Bir LCD almayı düşünüyorum ancak tv kartı ve laptop ile ancak TV haline getirebilirim LCD'yi.
Ancak ben laptop'u kullanmadan direkt bağımsız bir TV kartı yada ona benzer bir cihazla sıradan bir monitörü TV haline getirebilir miyim ? Böyle bir cihaz var mı ?
Bu monitörler sanırsam aynı sadece boyutları değişik. Araştırdım Xbox LCD monitöre VGA girişi ile bağlanıyormuş. Peki bu avermedia TV kartları nereden bağlanıyor LCD'ye ? Eğer o da VGA'dan bağlanıyorsa acaba bu VGA girişini 2 tane VGA girişine dönüştüren bir adaptör var mı ? Yoksa avermedia TV kartı DVI'dan da bağlanır mı ? Bu noktada çelişkide kaldım.Sanki normal bir TV almaktan daha zor bir hale geldi
Avermedia TV kartlari bilgisayara VGA den baglaniyor. DVI'la baglanan modelleri de var. DVI Box 7 ve DVI Box 9. Bu modeller VGA'le de kullanilabiliyor.
Monitorune Avermedia'dan cikan VGA cikisini, bilgisayarindan cikan VGA cikisini da Avermedia'nin VGA girisine takiyorsun. Boylece istersen bilgisayarla televizyonu ayni anda kullanabiliyorsun, monitorde PIP (resim icinde resim) ozelligi var.
Avermedia TV Box kapali olsa bile Bilgisayarin acildigi zaman goruntu dogrudan monitorune gidiyor. Yani kablolari degistirmen hic gerekmiyor. O yuzden cok basarili bir tasarim. Alet kapal oldugu zaman by-pass ediyo sinyali, sanki tek bir kabloymus gibi.
birde ben söyledigini anlamadim tam sen lcd'yi tv kartini takıp mı izlemek istiyorsun? eee madem böyle bence bitane receiver al daha mantikli Dreambox-500 işini görür
GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000 Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
Merhaba Sana iki tavsiyem olacak biri basit ve ucuz diğeri biraz pahalı (benim kullandığım sistem 1 ) Ucuza Lcd Tv yukarıdaki sitede bir kampanya yapmışlar lcd monitörle birlikte avermedia tvbox w9 yarı fiyatına güzel olan lcd monitörün multimedya olması aslında hoparlör ihtiyacın olmaz. 2 ) Gelelim ikinciye ... Ben de 22" samsung 223bw var bevde malesef normal antenlerle yayınları çok iyi alamıyorum. O yüzden Suny AT1100 HD uydu alıcı aldım (410 ytl) reciverın özelliği HDMI çıkışı olması bu arada sonra HDMI to DVI çevirici kablo aldım (5 mt. 38 ytl) HDMI olan ucu uydu alıcıya DVI olan ucu ise lcdmin dvı çıkışına taktım ve birde ne göreyim ... L C D T V !!! Tavsiye ederim ...