Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Bu Sana Son Yazışım!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Bu Sana Son Yazışım! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_Ceza

17 Mayıs 2008, 19:19:39  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

.
_Ceza

17 Mayıs 2008, 19:30:16  

.
_Ceza

17 Mayıs 2008, 19:35:24  

.
_Ceza

17 Mayıs 2008, 19:43:40  

.
_Ceza

17 Mayıs 2008, 19:51:58  

.
_Ceza

17 Mayıs 2008, 19:57:38  

.
buzin

17 Mayıs 2008, 20:48:27  

teselli maksadıyla birkaç birşey söylemek isterdim ama ben ne bu kadar aşık oldum, ne de terkedildim.. içinde bulunduğun durumu değil de, üzüntünü anlayabilirim belki.. kavuşmayı umut ederek yaşamak daha güzel görünebilir ama yolun sonunda o yoksa; bu yıkım olur senin için, bir an önce unutmaya çalış o yüzden..

CrySystem

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008, 1:33:24  

Okumanız yararınızadır
Biz eN iyiSi ''aRkadaŞ kaLaLım.''

İşte yine o! O klasik, söyledikçe tükenmeyen, yazdıkça bitmeyen, konuştukça
sonlanmayan söz; "arkadaş kalmak". Biten bir ilişki için değil, başlamamış bir ilişki için söyleniyor bu kez. Ama, sonuçları açısından farklı olduğu söylenemez.
Her durumda, "Hayır" kelimesinin kibar bir karşılığı oluyor. Hayır! Seninle olmaz! Artık olmaz! Hiç olmaz!

"Lütfen üzülme! Niye üzüldün ki şimdi?"

Niye mi üzüldüm? Hiiç, bakır üretimimiz azalmış bu yıl, aklıma geldi birden ona üzüldüm. Başka neye üzülebilirim ki?

Senin bir başkası için güleceğine, bir başkası için üzüleceğine ve bir başkasıyla
sevişeceğine üzülüyorum. Benimle bunları hiç yapmayacak olmana üzülüyorum. Beni, gelecekte hayatına girecek erkeğe tercih etmemiş olmana üzülüyorum. Bir başkasını, kendin için daha iyi bulmuş olmana üzülüyorum.

Sana hiç sarılamayacak olmama üzülüyorum. Seninle yaşayamadıklarımız beni üzen. Yaşayabileceklerimiz. Yapabileceklerimiz. Ve tüm bunları, yani hayalini benim kurduğum şeyleri şu an senden haberdar bile olmayan biriyle gelecekte yapacağını bilmek. O birinin gelip benim kurduğum hayalleri sahipleneceğini, yaşayacağını bilmek. Bir süre sonra senin için arada bir hatırlanıp aranacak kişi haline geleceğimi, en mutlu anlarında beni aklına bile getirmeyeceğini bilmek. O anlarında yanında olamayacağımı, sana sarılıp saçlarını okşayamayacağımı, en önemlisi o mutlu anları yaşatan kişinin ben olamayacağımı bilmek.

Daha ne dememi istiyorsun? Neye üzülüyor olabilirim?

"... ama bir de şöyle düşün, dost olarak da pek çok şeyi paylaşabiliriz."

Doğru! Paylaşabiliriz elbette, ama sadece "pek çok şeyi". Her şeyi değil. Oysa ki ben her şeyi paylaşmak istiyorum seninle, hiçbir şey eksik kalmasın istiyorum, yaşanacak ne varsa yaşamak istiyorum, çünkü sen buna değecek birisin.
Tüm bunları yaşamak için seçtiğim çok özel birisin sen. Dostum değil, sevgilim,
eşim, hayatımı paylaşacağım kişi olmalıydın. Canım sıkkın olduğunda kucağına
kıvrılabileceğim, beni avutmasını isteyebileceğim, neşeli olduğumda keyifle
sarılacağım ve uzun uzun öpeceğim, elinden tutup başka kimse yokmuş gibi şehirde sonsuza dek dolanacağım ve şehvetle sevişeceğim kişi olmalıydın.

Dostunla yapamazsın bunları.

Dostunla ne yaparsın biliyor musun? Uzun uzun konuşursun. Bazen sevgiline
bile anlatmayacağın şeyleri anlatırsın. Canın sıkkın olduğu zaman şımartılmayı
da istersin, hafif iltifatlar almayı da, hatta belki arkadaşça flört etmeyi dahi,
ama hepsi o kadar.

Tüm bunlar, diğeriyle karşılaştırıldığında çok zavallı bir teselli oluyor.

Dostunla konuşursun. Arkadaşlarını anlatırsın. Hayatındaki diğer erkekleri
anlatırsın. Seni nasıl üzdüklerini, nasıl sevindirdiklerini... Ve o dostun,
arkadaş kalamamışsa seninle, yani yüreğinin derinliklerinde bir yerde hala seviyorsa seni, tarif edilemez bir acıyla dinler sadece. Diyecek bir şey de bulamaz. Senin nasıl ciğeri beş para etmez serserilerle birlikte olduğunu, niye o kişiyi sana
tercih ettiğini, seni nasıl mutlu edebileceğini düşünür durur. O yüzden ileride
sevgililerinle, yani gelip hayallerimi çalacak hırsızlarla yaşayacağın problemleri
anlatırken bana, gözlerimde sessiz bir isyan görürsen şaşırma. Ve bil ki, hala
dostum değilsin sen benim. Hala sevgilimsin. Öpemediğim, sarılamadığım ve dokunamadığım sevgilim. Hala içimde bir yerde yaşıyorsun demek ki. Ve hep orada kalacak bir kısmın... Yaşanamayanlar listesinde ömrümün sonuna dek duracaksın. Liste çok kabarık... Ama sen en üstte olacaksın, ta ki senden sonra biri çıkıp aynı acıları yaşatana kadar.

"... seninle konuşmak çok hoş, üstelik eğlencelisin de, ama..."

Ama bir şekilde olmuyor işte. Bir şekilde sana uygun değilim. Seni güldürebilirim,
şımartabilirim, kendini iyi hissetmeni sağlayabilirim, hatta "fazla ileri gitmeden" flört bile edebilirim, ama sana asla dokunamam. Buna izin vermezsin. Sana bir şekilde daha uygun ve seni illa ki daha çok üzebilecek birini bekliyorsun, biliyorum. Erkekler de kadınlar da hiçbir zaman kendilerine uygun birileriyle beraber olmaz çünkü. Mutlu olabileceğini hissettiği ilişkiden kaçar. Kendisini daha fazla üzebilecek birini bekliyordur çünkü. Ona daha fazla acı yaşatacak, kaprislerini çekmeyecek, ağlatacak birini. Biliyorum, çünkü ben de öyleyim. Şimdiye kadar bana uygun ilişkilerden kaçıp beni daha çok üzeceklere yönelmedim mi sanıyorsun. Şu nefret ettiğim, "arkadaş kalalım" lafını benim bile söylediğim oldu. O yüzden anlıyorum seni. Bu üzülmemi engellemiyor. Bir yanımın senden nefret etmesini de. Ama anlıyorum işte. Allah kahretsin ki, anlıyorum.

Anlamasam belki daha kolay olacaktı.
"...yani..."

Arkadaş kalalım.

Biliyorum, ama biz en iyisi arkadaş kalmayalım. Sen arkadaşım olarak kal istersen,
ama ben bir yönümle hep seveceğim seni. Seninle yaşanamamış bir sürü şeyim var çünkü. O şeyleri yaşamadan seni unutmam mümkün değil işte.
İşin komiği ne biliyor musun? Tüm bunları yaşamış olsaydık, belki de "Evet."
diyecektim sana ve bunda samimi olacaktım. Çünkü hayallerimi tüketmiş, çoğunun sadece hayal olduğunu anlamış olacaktım. Ama bunları yaşayamadan "Evet" dememi bekleme benden. Hiç aklımdan çıkmayacaklar çünkü. Hep içimde yaşayacaklar. Gerçeğinden daha güzel olarak hem de. Onları tüketmeden seninle arkadaş olamam ki...

