatarıma koyabileceğim cinsten.Diğeri de burada kullanabileceğim (imza kurallarına uygun) bir şeklini rica ediyorum.Çokmu istedim ne :)
17 Mayıs 2008, 19:48:08
Çok değil uygundur ne yazacak animasyonda ? 280x90 ve 100x100 boyutlarda olacak sade bg üzerine... Biraz daha açıklayıcı olalım lütfen.
şöyle birşey yaptım hocam uğraşamadım fazla dükkanda işim var biraz da.
güzel olmuş ama bitane daha yaparmısın.tam istediğim şey değil.ama biraz çalışırsan olur:D arkadaşlar çok acil yapabilirmisiniz.19 mayısa lazım lütfen!!!
arabalar için kabin tasarımı ve imalatı yapıyorum tekno infinity die düşündüm markayı şöle güzel bi çalışma yapabilirmisiniz.bu çalışmayı siteye filan koycam imza olmayacağı için gerekli boyutları siz daha iyi bilirsiniz hatta yaptığım her kabinin de üzerine basabilirim şimdiden teşekkür ederim
arabalar için kabin tasarımı ve imalatı yapıyorum tekno infinity die düşündüm markayı şöle güzel bi çalışma yapabilirmisiniz.bu çalışmayı siteye filan koycam imza olmayacağı için gerekli boyutları siz daha iyi bilirsiniz hatta yaptığım her kabinin de üzerine basabilirim şimdiden teşekkür ederim
hocam yaptığınız kabinlerden resim boyutlarını çok büyütmeden 1-2 resim ekleyin buraya çalışma alanınız hakkında fikir edinelim ondan sonra tasarlanabilir. ayrıca burada tasarlayacağımız logoyu firma logosu olarak kullanmak bence pek hoş olmaz. Bir profesyonele yaptırırsanız sizin için çok daha iyi olur. Çünkü muhtemelen uzun süre kullanacaksınız o logoyu. İleride pişman olmayın sonra.
pişman olcak bi şey yok bakalım beyenilirse koyarız bu iş ole 3-5 ayda bir yapılan bi iş deil birine karar verilir ve sürekli kullanılır.kabinlerin boyutları en min.45 boy min 45 ve gittikçe büyüyor.teklilerde çemberin alt kısmına çiftlilerde iki çemberin ortasına die düşündüm.bunun dışında çok küçük parçalar da var yada şöle izah edeyim koyacağımız logonun en küçük boyutu 2 cm eninde bir fontta olcak büyük olanda yaklaşık 5 cm.uzunluğuda zaten harf sayısına göre değişcek.yalnız markayı değiştirdik BASSTECH olcak.
quote:
Orjinalden alıntı: altanns
quote:
Orjinalden alıntı: hsk tekno
hocam yaptığınız kabinlerden resim boyutlarını çok büyütmeden 1-2 resim ekleyin buraya çalışma alanınız hakkında fikir edinelim ondan sonra tasarlanabilir. ayrıca burada tasarlayacağımız logoyu firma logosu olarak kullanmak bence pek hoş olmaz. Bir profesyonele yaptırırsanız sizin için çok daha iyi olur. Çünkü muhtemelen uzun süre kullanacaksınız o logoyu. İleride pişman olmayın sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsk tekno -- 23 Mayıs 2008; 22:49:48 >
Arkadaşlar grup logosu yapmam lazım bir shuriken(ninja yıldızı) ortasındaki delikte yin yang işareti olacak shuriken in boşluklarında 4 element in sembolü olacak(mesela avatardakiler olabilir) ve de shuriken in üstünde Jinchuuriki yazacak.Altın da da yazabilir ancak bir bütün gibi durması lazım. Yaklaşık şöyle birşey ama tabi ki güzel olacak ben paintte yaptım birde sadece toprağı bulabildim diğerleride lazım.Biraz zor ama yaparsanız çok sevinirim.
heartless
22 Mayıs 2008, 15:47:45
Simgeler eski çin'den geliyor ve hepsi gerçek. Zaten verdiğim renklerle belirtmeye çalıştım. En üstteki SU, Sağdaki HAVA, alttaki TOPRAK, soldaki ATEŞ.
Bu da başka bir variant. Bunu daha çok beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 22 Mayıs 2008; 15:54:50 >
arkadaşlar çok mükemmel olmuş tek kelimeyle harika yanlız heartless ilk resim biraz ne bileyim shuriken in kenarları tırtıklı gibi olmuş.Düzeltebilirsek güzel olur ama olmazsada canın sağolsun hepinize çok teşekkürler.Birde shurikenin altında veya üzerinde Jinchuuriki yazacak demiştim.
sağol arkadaşım emek harcamışsın Allah razı olsun sanırım o tırtıklar gitmiyor.Bir de japonca yazılardaki siyah çerçeve sonradan eklenmiş izlenimi veriyor ilk koyduğun resimdeki hali daha güzeldi.Yazı da Ninja ve Japon kültürü ile ilgili olduğundan biraz daha uygun bir font uygun olurdu sanırım samimiyetine sığınarak son bir kez rica ediyorum umarım kusuruma bakmazsın.
Sağol dostum kusuruma bakma ben pek kolay beğenmem bir de masraflıyım ve sabırsızımda Ama gerçekten sen sabırlı ve yeteneklisin bu konuda dört tane yaptın bıkmadın ben de beğendim artık Ama hepsini beğenmiştim bu gerçekten mükemmel olmuş artık.Siteye koyabilirim gönül rahatlığıyla sağol seninde bir isteğin olursa çekinme dostum elimden geldiğince yardım ederim.
arkadaşlar bana bir adet üzerinde tipitoş yazan ve tipitiplerin resmını bulunduran bır logo yapar mısınız?sizden guzel bırseyler beklıyorum ama efektlı falan olsun. boyutları: 489 x 66 birde forumun ımza kurallarına uyan ve uzerınde darkdeath yazan bır resım yaparsanız guzel olur. 2 side gıf olacak
arkadaşlar bana bir adet üzerinde tipitoş yazan ve tipitiplerin resmını bulunduran bır logo yapar mısınız?sizden guzel bırseyler beklıyorum ama efektlı falan olsun. boyutları: 489 x 66 birde forumun ımza kurallarına uyan ve uzerınde darkdeath yazan bır resım yaparsanız guzel olur. 2 side gıf olacak
Sağol ama arka planı bıraz daha canlı olsa mesela tum tıpıtıp karakterlerını koysan falan cok guzel olur. 2 resmede yaparsan sewınırım. hareketlı mı hareketsız mı daha ıyı karar vermıs olurum
gerekli açıklamayı v isteğimi açık olarak belirttim ama ilgilenen yok.BASSTECH yazan bi logo istiyorum.ben SS lerin yerine şimşek resmi gibi düşündüm ama size bırakıyorum ki ilgilenen olursa
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
Yazması sorun değil ama ne ayrıntı vermişsin ne boyut ne renk vs...
ARKADAŞLAR NE İSTEDİĞİNİZİ AYRINTISIYLA YAZIN LÜTFEN !