Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
XP mi- vistamı???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> XP mi- vistamı??? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mevsimhazan

13 Mayıs 2008; 20:28:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar yeni laptop aldım vista sürümü var fakat doğru dürüst program açmıyor..sony aletlerin programlarını tanımıyor..napayım sizce xp yemi dönüştüreyim artıları eksileri neler ..xp ye dönüştürme kararı aldım yarın format attıracam bilgisayarcıya gidip iyi ediyomuyum acaba ne dersiniz siz ne kullanıyosunuz.....amma soru sormuşum yaaaa

berkowich

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Mayıs 2008; 20:38:00 

..FoRzA Xp....

İntel Dual Core 2.0 ghz---160 gb samsung hdd---512 ASUS ekran kartı---2 gb Kingston ram
mevsimhazan

13 Mayıs 2008; 20:45:47 

hmm görünüp daha afilli modern gibi ama işlev yok yaw...öneriyosun yani??becrkovic..

leonidass

13 Mayıs 2008; 20:48:20 

tabi ki xp ama driverlerini bulmadan hiçbir şey yapma (zira driverleri olmayabilir; bazı laptoplarda xp driveri yapmıyolar millet vistaya geçsin diye)... vista kurtarma mı bi şi yapma dvdsi oluşturmayı da ihmal etme.

JANT!

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 20:58:45 

Fikir almak güzel ama insanların düşünceleri cok farklı. Yani biri gelir Vista der, diğer Xp der..
Benim tercihim Xp'den yana, neden ? Herzaman sade şeyleri sevdiğim için Vista beni bi süre sonra sıkıyor. 2 kere yükledim 1 saat sonra kaldırdım. Xp hala her yönden Vista'ya göre daha kullanışlı şuan için. Şayet bir sene sonra böyle olmayabilir

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
zelljug

13 Mayıs 2008; 21:11:49 

bu aralar vistayla gelen laptopları xp ye cewirme pesinde herkes vistadan sikayetci ve xp ye donmek istiyor ama bu pclerdeki kadar kolay bi iş değil
firma urunu vistayla sunduğu için xp driverlerini vermiyor ve bulmak da cok zor
xp ye donmeden once bi recovery dvd si yazdırmayı sakın unutma kalma ortada ve once driverleri bulmaya calıs ve son oarak da şimdki yuklu biosun xp de bir sorun cıkarmayacağından emin ol

3RS!N

13 Mayıs 2008; 21:25:53 

xp

If you take care of the things that take care of you, then you will taken care of.
Kevin Levrone
ondercok

13 Mayıs 2008; 21:27:08 

xp - win95 skin ile beraber hatta...

1-(Acil Yardım,Hemen,)Başlıklı Konuları bende 1 hafta sonra yanıtlamaya Davet ediyorum...
2-Teknik Yardım Bölümünde Sorunu Çözenlerin Başlığa -(Çözüldü)- ibaresini koyamaya davet ediyorum...

Lütfen....

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
zelljug

13 Mayıs 2008; 21:28:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ondercok

xp - win95 skin ile beraber hatta...

+18

mevsimhazan

14 Mayıs 2008; 0:16:50 

teşşekkürler cevap yazan herkeze...xp yapayım.indirdiğim dosyaları tanımıyor.sony stage digital voice editör gibi sony ürünlerinin kullanmak için gerekli programları kuramıyor..ben masaüstünde xp kullanıyodum.hiç sorunum yoktu..üstelik çok fazla bellk yer kaplıyo... bilgisayar HP ...hmm ben sorun çıkacağını hiç düşünmemiştim..teşşekkürler uyarınız için...

JANT!

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 0:50:04 

Bu arada ben size başınıza gelecek ihtimali yüksek bir sorunun cevabını vereyim. Formatı siz atacaksanız eğer;
Format disk biçimlendirme sırasında önyüklemenin size disk olmadığı uyarısını verebilir. yani hdd yok gibisinden. Bunun için biosa girip sata hdd aktif ( enabled ) yaptıgınız zaman sorun ortadan kalkacaktır.
Bilginize

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
mevsimhazan

14 Mayıs 2008; 0:54:12 

teşşekkürler jant....saolasın..ama formatı benim atmammı.. nerdee..mümkün değil..bilgisayarcıda yaptırırım artık... aklımda olsun ama ..yani bilgisayara zararı olmaz değilmi...
herkeze teşşükkürler iyi gecelr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimhazan -- 14 Mayıs 2008; 0:58:24 >

JANT!

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 1:01:27 

İlk öncelikle belirteyim, Jant değil JANT!.
Konuya gelince böyle birşeyin olma olasılığı %85 ki bilgisayarcılar için sorun değil. Her bilgisayarcı bilir. + olarak birde öneride bulunayım. Hiç boşuna bilgisayarcılara ücret ödemekle uğraşmayın. Kendiniz yapın. Kaybecek birşeyiniz yok + öğrenmiş olursunuz.
@mustang hocamın resimli olarak anlattığı format atma işlemini gözden geçirin. Hatta çıkktısını alın ve 2saatinizi ayırarak yapmaya çalışın derim ben

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
ondercok

14 Mayıs 2008; 1:07:41 

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Konuya gelince böyle birşeyin olma olasılığı %85 ki bilgisayarcılar için sorun değil. Her bilgisayarcı bilir. + olarak birde öneride bulunayım. Hiç boşuna bilgisayarcılara ücret ödemekle uğraşmayın. Kendiniz yapın. Kaybecek birşeyiniz yok + öğrenmiş olursunuz.
@mustang hocamın resimli olarak anlattığı format atma işlemini gözden geçirin. Hatta çıkktısını alın ve 2saatinizi ayırarak yapmaya çalışın derim ben

en sonunda Jant! 'ye JANT demeyenler klubü kurduracaklar bana.

1-(Acil Yardım,Hemen,)Başlıklı Konuları bende 1 hafta sonra yanıtlamaya Davet ediyorum...
2-Teknik Yardım Bölümünde Sorunu Çözenlerin Başlığa -(Çözüldü)- ibaresini koyamaya davet ediyorum...

Lütfen....

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
Zuisudra

14 Mayıs 2008; 1:43:28 

Vistamı aman aman

Eski Nickim :DiFFeReNT:
JANT!

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 10:44:39 

quote:

Orjinalden alıntı: ondercok

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

en sonunda Jant! 'ye JANT demeyenler klubü kurduracaklar bana.

Sonunda öyle olucak.

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
cosmosx

14 Mayıs 2008; 11:16:00 

XP daha ilerki, zamanlarda vista olabilir..

mastery

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 1