Yine de "Evet." diyorum sana. Seni tamamen kaybetmeyi göze alamıyorum
çünkü. Sonunda daha kötü olacak, biliyorum. Seni sevmiyormuş gibi yapmak rollerin en zoru, ama deneyeceğim. En azından gittiği yere kadar. Hayatımdan çıkmanı istemiyorum çünkü. Bir gün "Evet" diyebileceğinin umudunu yitirmek
istemiyorum. Bu yüzden, ben daha fazla rol yapamaz olduğumda, beni çok suçlama. Seni sonsuza dek yitirmek istemiyordum çünkü. Bir şekilde yanımda olmanı istiyordum. O zavallı teselliyi kabullenmeye çalışmak, senin başka kişilere yaşayacağın acılara, sevinçlere katlanmak ve seni umarsızca sevmek...

Kızma bana. Birgün daha fazla rol yapamayacağım çünkü, biliyorum. O gün geldiğinde, suçlama beni yeter. Elimden geleni yaptım çünkü

( Alıntıdır)

Yaptığın şeyden sonra Vicdanın rahatsa gerisi boştur ...
Sana_sevdaLI
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Mayıs 2008, 19:36:14  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sana_sevdaLI -- 31 Mayıs 2008; 20:11:30 >
Ultraslan19

31 Mayıs 2008, 19:38:14  

Resimlere bak özentiliğin doruklarındasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultraslan19 -- 31 Mayıs 2008; 19:36:49 >

Şampiyon GALATASARAY! Oley!
Sana_sevdaLI
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Mayıs 2008, 19:46:40  

quote:

Orjinalden alıntı: Ultraslan19

Resimlere bak özentiliğin doruklarındasın

NE DIYORSUN FAKE ?
buzin

31 Mayıs 2008, 20:05:32  

niye yazdın ki fake olduğunu, şimdi bu da banlanacak, üstüne bi de cezan uzayacak.. kardeş aklını başına topla pek iyi gözükmüyosun, bunu ciddi söylüyorum dalga geçiyo faln diye düşünme sakın.. bak böyle kendini üzmekle hiçbirşey elde edemezsin, onsuzluğa alışmaya çalış...

TheraFlu

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008, 20:08:42  

hocam topla kendini bu ne aşk Bu kadar bağlanmanı tavsiye etmem çok üzülürsün.

Kişisel blogum - Enteresaninsan.
Hattrick - Okisht fc
İtü sözlük - Okisht
Twitter - Okisht
Miniclip - Okisht
Popmundo - Ramiz duran

koraystyle

31 Mayıs 2008, 20:37:27  

Dj Erdoğan Hanbay - Dön Ne Olur tavsiye ederim tam sana göre...

yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz biLmem ama kahvaLtının mutLuLukLa bir iLgisi oLmaLı
_Ceza

4 Haziran 2008, 1:09:14  

senınle olume bıle varım SEMAMM

.
_Ceza

4 Haziran 2008, 20:02:56  

Sensizlikti canimi acitan
Ellerim usuyor inan
Muradima eremeden
Ansizin kaybetmekti adama koyan

.
buzin

4 Haziran 2008, 20:32:00  

ne aşkmış ya sendeki, kardeş bi toparlan ya valla ben de kötü oluyorum burayı okudukça

_Ceza

5 Haziran 2008, 12:26:09  

[font="Verdana"]Neden ?

evet tek 1 kelimelik sorunun sırtında milyonlarca anlam yüklü, belki beli burkulmuş bu anlamların anlamsızlık karmaşasında. Adeta kulakları, bu en buyuk gurultuden yani sessizlikten sağır olmuşcasına çınlıyorlar. ve Her defasında bu soruyu kendime sorar oldum Neden Neden Neden Neden diye diye diye... Nedensizliklerin arasında bir neden ile sıyrılmak ya da bir neden bulmak cokta mantıklı olmasa gerek. Ama benim tek bir nedenim ve bu neden ; bütün nedensizliklere bedel! Çünkü ben seni nedensizce seviyorum evet seni seviyorum ! bunu gözlerinin içine bakıp söylemek istiyorum. Anlatmak istiyorum sana olan aşkımı ve en önemlisi iliklerini yeniden aşk ile dolmak istiyorum. Sende biliyorsun imkansız ya da mucize diye birşey yoktur. Neden kolayı seçelim ki ? O mucizleri yaratmak insanların elinde değil mi sizce ? O halde sen şu anda onun için birşey yapmıyorsan o mucizeyi yaratmayı hak etmiyorsundur. ve sen hic bir nedeni hak etmiyorsundur!

Ama ben kimilerine göre anlamsız kimilerine göre gerçek bir aşkın ölmemesi için mücadele veriyorum. Seni nedensiz sevmekmiş diyip atmak istemiyorum. ve ben ölene kadarda olsa bu aşkı bitirmiyeceğim. Çünkü sen benim en doğru insanımsın. Sen her nefes alışımda ,hayata umutla bakmamı saglayan koca bir nedensin.

işte seni sevmem için küçük bir neden de bu...

Yazı tamamen bana aittir...
Gökhan ÖZLÜ
5 Haziran 2008 Perşembe
00:26

.
-MaStamindZ-

5 Haziran 2008, 12:26:38  

sen gittiğinde bnden bir parça öldü
içimdeki ateş sanki birdaha söndü
yaşamıyordum zaten ama bir bahar gördüm
nolcak yani umdumu bir daha gömdüm
soğuk artık nefesim ve gözlerim dalgın
dizlerimi tutuyorum yar gözlerim kanlı
ecelle buluşmak istedim günleri saydım
geride sadece sigaramın külleri kaldı
üzgünsün ama neye yarar bn yaşamıyorum
küstünmü bana eyvallah ben ağlamıyorum
seni beyazlar içinde gömdüm bense boğuldum
önemli değil ama bilmen gerek bende yorgunum
elimdeki yüzüğü değil kolumu koparmak istedim
bir eylül gününde yol al yar ve git dedim
sana söylediğim her cümle için dilimi keserim
sen bir gelinlik bense bugün kefen giyerim

44
judgee

5 Haziran 2008, 8:17:57  

quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

[font="Verdana"]Neden ?

evet tek 1 kelimelik sorunun sırtında milyonlarca anlam yüklü, belki beli burkulmuş bu anlamların anlamsızlık karmaşasında. Adeta kulakları, bu en buyuk gurultuden yani sessizlikten sağır olmuşcasına çınlıyorlar. ve Her defasında bu soruyu kendime sorar oldum Neden Neden Neden Neden diye diye diye... Nedensizliklerin arasında bir neden ile sıyrılmak ya da bir neden bulmak cokta mantıklı olmasa gerek. Ama benim tek bir nedenim ve bu neden ; bütün nedensizliklere bedel! Çünkü ben seni nedensizce seviyorum evet seni seviyorum ! bunu gözlerinin içine bakıp söylemek istiyorum. Anlatmak istiyorum sana olan aşkımı ve en önemlisi iliklerini yeniden aşk ile dolmak istiyorum. Sende biliyorsun imkansız ya da mucize diye birşey yoktur. Neden kolayı seçelim ki ? O mucizleri yaratmak insanların elinde değil mi sizce ? O halde sen şu anda onun için birşey yapmıyorsan o mucizeyi yaratmayı hak etmiyorsundur. ve sen hic bir nedeni hak etmiyorsundur!

Ama ben kimilerine göre anlamsız kimilerine göre gerçek bir aşkın ölmemesi için mücadele veriyorum. Seni nedensiz sevmekmiş diyip atmak istemiyorum. ve ben ölene kadarda olsa bu aşkı bitirmiyeceğim. Çünkü sen benim en doğru insanımsın. Sen her nefes alışımda ,hayata umutla bakmamı saglayan koca bir nedensin.

işte seni sevmem için küçük bir neden de bu...

