motor yapımı bu linkin fandalı olacağını düşündüm biraz sağlam yapmak gerek riski var ama hem fiyat sıfır gibi bişi yani bedava nerdeyse hemde bukadar güçlü bir motor elde etmiş olucaz ama çok dikkat isteyen bir iş birde linktekini güzel bir şekilde düzeltmek gerek biraz kötü gözüküyor tabi
yanlız bu kadar güçlü pompa blokların su akıtmasına sebep olabilir orasını bilemiyorum en son kaç litre saat bir pompa kullanılabilir bilmediğim için faydalı alabilir diye ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 13 Mayıs 2008; 20:13:16 >
Delikanlı, ya ne yapmak istediğini bilmiyorsun, ya da iş olsun diye açıyorsun bu konuları. Artık ben de sabredemedim. Verdiğin linkteki ürünün özelliklerine dikkat ettin mi bilmem. Bunun gürültüsüne hangi babayiğit dayanabilir ki? Sadece pomnpanın 200W güç çektiğini ele alırsak, bunun ısıttığı suyu neyle soğutmayı düşündüğünü de söyler misin? Sonra bu alameti, kasanın neresine yerleştireceksin acaba? Konu açmadan önce, açacağın konunun ne gibi faydalar içerdiğini hesaplayıp, sonra açarsan, daha iyi olur. Her aklına takılan soru için konu açma lütfen, biraz araştır. Ortalık senin açtığın konulardan geçilmiyor neredeyse..
birde ilk linkdeki çamaşır makinası pompasının verimliliği yüksek olabilir ama bilgisayarda kullancak kadar sessiz olacağını sanmıyorum