Yazı tamamen bana aittir...
Gökhan ÖZLÜ
5 Haziran 2008 Perşembe
00:26

kardes ne yaptın bi gelişme yok dimi tıpkı benim gibi cabalamanın bişeyleri degistirmeye kalkmanın hiç bi faydası yok . ben 4 seneklik ilişkimi bitirmemek için canımdan cok sevdigim insanı kaybetmemek için elimden gelen herseyi yaptım ama anlamadı dinlemedi bile bir kalemde sildi. zpr be kjardesim allah yardımcımız olsun

judgee

5 Haziran 2008, 8:41:43  

kafayı yemek üzereyim dile kolay 4 sene yasanmıslıktan sonra birbirimize olan o büyük sevgimizden sonra nasıl oluyorda böyle bitebiliyor. içime atıyorum atıyorum ama nereye kadar. beni okadar seven benimiçin canından bile vazgecmeyi deneyen 4 sene aynı yastıga baskoydugumuz insan neden benden nefret eder neden bitirir tam evlenmeye mutluluga dogru yaklasırken.evet hatalar oldu ama seven affetmezmi ben affetmiştim. kafayı yemek üzereyim kendimi süreklikandırıyorum aklımdan silmek unutmak bile istemiyorum kendimi perisan ettigi halde bundan önce hiç terkedilmedim terkettim ama simdi anlıyorum nekadar kötü bişey bilseydim beni yarı yolda bırakcanı bilseydim verdigin sözlerin yalan oldugunu severmiydim seni sana güvendim inandım baglandım sende beni cok sevdin ama neden bitirdin offff....... hergün hergece her saniye aklımdasın yeter artık dön ne olur anla beni. aradıgımda birgün olsun güzelce konus yok ama olmuyor herdefasında yıkılıyorum. hiçmi acıman yok hiçmi insafın yok yasadıgımız o güzelliklerin hiçmi degeri bi anlamı yok. sen degilmiydin bizim ilişkimizi ayakta tutan her gimek isteyişimde beni durduran simdi neden sen gidiyorsun. yazık verilen emeklere yazık seni cok sevdim canımdan cok. hala inanamıyorum sen nasıl böyle olursun bukadar degisirsin beni biranda silebilirsin o askı için mücadele eden kız canına bile kıymak isteyen kız sen degilmiydin? yinede mutlu ol benim sensiz gecen hersaniyede ölümüm biraz daha yaklasırken sen umursamaz bi şekilde gittin.nasıl uyuacaksın bensiz nasıl bi baska insanla aynı yastıga bas koyabileceksin. inanamıyorum lanet olsun seni tanıdıgım güne lanet olsun hayatıma sorgusuz sualsiz girdigin gecelere. herkesin övgüyle baktıgı senin gurur duydugun insandan geriye yıkık dökük caresiz gücsüz bir insan bıraktın. sen bu olamazdın sen böyle olamazdın o bitmeyecek sandıgım sevgin bitmemeliydi. içime attıklarımı yazssam sanırım onlarca sayfalar alır. en cok koyanda dört sene aynı yastıga bas koydugum insanın beni hiç birzaman bırakmıcana birzmaanlar inandıgım insanın sanki hiçbirsey yasanmamıs gibi acımasızca insafsız gitmesiydi. oooohhh beee rahatladım biraz kusura bakmayın

judgee

5 Haziran 2008, 11:08:39  

ayrılık acısı insana bazen hiç istemedigi seyleri yaptırıyor. üstte yazdıgım da öle bişey insan ister istemez döküyo içini biyerde patlak veriyo. yoksa insanların özellerinin burda paylasılması hos degil tabi ama binevi teselli arıyor insan

_Ceza

5 Haziran 2008, 24:02:48  

quote:

Orjinalden alıntı: judge_33

kafayı yemek üzereyim dile kolay 4 sene yasanmıslıktan sonra birbirimize olan o büyük sevgimizden sonra nasıl oluyorda böyle bitebiliyor. içime atıyorum atıyorum ama nereye kadar. beni okadar seven benimiçin canından bile vazgecmeyi deneyen 4 sene aynı yastıga baskoydugumuz insan neden benden nefret eder neden bitirir tam evlenmeye mutluluga dogru yaklasırken.evet hatalar oldu ama seven affetmezmi ben affetmiştim. kafayı yemek üzereyim kendimi süreklikandırıyorum aklımdan silmek unutmak bile istemiyorum kendimi perisan ettigi halde bundan önce hiç terkedilmedim terkettim ama simdi anlıyorum nekadar kötü bişey bilseydim beni yarı yolda bırakcanı bilseydim verdigin sözlerin yalan oldugunu severmiydim seni sana güvendim inandım baglandım sende beni cok sevdin ama neden bitirdin offff....... hergün hergece her saniye aklımdasın yeter artık dön ne olur anla beni. aradıgımda birgün olsun güzelce konus yok ama olmuyor herdefasında yıkılıyorum. hiçmi acıman yok hiçmi insafın yok yasadıgımız o güzelliklerin hiçmi degeri bi anlamı yok. sen degilmiydin bizim ilişkimizi ayakta tutan her gimek isteyişimde beni durduran simdi neden sen gidiyorsun. yazık verilen emeklere yazık seni cok sevdim canımdan cok. hala inanamıyorum sen nasıl böyle olursun bukadar degisirsin beni biranda silebilirsin o askı için mücadele eden kız canına bile kıymak isteyen kız sen degilmiydin? yinede mutlu ol benim sensiz gecen hersaniyede ölümüm biraz daha yaklasırken sen umursamaz bi şekilde gittin.nasıl uyuacaksın bensiz nasıl bi baska insanla aynı yastıga bas koyabileceksin. inanamıyorum lanet olsun seni tanıdıgım güne lanet olsun hayatıma sorgusuz sualsiz girdigin gecelere. herkesin övgüyle baktıgı senin gurur duydugun insandan geriye yıkık dökük caresiz gücsüz bir insan bıraktın. sen bu olamazdın sen böyle olamazdın o bitmeyecek sandıgım sevgin bitmemeliydi. içime attıklarımı yazssam sanırım onlarca sayfalar alır. en cok koyanda dört sene aynı yastıga bas koydugum insanın beni hiç birzaman bırakmıcana birzmaanlar inandıgım insanın sanki hiçbirsey yasanmamıs gibi acımasızca insafsız gitmesiydi. oooohhh beee rahatladım biraz kusura bakmayın

bizim ilişkiyi anlatmışsın hepsi birebir aynı ama o bana donmeli. gercekten bu kadar seven bir insan donmeli. cunku bizim tanıdıgımız kızlar değişken olamazlar onlar mukemmel birileri olmalı ki sana 4 sene sana 2 senesini bana ayırmış. eger bizi bırakırlarsa ileride evlilik hayalleri kurmayı hiç hayal etmesinler cunku asla yapamazlar. cunku onlara gercek sevgiyi yurekten verebilecek kimse cıkamaz...

ve onlarda yaşadığı bu ilkleri asla unutamazlar. cunku biz onların ilkiyiz . kafadan atmaya çalışsanda yine karşına cıkacagım anılarımla . hıı ? ya evet ya onları nasıl atacaksın. ilk elini tuttugum anı ... o elini tutarken aklına gelmeyecek mı ? ilk yanagını optugum gün ? o yanagını operken aklına gelmıyecek mıyım ? benım kı kadar sıcak olabılcek mı sanıyorsun? evet yine o an aklına gelecegim. ....ben bunları hayal bıle edemıyorum. cunku senden baska kımse benı opmeyeeck. senden sonra kımseyı sevmeyecegım... senınde aynı sekılde bana sadık kalacagına ınanıyorum. bırılerının dolduruşlarından vaz geçip bana donecegıne ınanıyorum.. Allah hayırlısı ile seni bana geri getirecek .. gitmemek üzere...

.
_Ceza

5 Haziran 2008, 24:09:18  

belki birgün özlersin
başka adamlarla,başka şehirlerde yürürken
okuduğun ilk roman,sevdiğin ilk adam
yasal acılarından hatta yalnızlıktan
belki dolar gözlerin
başka adamlara,başka şehirlerde belli etmezsin
belki birgün özlersin
sil gözünün yalnızlıklarını
o an fısılda duvarlara adımı
bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın
herbiri hayran sana
belki birgün özlersin
başka adamlarla,başka şehirlerde yürürken

seçtiğin bu hayat,geçtiğin son adam
yasal acılarından hatta yalnızlıktan
sessiz harfler seçersin
başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin
belki birgün özlersin
sil gözünün yalnızlıklarını o an fısılda duvarlara
adımı bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın herbiri hayran sana

.
judgee

5 Haziran 2008, 24:43:01  

en son konusmamızı gecen gün yaptık. her defasında bitti dedigim günlerden sonra dayanamayıp tekrar aradım hergece şimdi arayacak simdi telefonum calcakyada simdi seni seviyorum kocacım dicek bir mesaj beklemeye dayanamadım aradım. aradıgımda sanki bi yabancıyla konusuyordum sanki hiçbirsey yasanmamıs sıradan bir insan gib davranıyordu bana hernekadar konusurken içim yansada her soguk kelimenin cümlenin ardından yıkılsamda sesini duymam yinede yetiyordu bana. taki konusmanın sonunda daha fazla umutlanmanı istemiyorum birdaha konusmayalım diyene kadar. işte o an hayatımdaki en büyük depremi yasadım kalbimin agrıdıgını nefes alamadıgımı hissettim. beni yıllarca umutlandıran benim canbım olan kız artık umutlanma demişti. hangi akılla beni terkettin bilmiyorum halada bi neden bulabilmiş degilim kendime. evet güzelligin herkesin dilindeydi etrafında belki yamayamlar dolasıyordu seni sürekli öven sürekli iltifatlar eden belkide sana asık olan insanlar vardı. ben yanında yoktum. 4 senenin ardından gecici sandıgım ayrılıgın yükünü hasretin acısını dindirmeye calısırken sadece evlenecegimiz günün biran önce gelmesini hayal ederken ve hergecen gün içimdeki duygular biraz daha tasarken sen hergecen günde beni içinden atmıssın. yanında yokum diemi gittin bıraktın beni yapma allah askına bukadar yasanmıslıgı silemessin sildim dersen sadece kendini kandırırsın. simdi söyle kiğm benim gibi seni sevebilecek kim sana benim kadar deger verebilecek. sen degilmiydin senin kollarında uyumanın hayatımdaki en huzurlu en mutlu an oldugunu sölememişmiydin.bana gel deseydin herseyi geride bırakıp yanına gelirdim. ne yani simdi 4 senelik o büyük sevgi ayrı sehirlerde kaldıgımız anmı bitti bumu bitirdi. birgün anlıcaksın ama ne faydası varkı sonradan anlamanın anlıyacaksan simdi anla lütfen senin unutmayı bile düsünmek istemiyorum. yasadıklarımızı nasıl unutabilirim her sniye aklımdayken unutamam unutmakta istemiyorum. ıo dört seneni bir günü bile ayrı kalmadık aynı yastıkta hayaller kurarak birbirimize baglanarak gecirdik ve en son bizi ölümün bile ayıramıcanı söyleyerek birbirimize söz vermiştik. hep sen korkardın benden ayrılma hiç bırakma die ne oldu sana ne oldu söyle. son konusmamızda umutlanma dedin bıraksaydın bari umutlansaydım gelmiyecegini bile bile kendimi kandırsaydım evet belkide birdaha dönmiceksin ben bi baskasıyla nasıl hayatımı gecirebilirim nasıl aynı yastıga bas koyabilirim nasıl sarılabilirim sana sarıldıgım gibi. ya sen bunları düsünmüyormusun düsünmüyorsun besbelli. allahtan tek dilegim cok zaman gecmeden pişman olup dönmen cünkü sen bensiz ben sensiz bir ömür boyu mutlu olamayız.

judgee

5 Haziran 2008, 15:38:35  

bunları okuyan arkadaslar belki gülüyorlar belkide ne var bukadar üzülecek diyolar zamanında bende arkadaslarıma öle diyodum ama gercekten cok kötü bişey insan ne yapcanı bilmiyor içine at at nereye kadar işte böle patlıyor bazen foruma yazıyor. baska acısı olan varsa cekinmesin yazssın aglama duvarı oldu zaten bu topic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge_33 -- 5 Haziran 2008; 15:37:46 >

_Ceza

5 Haziran 2008, 23:25:34  

.... en son dün gece evet onu aramaya kalktım o an onsuzluk krizine girdiğim anlardan birtanesi idi. inatla onu aramaya çalıştım ararsam hattını değiştireceğini söyledi mesajla.. iyice beter oldum. onu kaybetme korkusu tüm vücüdumu bir anda sardı. düşüncesizce hareket etmeye hatta intiharı bile tekrardan düşünür oldum. kendimi rahatlatıcak tek bir şey vardı. onun ağzından çıkacak sadece 1 tatlı sözdü. Bilmiyorum ? Allah'ım çok mu şey istiyorum. Bana aşkım diyen kız utanmasa artık nefretimsin diyecek. ama ben o kadar kötü bir insan olmadıgımı dusunuyorum. Sanki geçmişi başka birisi ile yaşamışım? o beni taparcasına seven kişi o değil de bir başkası sanki. bunu insanın kendine kabullendirmesi mucize ötesi birşey olmalı kesinlikle. çünkü aklını yetirmeyen birisi asla kabullenemez ya da sevmeyen birisi kabullenebilir ancak. ve dün gee hiç bitmedi. Yüreğimdeki o kırılığı kimseye tarif edemiyorum Allah'ım beni benden başka anlayan kimse yok. Derdimi kime anlatsam çare olmuyor olamıyor. Aptalca cevap verenlerde oluyor tabiki :
- Unutt onu....
Kolay mı be kardeşim. kolay mı unutmak. kolay olsa çoktan unuturdum ilk kendimi... insan herşeyi unutur ama yaşadığı o anları unutmaz... unutmamalı onları yeniden yaşatmalı...
Ben hazırım eskisinden de mutlu gunleri yaşamaya içimde delicesine bir özlem kollarım açık seni bekliyorum. Lütfen güzel günlerimizin hatırına dön dön dön be güzelim ... beni senden baska bu kadar seven olmayacak !

ve ben, benim tanıdığım gerçek sen isen Bana döneceksin

23:25 05 Haziran 2008

.
judgee

5 Haziran 2008, 23:34:50  

quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

.... en son dün gece evet onu aramaya kalktım o an onsuzluk krizine girdiğim anlardan birtanesi idi. inatla onu aramaya çalıştım ararsam hattını değiştireceğini söyledi mesajla.. iyice beter oldum. onu kaybetme korkusu tüm vücüdumu bir anda sardı. düşüncesizce hareket etmeye hatta intiharı bile tekrardan düşünür oldum. kendimi rahatlatıcak tek bir şey vardı. onun ağzından çıkacak sadece 1 tatlı sözdü. Bilmiyorum ? Allah'ım çok mu şey istiyorum. Bana aşkım diyen kız utanmasa artık nefretimsin diyecek. ama ben o kadar kötü bir insan olmadıgımı dusunuyorum. Sanki geçmişi başka birisi ile yaşamışım? o beni taparcasına seven kişi o değil de bir başkası sanki. bunu insanın kendine kabullendirmesi mucize ötesi birşey olmalı kesinlikle. çünkü aklını yetirmeyen birisi asla kabullenemez ya da sevmeyen birisi kabullenebilir ancak. ve dün gee hiç bitmedi. Yüreğimdeki o kırılığı kimseye tarif edemiyorum Allah'ım beni benden başka anlayan kimse yok. Derdimi kime anlatsam çare olmuyor olamıyor. Aptalca cevap verenlerde oluyor tabiki :
- Unutt onu....
Kolay mı be kardeşim. kolay mı unutmak. kolay olsa çoktan unuturdum ilk kendimi... insan herşeyi unutur ama yaşadığı o anları unutmaz... unutmamalı onları yeniden yaşatmalı...
Ben hazırım eskisinden de mutlu gunleri yaşamaya içimde delicesine bir özlem kollarım açık seni bekliyorum. Lütfen güzel günlerimizin hatırına dön dön dön be güzelim ... beni senden baska bu kadar seven olmayacak !

ve ben, benim tanıdığım gerçek sen isen Bana döneceksin

23:25 05 Haziran 2008

seni bi ben anlarım kardes zaten yazılanlara baktıgında aynı seyleri yazıyoruz

judgee

5 Haziran 2008, 23:43:45  

bu arada kardes yas kac senin ?

_Ceza

5 Haziran 2008, 23:44:26  

evet su anda durumlarımız bırebır aynı .. tek fark bızım sehırlerımız aynı ... su an onunla telefonda konussam ne guzel olurdu var ya

yaş 23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 5 Haziran 2008; 23:42:56 >

.
judgee

5 Haziran 2008, 23:48:05  

aynı yastayız kardes fazla üstüne gitme arama sıkma fazla üsteleme daha kötü olur dahada sogutursun nefret etmeye baslar biliyoum duramassın ama aramamaya msj atmamaya calış biraz zaman ver sen üsteledikçe daha cok kacar arama sorma bir ay gecsede arama seni kaybettigini anlasın ozaman belki döner

_Ceza

5 Haziran 2008, 23:49:33  

mümkünatı yok arayıp sormamanın

.
judgee

5 Haziran 2008, 23:54:03  

ya kendimden biliyorum dayanamassın ama yapcak bişey yok sen üsteledikçe odahada kacacak kardes dinle beni inan arasan bile konusunca ne olcak kalbini kıracak bi faydası olmıcak telefonu kapatınca tekrar aramak istiyeceksin bu hep böle dvm etcek sadece bi güzel söz tekrar beraber olma adına bi sey duymak için tekrar arıcaksın tekrar hüsrana ugrıyacaksın bu sefer kız dahada soguyacak yoklugunu hissettir ona ozaman seni ve seninle yasadıklarınızı düsünmeye baslıyacak sen konusunca rahatllıyacagını sanıyosun otelefonu kapatınca dahada kötü olursun

Forlove
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Haziran 2008, 23:55:13  

olay nedir kısaca yazarmısın
attila_khan

5 Haziran 2008, 23:56:41  

off ulan offf dostum Allah aklına hakımıyet versin. sonsuzda sabır

уαкмαℓı çєкмαℓı ραуℓαşмαℓı :ρ

_Ceza

6 Haziran 2008, 12:17:19  

Gerçekten sensizlik çooook zor oluyoor yaaaa... yine şu anda krizindeyim ama biliyorum ki; senin yine hiç haberin yok... Ne kadar seni unutmaya çalışsam da unutamamak... çevremde seni soranlara "unutalı çok oldu "diye ahmaklık yapıp yalan sölemek.. Kendimi üzmek... En yakın arkada$larıma hep senden bahsetmek seni anlatmak seni ya$amak... Unutmaya çalışmak ama bir türLü ba$aramamak...içtiğim ikinci kadehte senin için ağlamaya ba$lamak..Dinlediğim her müzikte seni aramak.. Herkese; unuttum derken aslında en büyük yalanı kendime söylediğimi farketmek...

$uanda orda olduğunu bilip yanına gelmeyi isteyip, gelememek..Sırf SENİ üzmemek için... Sürekli $arkı sözleri yazmak..Senin adının geçtiği ortamlardan kaçmak.Ne kadar mutlu görümsemde aslında dünyadaki en mutsuz insanın ben olduğunu sadece benim bilmem.. Her gece senin rüyalarını görüp sabah senle uyanmak,gerçekleri hatırlamak ve hayata isyan etmek... Her "unut" diyene "unutamıyorum ya anlasana unutamıyorum" diye bağırıp onu kalbini kırmak..Sonra aslında senin değmicek biri olduğunu söyleyip ondan özür dilemek, fakat iki dakika sonra senin dünyadaki en önemli şey olduğunu, seni çok sevdiğimi söylemek :( ..

Bir geli$inle herşeyin sona ereceğini bilmek ama senin gelmemen... Dışarı çıktığında nereye gidiceğini,ne yapıcağını bilememek,beraber gittiğin yere gitmek istememek..Sevdiğin $arkı nerde çıkarsa çıksın oraya koşarak gitmek ve gözlerimden süzülen damlalarla dinlemek... Verdiğim sözleri tutamamak... Eski günleri hatırlamak,güzel anıları düşünüp"keşke" ile başlayan cümleler kurmak...İçmek içmek içmek ve SENİ sayıklamak..Yaptığın her$ey için,söylediğim her kelime,onun canını acıtacak yaptığın bütün hareketler adına pişman olmak ama bunu ona söyleyememek.. İlk zamanlar çok kızıp nefret etttiğini sanmak,fakat zamanla hepsinin saçma şeyler olduğunu, çocukluk yaptığını düşünmek ve herşeye lanet etmek...Çok $ey ifade eden ilk bulu$mayı hatırlamak..O günün tarihini,saatini,dakikasını,saniyesini,konuşulanları unutmamak..

Her $arkıyı sana armağan etmek ama senin bunu bilmeyeceğini bilmek... Dışarı çıkarken; eskiden yanındayken bile özlediğin ki$iyi görmek için dua etmek... Sana msj atmamak için numaranı silmeye çalı$mak ama aslında numaranın ezberimde olduğunu bilmek..telofandaki sana yolladığı bütün msjları bir anlık sinirle silip bunun için pişman olup ağlamak.Heran SENİ düşünmek;aklımdan çıkarmaya çalışmak ama ba$aramamak..Hala seninleymiş,seninmi$ gibi hissetmek..Beraber olmaya çalıştığın ba$ka biriyle yapamamak ve onun her hareketini seninle kıyaslamak.. Herkese karşı çıkıp onun gözlerinde kaybolduğunu,unutmak istemediğini haykırmak..Heryana adını yazmak sonra karalamak..En sevdiğin $eylerden artık bi zevk alamadığını anlamak..Gülüyor görünmek ama gözya$larını içine akıtmak..Seninle beraberken çabucak geçen zamanın artık neden geçmek bilmediğini dü$ünmek..Her konuda,her lafta SENİ konuşmak,milleti bıktırmak..

SENİ dü$ünmek,SENİ ya$amak,SENİ sevmek..bilinçaltının senle dolu olduğunu bilmek ve bundan kurtulamamak..seni sensiz yaşamayı öğrenememek... Unutamamak... Çok zor oluyo inan bana ve en zoru ne biliyomusun? Yolların sürekli bir yerlerde kesişip gözlerin birbirine değdiği anda

Pekii Biliyoor musun ? o dudaklarını zorlayan; evet o iki kelimeyi söyleyeceğin gün ben yeniden doğacagim..

Seni Seviyorum !

06 Haziran 2008 CuMa
00:09

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 6 Haziran 2008; 0:18:09 >

.
judgee

6 Haziran 2008, 12:25:17  

kardes eger bi sakıncası yoksa neden ayrılıdınız söyleyebilirmisin ve nekadar zaman oldu ?

_Ceza

10 Haziran 2008, 19:49:15  

Her zaman ki gibi geceydi bugun de ,mutsuzdum, yalnızdım karanlıktı ama yıldız vardı gökyüzünde. Ay parlıyordu... bırseyler olabılırdı sankı bu gece.O kadar güzeldi ki bu akşam geceyı susleyen agzından çıkan bir kelime beni mutlu etmeye yetmişti! bana canım deyişin canımı almıştı sanki. bunu duyabilmek hissedebilmek başımı dondurmustu ... Bagırmak istiyordum anlamsızca sadece bagırmak ve ıcımdekı enerjı boşaltmak istiyordum. hep hüzün notalarıyla süslediğim yazıları, bugun mutluluk dolu notalara bırakmıştı yerini. Kendımı gokyuzunun buyuleyen mavi dunyasında bulmustum sankı olaganustuydu hersey. ve bu yazıyı bugün acı ıle suslemek ıstemıyordu hıc canım. sadece guzellıklerden bahsetmek ıstıyorum.

SADECE sen ve benden yani BİZden (:

yazıyı kısa kestım kusura bakma iş var yarın :)

.
_Ceza

10 Haziran 2008, 19:51:52  

Biliyor musun canim bu kaçıncı mektup sana gönderilmeyen ...yazıp da okuyamadığım , okuduğumda ağladığım..Bu nasıl bir sevda ki,ağlayıpta anlatamadığım...Nasıl Anlatayım....Sevdalara sığmasa da sesim,haykıramazdım.Senin için en derin kelimelerden şiirler yazdım..Tarif edemedim diye gönlümün diliyle seni, Yırtıp attım tekrar tüm yazdıklarımı.Sen eve dönerken ben bir köşede ,ağladım..Ben sana bakamadım ya doyasıya Gözümden sakındım belkide seni.Umudun başka gözlerde,ellerin başka ellerde Düşünsene seni severken boyle delice.. Dokunsun başka bir ten tenine !
.....bu gece seni hic dusunmedim desem yalan soyledigimi anlar mısın gözlerimden ? Tamam tamam... bu gece aklıma sadece 4 5 dakıka geldın.... delı gıbı ıctım.. tum kotuluklerden tüm acılardan kurtuldum sankı. yoklugun su anda ıcımı acıtmıyor. ve tüm yaşanmamışlıklardan kurtuldum. bir martı kadar özgürüm istediğim kıyıya gıdebılırım... ve ısteıgım hawayı soluyabılırım. Deniz kıyısına vurmuş bira şişesi gibiyim..yalnız ....o kdar ımkansız mıydı senınle olmak o kadar ımkansz mıydı senı ıstemek o kadar ımkansız degıldı be gulum senı ıstemek senınle olmak senınle mutlu olmak.. yaşanacak onca anılarımız daha olacaktı... belki ilerde yaşanmamışlıkları yaşarız

.
_Ceza

10 Haziran 2008, 19:55:43  

[font="Verdana"]... Sabah erkenden yine evden ciktim. Çantamı yere bırakıp öylece anlamsiz şekilde beklemeye koyuldum. Anlamsızca gözlerim etrafı tarıyordu, biliorum sen beklemiordun ama yinede gözlerim seni arıyordu eskiden kalma bir alışkanlıklar olsa gerek... Sen uzun bir zaman önce gitmiştin buralardan biliorum ama inatla gözlerim hala seni arıyodu, arada geçen bunca 30 güne rağmen.Sanki asir misali..
ve Bu gece, istanbul’a yağmur yağıyordu, üşüyordum, ıslanıyordum senden habersiz... Yazın ortasında isyan ediyordu artık gökyüzüde bu hüzünlü ayrılığa. Benim de düşlerim yağdı istanbul’a... Ellerimi cebime soktum bir süre öylece bekledim yağmur damlaların içinde yüzüm kaybolmuştu... Sanki biraz sonra bir köşeden çıkıp gelecektin, sadece birazcık geç kalmıştın biliyorumdum; koşarak çıkıp merdivenleri gelip sarılacaktın hasretle Bana... Sarıl hadi aşkım diyecektin. Etraftan mı çekiniyorsun diyecektin ? Hatta; hatta surat yapacaktın bana. Biliyorum uzaklardasın şimdi .. Kimlesin kim bilir? Yalnızsın belkide benim gibi şuan? Ora da yağmur yağdı mı dün akşam?isyan ettimi orada da gökyüzü bu yalnızlıgıma , ayrılığa? belki, sende üşüdün bensiz istanbul kıyılarında ? Belki seninde hala canın sıkılıyor olabilir mi bir ömür tükettiğin bu hayat kavgasında? Sakın! sakın Beni sorma! Suyu tükenmek üzere olan limanların denizlerine yürüyorum. Hayatımın sesi kısılmış, yaşlanmış sankı dudaklarımdaki sana seslenen o güzel kelimeler, kimse aramıyor artık, anlamıyor beni... Unutulmuşum anlayacağın senden sonra...Seni , Beklerken yine gozlerin geldi gözlerimin önüne,o dudakların,o duruşun, o gülüşün,o sevgiyle bakışın, o beni benden alan güzelliğin ve mükemmilleğin... Sonra aklım ayrılığın bir halatın kopuşu gibi işlediği yüzüne bakmaya, elini tutmaya korktuğum günlere gitti. Bu acı ağır ağır işliyordu içime sanki, bir sigara misali yavaş yavaş tükeniyordum senden habersiz. her nefeste cektiğim daha çok acıtıyordu içim , ve nasıl kanıyordu kimse bilemezz...Günlerdir seninle dolaştığımız yerlere her gelişimde inan ki hep aynı acıyı duyuyorum, aynı özlemi hissediyorum, aynı hüznü yaşıyorum.. Oysa aradan tam 30 gün geçmişti ama her şey daha dünmüş gibi gözlerimin önünde canlanı veriyordu... Ne zaman bu oraya gitsem içim burkulur, gözlerim durup durup dolar. Her esen rüzgarda, yağan yağmurda, her gözlerime bakışın aklıma geldiğinde, Her bana sarılışında, senin kokunu duyuyorum sanki...ama her yokluğunu hissedişimde kahretsin ki içim sızlar....Vefasızzca çekip gitmiştin kalbinin bütün kapılarını kapatarak ardında.. Anlamsızca sürekli durmadan büyüdü içimde yokluğun. Günler kaybolup geçip gitti ardına bakmadan ama sen yoktun gelmiyordun nedense ? Seni ne zaman ansısam bir hüzün şarkısı kırılır kalbimde; hiç unutamadım ki seni zaten, buraları terkedip gideli, kaç gün oldu ayrıyız, dudaklarımız biribirinden uzak , bedenlerimiz, ellerimiz, gözlerimiz uzak. Oysa aşkk, sıcak bir dokunuştur, güzel bir tebbessümdür, paylaşmaktır hayatı. Biliyor musun ? Hala kulağım telefonun sadece bir sesinde, bir atacağın mesajda yemin ediyorum ve gözlerim etrafta seni arıyorum. bir aşk şarkısıydı adın ve hiç bitmeyecek.Dönmezsen inanki, hayatımda artık mutluluk diye bir kelime olmayacak, teselli olmayacak. Hep bir boşluk, hep acılar, hüzünler olacak ve taşacak...

Gittiğinden beri kayıp bu şehirde içimdeki çocuk... ve sen gelince inan hayata dönecek bu cocuk....

7 Haziran 2008 Cuma 01:30

.
_Ceza

10 Haziran 2008, 20:06:42  

.
_Ceza

10 Haziran 2008, 20:22:19  

"Sen Gittiğinden beri dudaklarıma bıraktığın boşluğu hiçbir kelime dolduramadı ne yazıkki..Artık cümlelerim parçalanmış, tıpkı sensiz kalbimm gibi..”Yalnızlığının demlediği bir akşamüstü yine notaları kimsesiz kalmış şarkımızı dinliorum…Mustafa Sandal - Neredesin ? …Ve solenen her söze pas tutmuş kalbimii bırakıorum tıpkı senin kalbimde bıraktığın yokluk gibi..Her satırı kan içinde, her notası gözyaşımda son nefesini vermekte…..Sensizliğin sokaklarına bırakılmış cümleleri toplamaktayım yine. Yoksun yine işte ..Darmadağın her şey.. Kıyılarıma yokluğun acıları paslanmış ve adımla başlayan kelimelerim ayrılığına damgalanmış..Artık sadece siyah- beyaz fotoğrafım.

Sole bana senden çok şeyler mi istedim ? Senden çok şeyler mi beklettim.. Hadii kaldır kafanı…” Bu yürek yaşamalı “ sözleriyle başlayan mutlulukların neden “ ne olur anla “ cümlesine sığdırılmış ayrılıklara gebe kaldı ? Bana gitmek için geldiğini bildiğim halde sevmiştim seni. Çok mu geldi gözlerinde beni mutlu görmek ? Ellerini tutamayacağımı bildiğim halde seni sevmek çok mu geldi sana ? Bana duyduğun sevgi bir avuntu muydu yoksa ? Bir rüyaydı geldi geçti de bana.. Seni hiç sevmedim de bana.. Seni, senden ; çok sevdiğim için küfürler savur bana.. Ellerini tutamayacak olsam da seninle mutluluğum için ayrılığında yüreğimden vur beni….Suskunluğunla kanat dudaklarımdaki ismini.. İmkansızlığınla öldüremediğin bu adamı yokluğuna göm emi.. Sende pişmanlık duyulan bir günah olduğumu haykır.. Yaşanması gereken ve bir o kadar kısa tutulması gereken bu avuntunun bittiğini sole.. Gülüşlerinle yamadığın yüreğimi “ yüreğimden sök te git.. Her şey bitti de, kurduğun tüm kelimelerin, seni seviorum ile başlayan tüm cümlelerim yalandı de bana..

Haklısın; sen bana gitmek için gelmiştin. Yaşandı ve bitti bu basit işte..Ama gittiğin günden beri kanayan yüreğim niye hala acıor sevgili ? Niye ?.. Sole bana…Sana duyduğum sevgimin sana yetmediğini sole..Küfürler savur bana.. Git de, bana ait değilsin de.. Sen benim hayatımın en büyük hatasın diye suçla beni.. Unuttuğunu sole.. Bittiğini sole. Gittiğin gün yüreğinin acımadığını itiraf et..Adından öteye hiçbir zaman dudaklarımda olmadın ki de .. Sesimi duyduğumda sesimin titremediğini haykır. Sigara küllüklerine savurduğun izmaritlerde adımın yandığını sole…Gecelerin şahit olduğu bu sevda hiç yaşanmadı ki de bana…Bir kelime kadar yer tutmadı adın diye sole hadi .. Seni sevdiğim için küfürler et bana.. Bedelini yüreğimle ödediğim en masum günahın olarak beddualar et bana.. Ölümleri hediye eyle yüreğime.. Git de ve hiç sevmediğini sole…Susma bir şeyler sole…Yüreğinde hiç var olmadığımı sole…Hadi tüm cesaretini topla ve “ seni sevmedim ki “ cümlelerini savur ayak uçlarıma…

Biliorum her zamanki gibi susacaksın yine …Susma.. Tek bir kelime et..Adımı anacak kelimelerin boşa gitmesin.. Seni "senden" çok severek.. Uğruna “ bedenimden “ vazgeçerek sevdim.. Ait olduğun karanlıkları bırakıp gelecek gücün mü yok senin.. Belki de hiç sevmedin beni..Bırak sevme beni.. Bırak bana solediğin her kelime yalan olsun.. Unutma ki; “ yüreğimdeki sen” , seni sensizlikte bile sevecek kadar büyük. “ Yüreğimdeki seni “ hiçbir kelime, hiçbir yalan küçültemeyecektir..Ben sadece beni seven “ seni “ sevdim…Ve şimdi bana bıraktığın sensizliğin içinde tek kurşunu yüreğime sıkıorum;Sen bana ait olmasan da ben sadece senin yüreğine aitim…Sadece senin sevdiğin bu yüreği “ senin yüreğine “ gömüorum senden başka kimse sevmesin diye..

.
4ever//amy

10 Haziran 2008, 21:20:40  

hiç kimse için üzülmeye değmez değen insan zaten üzmez hesabından takma yhaaa......ne aşklar varmış

дltuğ

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 21:23:20  

Son yazışım demişsin niteliğini belirtmemişsin güzel kardeşim sevgiline yazdığın son 7 ciltlik fantastik öykü imiş meğer..

Tonight is the night...
VoldroY
Uzaklaştırılmış
4.00000015045953 gün cezanın 2 günü kaldı.

10 Haziran 2008, 21:24:30  

son yazışım:

bitti ulen
boşver kafanı takma
dyq!

10 Haziran 2008, 22:04:18  

Ne De Gusel Baslamisti Dimi Hersey...sensiz Nefes Alamiordum.butun Kelimelerim Senden Ibaretti.icimde Sonmek Bilmeyen Bir Ates, Her Bakisinda Daha Da Alevleniordu.gozlerine Bakmaya Bile Kiyamiordum.ama Sen Bana Kiydin.hem De Alcakca.hice Saydin Sana Olan Butun Sevgimi.biliormusun Ben Kimseyi Sevmemistim Bu Kadar...kimsede Seni Sevemezdi Benim Seni Sevdigim Kadar..
Hic Uyanmak Istemedigim Anda Uyaniodum En Mutlu Ruyalarimdan...seni Goruyordum.yanimda Oluyordun.hersey Yine Eski Tadinda Ve Guseldi.sicakligini Ruyalarimdan Bile Hissedebiliordum.hatta Bakisinin Yuregimdeki Atesi Alevlendirmesini Bile...ama Bunlar Sadece Ruya...arkandan Cok Yas Tuttum.sana Olan Sevgimi Herkes Duysun Istedim.senin Icin öldüm.ama Sen Yinede Gelmedin.ya Ben Sevemedim Yada Sen Ask Nedir Bilemedin...senin Icin Hayatimi Bir Odada Seni Bekleyerek Gecirdim Yillar Boyu...ama Artik Aklim Basima Geldi...artik Pisman Olmuyorum Uyandirildigim Icin...artik Nefes Alabiliorum.yuregimde Biseylerde Yanmio Biliomusun..bu Savastan Galip Gelen Ben Oldum...senin Bana Bir Kalp,birde Beklerken Harcadigim Yillarin Borcu Var...ben Mutlu Olmayi Ogrendim.zor Sanardim Ama Gozumun Onundeymis Tutmasini Bilememisim..simdi Yillar Once Nasil Gittiysen Yine Git...artik Sana Verecek Ne Bir Kalbim Nede Birgunum Var...

_Ceza

10 Haziran 2008, 22:56:44  

Hani bazen olur ya demek istersin ; ama söyleyemezsin ya. Hani papatyalar yapraklarını açmaya başladığında sen hala uyursun ya. Hani yağmur yagdıgında biir yere saklanmaktan, çok bilmediğin bi yere doğru kaçarsın ya. Hani Bir maSalın gölgesinde uyumaktansa eskileri hatırlayıp canını sıkarsın ya. Hani şarkımızı çaldıgında coşarsın ama dinlemekten kaçarsın ya. Hani bir yudum suya muhtaç iken cola içmek istersin ya. hani bir meyveyi yerken çekirdeklerinden sıkılırsıın ya. Hani en önemli bir dersteyken başka şeylerle meşgul olursun ya. Hani ansızın bir anda aklına geliveririm ya. Hani olurda mesaj çekmiş mi diye telefona bakarsın ya. Hani ailen ile bir yere gitmek yerine onunla birlikte olmaya çalışırsın ya. Hani eski aşklar unutulmaz ya. Hani istemezken istersin ya. Hani yaşarken ölmek ya. Hani içimde söylenecek beklemekte olan o sözler var ya. Hani onları sana söylemeyişim var ya. :( Hani söylemediğime yanarım ya. hani Ama nerden başlıyacağımı bilemiyorum dersin ya. hani Özledim bir o eşsiz sevgiline gülümsemeyi özlersin ya ,
işte özledim seni sevgilim elinden tutmayı,
özledim zamana karşı yarışmayı,
özledim seni işte özledim bitanem...

sema açıkalın gökhan özlü aşkı hiç bitmeyecek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 18 Haziran 2008; 23:41:50 >

.
uLtiMatoN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Haziran 2008, 13:08:06  

çok güzel yazıyorsun hocam eline sağlık. bu kız sana dönmezse gerçekten 2 para etmez birisidir. bu zamanda gerçekten seven birisini bulacak kadar şanlı birisi inş. senin değerini anlar kardeşim içini dök sen .. Ama taş olsa çatlar geri döner.. onun korkularını yenmesine yardımcı ol
_Ceza

13 Haziran 2008, 23:38:27  

İşte Yine Sana Yazıyorum...
Saat gecenin bilmem kaçı haberim bile yok....Ama Aklımda yine senin hayalin... kulagımda uzun zamandır duymadıgın sesin eşlik ediyor kalemime.Çılgın bır aşık misali kagıdı buluyorum mürekkebimle. Bazen bir çiçek oluyorsun koklamaya doyamadığım bazen su oluyorsun içmeye doyamadığım, bazen anne oluyorsun şefkatinle beslediğin. bazen yağmur oluyorsun ansızın yağıyorsun. bazen sıcak bır dokunus oluyorsun ısıtıyorsun, bazen tatlı bır soz oluyorsun aklımdan atamadığım. bazen tutsaklıgım oluyorsun beni esir alıyorsun. Bazen bir nefes sigara oluyorsun içime çekiyorum.Bazen içtiğim içki oluyorsun beni sarhoş ediyorsun.bazen bir hayal oluyorsun aklımdan cıkmıyorsun. Bazen bir anı oluyorsun içimi acıtıyorsun.Bazen bir ihtimal oluyorsun beni umutlandırıyorsun.bazen bazen bazenler süslüyor işte hayatımı. Ben sensizken o kadar çok bazen kurdum ki hayatımda ... ama artık bazenler bile yerini doldurmuyor.. sensizlik esrar içmiş gibi gözlerimi kanlandırıyor. nabız atışlarımı hızlandırıyor. Yaşamak inan o kadar zor ki yokluğunda artık yazılarım bile karnımı doyurmuyor. kaç gündür açım sensizliğe. Karanlık bir soğuk bu biliyorum artık bitecek... çiçekler yeniden yeşerecek .. kokun vucudumu saracak. dokunuşun beni titretecek.

İşte Yine Sana Yazıyorum...
Sadece Sana Sığınıyorum...
Seni çok özledim Aşkım

.
_Ceza

14 Haziran 2008, 13:44:27  

Sanma ki aşkım da, gel gitler yaşıorum. Ben hala orada, o bıraktığın yerdeyim. Ne haykırışlarımla başa çıkılmazlığın en üst noktasında, istemsiz patlayışlarla son buluor krizlerim. Gel git diye adlandırdığın bu işte sensin! Ani çıkışlar dediğin, ürkütücü bulduğunda bu.Şunu bilmeni isterimki gerçeğine saygım olmasa ve bendeki bu katlanma duygusu olmasa, bütün dünyaya, tüm insanlara kafa tutabilirim. Her yeri havaya uçurabilirim. Sensizlik isyanlarımla beslenen başıboş özgürlük tutkusu, özlenen varlığınla inatçı, sevimli bir tutkuya dönüşüyor. Patlamaya hazır şarap gibi köpüre köpüre kıyıya varınca kocaman kayalara çarparak geri dönen deli dalgalar gibi bir koca dünyam var benim.Koca kayalar önüne baraj kuruor diye,o kıyılara hücum etmekten bir türlü vazgeçmeyen, yılmayan, uslanmayan ben dalgaların kol gezdiği derinliklerim, kumsalında erimek istiorum seninle birtanem! Gel aşık olmanın, gel sevior olmanın tadını çıkaralım diorum bugün sana. Herşeyi göze alıp ve vazgeçip herşeyden, hiç değilse bir tek gün. Cesaretli,yürekli ve o deli gibi kararlı kız olmanı istiorum inan ki artık senden. Yine bir güneşi daha batırıorum zamansız,sensiz ve bensiz. Yine, sığınıorum o sensiz, o sevişmesiz yatağımızda sessizce, her gelen geceyle olduğu gibi yine. Bak yine yastığıma sarılıyorum senin yerine:(... Sen olmadığından beri ölüm yağıor üzerime.... :(

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 14 Haziran 2008; 13:45:59 >

.
bilalso

14 Haziran 2008, 14:24:40  

Sen yine en azından birşeyler yaşamışsın... Ya sevdiğine açılamayanlar!!! Ya acaba o da beni seviyor mu diye kendini yiyip bitirenler? Acaba paylaşsam duygularımı sosyal hayatımdaki çevrem tarafından tepki alırım diye çekinenler... Ler ler ler ler ....

Electric and Electronic Engineer
_Ceza

14 Haziran 2008, 18:26:21  

Tek bir sözünle hersey değişebilir

"Geri DÖn"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 14 Haziran 2008; 18:25:01 >

.
uLtiMatoN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Haziran 2008, 22:11:09  

gerı donmedı mı daha hocam
stifflers

14 Haziran 2008, 22:21:19  

valla hocam seni böle görünce kendime baktım bee 2 yıllık ilişkim bitti 2 hafta önce napçağımı bilmiyorum kız arkdaşım o kadr ağladı ki içim gitti son bi kez benden bişey istedi buluşalım dedi buluştum 2 kere kuçağımda bayılıyo ben nabıyım onun için herşeyi göz önüne almıştım ama affedemem affettiğim zaman yine aynısı oluyo son bi şans daha diye diye 2 yıl oldu bee hocam seni görüncede içimden ne dedim biliyo musun ben sevmemişyim açaba

_Ceza

18 Haziran 2008, 23:40:20  

ve sonunda hersey cikmaza girdi ve sen benden artik nefret ediyorsun bu askin sonu bole mi olmaliydi nefret mi olmaliydi... bılmıyorum hıc bırseyı bılmıoyum.. sadece tek bıldıgım sey sensin. ve sana olan sevgim. senin icin yapacaklarım. hersey sadece senı kaybetmemek ıcındı be gulum hersey senın ıcındı ınan kı... ilerde bir gun gerı donmek ıstersen hıc dusunme bebegım seni yemin ediyorum hiç yargılamadan af edecegim ... yeter ki gel ... yeter ki beni ozle seni heerseye ve bana dedıklerıne ragmen cok ve delıcesıne sevıyorum sen benım her zaman birtanem olarak kalıcaksın...

bir gun geri gelmen dilegi ile bebegım

.
_Ceza

19 Haziran 2008, 12:07:38  

..... 1 gunluk degıl bu sevda,ya olene ya gelene kadar beklıcem....

.
_Ceza

19 Haziran 2008, 12:30:19  

hıc yakıstımı kara gozlum bıze bu son... hıc yakıstı mı bu ayrılık yarınlarımıza. hıc yakıstı mı yasadıklarımıza. ben senı oyle masumca severken bır anda geldı bu vefasız ayrılık ve bır anda yere yıgıldım. hıc kımse bakmıyor yuzume artık ve kımse yerden kaldırmıyor benı.. onca ınsanlar yuzume bakıp sadece acı bır ıc cekıs tebessumu ıle "haklısın kardesım" dıyorlar...ama hıc kımse senın yerını dolduramıyor. senın o elının sıcaklıgını hıc kımse hısettıremıyor.Annem kadar sevıyorum bılde dıyebılırım senı..Allah'ım güç ver bana dayanamıyorum bu sensizlige...geceleri yatarken arada kalbim sıkısıyorum ama isyan ediyorum yine olmedim diye. bılıyorum kı tek cozum anı bır kalp krızı kurtulusum olacak...yeter artık cektıklerım bıtsın bu ceza umıtsız haykırıyorum ne olur don bana SEma dıye duvarlara. ve su anda aglıyorum sadece senın ıcın yemın edıyorum hıc kıra hıckıra elimdeki sigara bile ıslandı.doya doya aglıyorum cok mutluyum ıcımı bosaltabılıyorum.peki sen ne yapıyorsun bılmıyorum ama o kada cok bılmek ısterdım kı.herseyı ıcıme attım herseyı. belkı yapım belkı kaderım fakat hep ıcıme attım hayatımda ama bu sensızlıgı nasıl ıcıme atabılırım Allah'ım ne olur gor benı yalvarıyorum sana. Beni gör Yarabbım ne olur :( . Bir mucize yarat Yarabbim bana onu geri getir. Size Yalvarıyorum tek umudum sizsiniz

Ben sensiz cok kotuyum semam ne olur gör halimi :( 2 sene yalan olamaz . sen mukemmel bırısın . sen en ıyısıne laıksın . ve canımı gozumu kapalı verırım sacının bır telını. bu sevda bır efsane leyla da oldum mecnunda tek basıma... unutma bebegım sen hayatımdakı en mukemmel bırsıın. ve yenı bır sıgara daha yakıyorum sensızlıge sayamadım bugun ıctıgım kacıncısı bu.

.
_Ceza

19 Haziran 2008, 22:08:02  

[font="Verdana"]bır umut, bır sevda ve bır ben yasatacağım bu aşkı...bılıyorum kı artık her yapılması gerekenler yapıldı artık zaman bensızlıgınde, senın yuregıne ask tohumları ekecek. ve sende kendını guclu hıssettıgın anda eşlik edeceksın bu sevda şarkısına tek bır agızdan soylecegız nakarat kısmını ; "bırdaha hıc ayrılmayacagız..!!!"
19.06.08 22:07

.
No Şuga

19 Haziran 2008, 22:13:36  

Madem forumcak bir duygu patlaması yaşıyoruz bende hislerimİ N.Fazıl Kısakürek'in bir şiiriyle anlatmak istiyorum.

Beklenen

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Ne enfes bir gece... Bu gece bende kaç içme isteği uyandırıyor.
ilk kez

19 Haziran 2008, 22:30:58  

şunu unutmayın... sevdiklerinizden başkası sizi üzmez !!!!! onun için üzlmek istemiyorsanız kendinizi yoklayın

~ Sansar Salvo ~
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Bu Sana Son Yazışım! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Avermedia Standı
GPS'li, çift tunerli ve gelişmiş kayıt seçeneklerine sahip TV kartı modelleriyle Avermedia'da Computex'deydi!
Computex 09: ECS Standı
Türkiye'den 10.000KM uzakta Tayvan Taipei'de düzenlenen Computex 09 fuarındayız.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız