Sana takma kafana diyemiycem çünkü ne kadar zor bişey olduğunu bende az çok biliyorum... Ama giden gitmiştir tarafını seçmiştir diceksin ,,,giden seni kaybeder!!!!
kardeş üzülme diyeceğim ama insan illaki üzülüyor acı bile çekiyor ama zaman acıyı hissetmemeni sağlıyor en iyisi rahat ol kafanı başka şeylere vermeye çalış
yazık yaa, amma da üzmüş sen.. boşver kimse için değmez. baksana seni bu kadar üzdüğüne göre kahpenin tekiymiş. bence hiç sıkma canını..
Yine de sevmiş böle hitap etme sevdiği kıza hoşlanmadı büyük ihtimalle. Ama arkadaşında dediği gibi kimse için değmez. Tamam sevebilirsin ama sakın kendinden fazla başkasını sevme. Unutmaki sen kendine acımazsan kimse sana acımayacaktır.
Şu andaki psikolojini anlayabiliyorum ama en fazla 2 aya gecicek ama gecesiye kadar işin çok zor.Sakın kendine zarar vericek bişeyler yapma
‘’Üzerimize kılıç çekilmedikçe, Ülkemiz topraklarına girilmedikçe, Milletimiz cefa çekmedikçe, Bizden kimseye zarar gelmez ‘’ “Ödü varsa düşmanın, meydan açık hazırız,’’ ‘’ Bu topraklarda biz doğduk biz yaşarız’'
ayrılalım isteme benden ayrılamam kopamam senden yıkılırım çırpınırım ben seviyorum ölümüne yar gidemessin bu acıyı verme bana sende bitersin
gidiyorum deme bana kahrolurum yokluğuna beni aynlı bırakıp gitme gidersen seni ararım gidersen canalırım sonra canıma kıyarım yeminim olsun
gidersen seni ararım gidersen can alırım sonra canıma kıyarım yeminim olsun
nasıl inandım sana ben hani benim canımdın sen alışmışım vazgeçemem senden seviyoum ölümüne yar gidemessin bu acıyı verme bana sende bitersin
gidersen seni ararım gidersen canalırım sonra canıma kıyarm yeminim olsun gidersen seni ararım gidersen can alırım sonra canıma kıyarım yeminim olsun
Arkadaşım böle can alırım fln deme belliki büyük bi aşk acısı çekiyosun. Bence dininle bütünleş namaz fln kıl. İntihar fln da düşünme valla dinimizce cennete yeri yok intihar edenlerin.
zor bea kardeş ben kimsenin yaşayamayacağı enteresan bir aşk yaşadım halada yaşıyorum.Bu aşk beni mezara kadar bırakmayacak.seni çok iyi anlıyorum.hayat çok garip insanlar çok garip anlamaya çalışırsan kafayı yersin.Şahsen ben depresif bir dönemden geçtim bilirim bu durumları.
Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ HIS Ice-q4 turbo 4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
lışkın değilim sensiz kalmaya Alışkın değilim bu ayrılığa Sesin yok kokun yok sıcaklığın yok Bildiğim tadın yok dudaklarımda
Geçmiyor geceler olmayınca yanımda Doğmuyor güneşin penceremden odama Üstelik sarhoşum kadehim son yudumda Geçmiyor geceler sen olmayınca
Hasretle bekledim yollara baktım Ümit kapısını açık bıraktım Tükenmek bilmedi sabrım inancım Dönmelisin artık sana mutacım
ceza; sen beni dinle git dolaptan buldugun ağrı kesicilerden 7-8 tanesini birden at ağzına 1 bardak su ile. sana nasıl dönüyo geri ayağına kadar gelir hastanenin. o zaman sen istemezsin onu..
yarın grıpın konserıne gıdıorum bakalım nasıl olacak ya yenı bır baslangıc ya da son olacak bakacagız artık
HER YERDE HATIRASI HERŞEYDE İZLERİ VAR KALBİM ONUNLA DOLU İÇİMDE NEFESİ VAR ACININ EN ACISI İÇİMDE YANGINI VAR KAYBETTİM ATIK ONU ŞİMDİ TEK DUASI VAR
O GİTTİ DÖNMEYECEK YILLARCA ÖZLENECEK YÜZÜM NE KADAR GÜLSE İÇİM HİÇ GÜLMEYECEK KULAKLARIMDA SESİ GÖZLERİMDE HAYALİ SON GÖRDÜĞÜM O HALİ BENDEN HİÇ GİTMEYECEK
SEVGİNİN EN DERİNİ KALBİMDE SEVGİSİ VAR GÖZLERİM YAĞMUR GİBİ HER DAMLASINDA O VAR NE KADAR DOSTTA OLSA BEN HEP YANLIZ GİBİYİM DÜNYALAR BENİM OLSA ONSUZ GARİP GİBİYİM..
Bunca Yıl Herkesten Kaçtın En Sonunda Buldum Sandın , Ansızın İçini Açtın Yapma Dedim Yaptın Gönül... Gözleri Senden Uzaktı Farkedilmez Bir Tuzaktı , Sana Böylesi Yasaktı Yapma Dedim Yaptın Gönül... Gözlerin Bakarda Görmez Ellerin Tutarda Bilmez , Gece Gündüz Farkedilmez Demedim mi Sana Gönül... Sabahın Tam üçündesin Dertlerin En Gücündesin , Hala Onun Peşindesin GİTME DEDİM GİTTİN GÖNÜL... Böylesi Sevdiğin İçin Bir Kördüğüm Oldu İçin , Ağlıyorsun İçin İçin Demedim mi Sana Gönül... Sen İstedin Ben Dinledim Senden Ayrı Olmaz Dedim , EN SONUNDA BENDE SEVDİM ŞİMDİ BENİ KURTAR GÖNÜL ...
Ne olursa olsun ayakta duracagım.. Seni hep affettim bu sefer ayrılacagım.. Belkide cocuk gibi oturup aglayacagım.. Ne kadar cok sevsemde seni unutacagım!! Ben sana kostukca sen hep canımı yaktın.. Ne kadarda farklıydın Yalancı nasılda inandım!! Belkide cocuk gibi oturup aglayacagım.. Ne Kadar Cok Sevsemde SeNi Unutacagım!!
kardeşim kendini başka yönlere ver öyle aptal şeyleri aklına getirme sakın ( jilet , hap aptallık abidesi ) sen sigara felan kullanıyosan aklına geldiğinde yak bi tane içine at mevzuyu ben öyle yaptım bi dönem ara ara yine aklıma geliyor
Kardeş deneme hiç. Ben bir kere intahr ettim. Gerekmez valla. BEn kız için etmedim. Sorunlarım vardı daraldım ettim. Niye ettim ne değişti hiçbirşey. O yüzden hiç gereği yok böle şeylerin. Zamanındada kendime çok zarar verdim kesikler mesikler. Ne oldu sonra? İzleri kaldı sadece. Çoğu iz kapandı ama olsun. Çok boş şeyler. Sen akıllı birine benziyorsun zaten yapacağını pek sanmıyorum.
yok ıntıhar falan edecegım benım agzımdan bole bır kelıme cıkmadı sadece bu baslıkta yazılmış şiirler paylasıyorum Belimi büküyor böyle ayrılık Verdiğin acılar,hasret tanıdık Görmedim ki birgün senden yakınlık Dönmesende geri farketmez artık...
eşi benzeri olmaz bir sevgi bu bilirsinki benim sevgim hep bu kendime hiç engel olamadım ben ölümüne sevdim gece gündüz yollara sevdalar ektim bu uğurda herşeyi gözümü kırpmadan çekerim hatta çekmişim ben daha doğmadan seni sevmişim senden başkasını bana söyleseler gülerim inanki bu dünyaya bin defa gelsem BİN DEFADA SENİ SEVERİM
Kardeş deneme hiç. Ben bir kere intahr ettim. Gerekmez valla. BEn kız için etmedim. Sorunlarım vardı daraldım ettim. Niye ettim ne değişti hiçbirşey. O yüzden hiç gereği yok böle şeylerin. Zamanındada kendime çok zarar verdim kesikler mesikler. Ne oldu sonra? İzleri kaldı sadece. Çoğu iz kapandı ama olsun. Çok boş şeyler. Sen akıllı birine benziyorsun zaten yapacağını pek sanmıyorum.
intihar ettim denmez,intihara kalkıştı ya da teşebbüs etti denir.intihar eden kişi zaten öteki tarafa çoktan varmıştır.
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Bir sen vardın hiçbiri yokken,Beşiktaşım çok yaşa sen...
"Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak. Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz. Sokağa fırlayacaksınız, sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü. Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan:" Önemli olan sağlık." , "Yaşamak güzel." , "Boş ver, herşey unutulur." siz hiçbirini duymayacaksınız. Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz. Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz. Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz. 'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız...
Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak. İkisi de yetmeyecek, geçmişi düşüneceksiniz. Neredeyse dakika dakika. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğinizi söylese, kaçacaksınız. Aslında kurtulmak istediğiniz halde o acıyı yaşamak için direneceksiniz. Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz. Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz. Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız. Hiçbirşey oyalamayacak sizi. İlaçlara sığınacaksınız. Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek. Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz. Uyumak zor, uyanmak kolay olacak. Sabahı iple çekeceksiniz. Bazen de "Hiç güneş doğmasa" diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler. Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz. Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz. Nafile, düşüncesi bile tahammül edilemez gelecek...
Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz. telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla. Yüreğiniz burkulacak canınız yanacak. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz...
Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...
Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz... " Alıntı ...
Gidişin de çok ani oldu ya, Gelişin gibi.. İşin doğrusu; Varlığına alışmaktan daha zor oldu, Yokluğuna alışmak. Alıştım mı bilmiyorum, Ama mecbur olduğumu biliyorum. Boşver... Coşkusuda çok güzeldi varlığının, Yokluğunun acısı da, hiç fena değil hani... Tual ...
Elimden gözlerimi kapamaktan, mavi hayaller kurduğum dünyamı unutmaya çalışmaktan başka hiç bir şey gelmiyordu. Aklına koymuştun besbelli. Dönmeyecektin bir daha..
Bazen kendimi sana o kadar yakın hissediyordum ki. Her yerde seni arıyordum ve her yerde senden bir şeyler buluyordum. Hayata umutla, gülümseyerek ve en önemlisi seninle bakmak güzeldi.
Seni çok uzun zaman bekledim. Bana dönmeni, bana sarılmana "hepsi geçti artık" demeni. Gözlerinin gözlerimle buluşmasını... Ta ki sana yeniden gelebileceğine dair umutlar taşıyan tüm gemilerimi yakana kadar. Kendimi asla bağışlamayacağım, senin de beni bağışlamayacağından emin olduğum şeyler yaptığım zamana kadar.
Garip olan ne biliyor musun? Bunca yaşadıklarımıza rağmen hala berabermişiz gibi geliyor. Uzakta olsak, ayrı da olsak.. "Kalplerimiz bir yerde birleşiyor."
"Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü?
Herkes gitmişse, sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı, aşkın solmuş mu?
Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan
Asla VAZGEÇME, kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü? Dön de bir bak dünyaya"
Birazdan hava kararmış olacak ve sen her zaman ki gibi bu yazımı da okuyacaksın. Bende her zaman ki gibi gülümsemelerimle yazdıklarımı reddedeceğim.Gülüşlerimle çektiğim acıyı, korkularımı gizleyeceğim...
Şimdi benden uzaklarda olsan da.. Gecenin karanlığında umuda gülümseyen o kahverengi gözlerin hala benimle...
alıntı ...
O'nu serbest bırak... Dönerse senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır... O geri geldi , 12 Ekim 2009 Saat 21:00 || O artık yok , 2 Kasım 2009 Facebook Adresim
Kaç gece kanlı göz yaşlarımla ıslandım, kederlere yaslandım. Çıkmazlara düştüğüm kaç gece Ay düştü solgun gönlüme, karanlığa sevdam karıştı bilmedin hiç… Sevdaya rehin akşamları bilemedin yar… Yeminler kanarken yüreğimde düşman olduğum imkansızlığını sürdüm gönlüme. Bir belirsizlikle çınladı seven kalbim, söyle kim su koydu katıksız sevdana sevgili. Bana gelen yollarda kim kesti umudunu. Zamansız düşlerimizden kim sıyırdı gecelerini. Gel vazgeç sevgili, daha yaşamadık, vazgeç yol yakınken hazin macera ölümlerinden… Mazi olmayacaksın, vazgeç sevgili…
Şiirler yaşadıkça, kanayan yaralarına seslendikçe mısralar; olacağım ben dizelerinin çıkmaz sokaklarında. Düşlerin arka planlarında hep gece saçlarım olacak ... Sanadır seslenişim ey yar. Gürleyen gecelerden geçerken, sevdalı ellerimi tut hadi aynı heyecanla, alaca karanlıklarda ayazlara karışma. Sensizliğin uçurumlarına meyil verme, düşerim. Bırak şu inadını.
Ömrümün en hazin macerası, gönül yaram; bahar dalım ol, ateşe ver yüreğimi gözlerinle. Kimliğini unut, dirençli umutlarıma bırak kendini. Hani zordur ya çığlıklı karanlık yalnızlıklara yoldaş olmak. Bırak üşümüş ıssızlığını, alevli yorganlarına sarılmayı bırak sevda kimsesizliğinde, bana koş. Zemheri gecelerde dikenli yollardan geçip gitme sevgili. Beni ara, beni sor gözbebeklerine sevdayı koy. İnat etme, mazi olmayacaksın, vazgeç sevgili… Vazgeç…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrySystem -- 14 Mayıs 2008; 13:46:12 >
Giderdese gitsin beklemem demistim ama zaman gectikce bittim artik kalmadim ben eski ben degil sen eski sen degilsin ellerinde baska eller var gozlerinde baska gozler var benimse sarkim intihar, hata benim ceza benim cekince anladim unutmak oyle zorki her nefeste sensin anlami bi dakka olsun senden baska birsey dusunmedim ben anla oyle boyle gecti yillar hergun aglarim soyle simdi kim yaninda dizlerinde dizlerim bu boyle gitmez fazla olume yolcu krizlerim biz cozde oku o gozlerinde sozlerinim filizlenir tum ozlu sozler senin icindi beni gorunce gizlenir adin gecince susmaktan biktim sen her dusumde varsin ektigim tohumlar elimi yakti kor kivami sayfalar deniz ve ben boguldum en temiz gununde pihtilasti kan yavasca gozlerimse mor yoklugunda cok degistim artik hep basim belada sorarsa anlatirlar her gecen gun duman ruyali girdigimde baslamisti kordugum ruya
bir kac yil olsa bile guzeldi senle var olan dunya keske hic tanismasaydik diye dusundum dun gece her gun hayalin kafamda bos senaryo duzmece giden gider birak devam etsin guzeldi gozlerin seninle kaldi gitti ilk ucakta eski gunlere hayat kisa biter birgun uzulmemek gerek direnmek en zor is ritmi kaybolan yurek bu duydugun benim nedense seni gorunce dilsizim kulagima soylemisti seytan oyle durma gidip bak gozlerine soyle bir kerede gecen her satte kan kaybeder ruhum
kac gun once dokunacak kadar yakindin aklima azrail ceker vururdu gelmeseydin aklima gozumde korku yok sorunluyum sakinmam ardima gucum bitince sormasam gelirmiydin yardima hazirsa duz yazin akrostijimde saklisin agir gelen siir iste bu dinlesinler haklisin zamanla gecmez aski cagdas akintilarda benle yuzmemen gerek sen haklisin degeri bitti adini yazdim iyici dinle sevgilim kulaklarinda cinlayan bu sarkiyi yoluna serdim dudaklarim fisildar adini her ruyamda bikmadan birak konusma sus desemde susmaz yarami sikmadan yillardir hic konusmadik nasilsin anlat elini ver de soyle snde sonsz askim hic beter mi gozlerimde sakli saldigin zehir bitirdi beni sozler bos ben bitsem askim hic biter mi tamam demistim artik aglamak yok uuzlmek yok anladim bir anda sensiz kaldi ellerim soguk kalp seninle mutlu simdi mutsuz aldigim soguk ellerinde gizli sevgim aglasam gecermi cildirdim en sonunda cumlelerde dengesiz tepemde cinler hic birakmaz oldular bu depresif lirikler elde tek kalanlar ozru bitmis agresifler ictigim duman kadar degersiz hepsi sevgisiz birak huzunlu melodiler delirtir oldu ruhumu rahatlarim zehir kanatlanan benim nedense seni gorunce yerdeyim kulagimi cekip uyandirir melekler oyle durma
galiba delirdim abiler hayallar harbiler firarda aklim aklim olmaz oldu korktum aniden kufurlerim size kufurden anlamayan haramiler neden bitirdiniz diyip hep soranlar usanmadan bitermi boyle gozlerinde belli harbi seviyorsun tamam konusma bu adam golgesiyle kavgali butun bu sozler bos gozunde biliyorum koyanda buydu zaten yillar gecti hala seviyorum su cumle klasik bile olsa huzurlu bir omur diliyorum duman karisti kanima sozlerim bitti yanina geliyorum
Yazmayalı o kadar çok oldu ki..Kaç asır geçti üstünden, kaç yıkım gördüm ben, kaç kere hatmettim o şarkıyı, yinede avuçlarımın üstüne kapandıramadı hiç biri…Konuşamadıklarım olmadı, anlatamadıklarım…Nefesimi kesemedi karnımı ağrıtamadı…
Şimdi sen beni bitirmezken,bir yıkım olduğun halde, şükredebilecek kadar gözlerimi aralayabilmişken, Neden sana anlatamıyorum, neden konuşamıyorum?!
Yüzüne bakmak hayat…Öylesine kalıp izlenilesi,notalarının yükseldiğinde gözlerimin dolması… Öylesine salt..bir o kadar dolu..bu kadar çok ses barındırırken, niye anlatamadım bilmem.Zaten ne olduğuna hiç anlam veremedim ki!bir yaşamak kaldı gelişine göre..
‘Şimdi’ eski simdi değil,1 ve 2 tek değil,geceler o kadar uzun değil..beklemek öyle kolaymış ki, öle keyif veriyormuş ki o acı insana,uyuyamamak o kadar güzelmiş ki, geceler o kadarda uzun olmuyormuş ,uyunuyormuş da… ama ben hala anlatamıyorum, konuşamıyorum…eksilerimi çıkardım o açamadığım çekmecemden, ne kadar çok anlatacağım varmış, bütün özellerimi öle biriktirmişim ki hepsini sana saklıyormuşum sanki…bir yazabiliyormuşum.’mantığımı kullanıyorum,mantığım bunların saçma olduğunu söylüyor’ diyemeyeceğini bilmek, ifadeyi kolaylaştırıyormuş…bak neler öğretmişsin bana,yine hayatta derinlik kazandırmışsın
Bu şey gibiydi,Erasus un hayat aşkı gibi.. Zeus amcası ve Erasus u kimsenin ulaşamadığı girişin ve çıkışın olmadığı bir adaya kapatmış. Amcası bir gün Erasus a; -Ben artık yaşlandım ama sen kurtulabilirsin hala hayat orda demiş.. Amcası Erasus için balmumundan kanatlar yapmış.demiş; -Sakın güneşe yaklaşma Erasus kanatların erir bunlar yukarda yaşayabilmek için mümkün değil. Erasus dinlemiş onu,anlamış,kesin kararıymış havalanıp sonra inecekmiş… Erasus’un kanatları hazır olmuş.. Erasus havalanmış. Erasus’un kalbi ağzına gelmiş ruhu arınmış. Erasus’un gözleri kamaşmış Ne güzelmiş uçmak! Hiç bu kadar sıcak görmüşmüydüki o Hiç bu kadar mavi olmuş mu ki hayat? Hayat bu olmalı demiş… Biraz daha kalabilmek adına hiç inmemiş Erasus Biraz daha biraz daha diye beklemiş… Taa ki kanatları erimeye başlayıncaya kadar.. Anlamış yaşamak ölmek demek! Uçmak ölmeye değer..korkmamış canının acımasından, düşmekten..10 sene yürümeyi 10 gün uçmaya tercih etmiş… Bende şu durumda olmaktan korkmadım.2 hayatı bir kaç ayda tükettim..o kadar gerçekti , o kadar maviydi ki düşmeye değerdi…yere inip gerçekten çıkmayı göze alamadım,ya bir daha heyecanlanmasaydın benim için?ya düşündüklerin silinip yerine bir kavga sonu kalıntılar kalsaydı..ya ağzımın bağı çözülüpte seni kırsaydım?devam etmek adına gerçekliği silmeye değer miydi?bu o zaman ironik bir ölüm olmaz mıydı?bunun yaşlanıp bunak bir ölümle farkı ne olurdu?o kadar tüketemedim seni…düşmeyi tercih ettim.ölmek için yaşamak asil olan.. keşke anlatabilseydim keşke birlikte konuşabilseydik. sen istediğin zaman ben konuşamadım ben cesaret ettiğim de sen yoktun… keşke kelimelerim olsaydı, huzurla ağlayabilseydim öyle konuşsaydım, birlikte ağlayabilseydik sonra sen gözyaşımı silseydin ben hemen hihihi diye sarılsaydım..belki biraz daha uçulabilirdi,biraz daha ısınılabilirdi…
Sen çok özel bir kadınsın,,gördüğüm en mükemmel kadın…keşke benim söylediklerimi sende benim için söyleyebilseydin veya söyleyemediklerini bende bilebilseydim…fazladan hiç saatin olmadı o kadar çok merak ettim ki ne düşündüğünü, bana ne ayırdığını, benimle ne kadar konuştuğunu şimdi düşünüp düşünmediğini düşünüyorum…
Keşke aramızda saatler olmasaydı. Keşke benim gözlüklerimden sende de olsaydı. Keşke bu kadar çok kırmasaydın güvenimle oynamasaydın. Keşke ben hiç bu kadar keşke demeseydim…
Her şey için teşekkür ederim…o kadar mavi gördüm ki elim yüzüm mavi oldu..çok mutlu ettin beni..tek başına kocaman bir aile verdin yarım nefeslerimi tam ettin.
Ve özür dilerim bu kadar gebe kaldığım, böyle bir sorumluluk verdiğim ve bunları en sonunda söyleyebildiğim için..korkuttu beni kendimi bu kadar göstermek,kendini anlatmayan biri için bu kadar çıplak kalmak soğuk getirdi… sarıldın.. sarıldın tabi… ama istediğim hiç bırakmamandı…çünkü ben çok hastaydım..
Yine seni gördüm bu şehir bana gıcık galiba Benleyken umrumda değil dediğin kişiler yanında Hani sonsuz sevgin, gitmezdin bu dünya bitsede Bir ufak tartışma dünyam tekrar dönsede Öptüğüm her kızda senin gülüşün var Gittiğim heryerde bir anın var Ne yapsam kendimce seni seven biri İçimde derinlerde Gitme diyen ses var gitmee gitmee...
Bugün biraz gerginim yine Sesim değişik gelebilir biraz Ama sen anlarsın Bana katlanırsın Tuhaf laflar edebilirim Seni belki üzebilirim Ama sen susarsın Çünkü beni tanırsın
Öyle çabuk kızma derdin hep Bu kadarda kolay alınma O zaman beni sar hadi sarıl bana Değişmez huylar bilirsin Bir kerede sen dene alışmayı Ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma
Bu ara ihtiyacım var sana Ellerimi sakın bırakma Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma Gün varıncaya kadar sabaha Sakın hiçbir yere kalkma Fazla bir şey istemem sadece dur burada(x
Bugün biraz gerginim yine Sesim değişik gelebilir biraz Ama sen anlarsın Bana katlanırsın Tuhaf laflar edebilirim Seni belki üzebilirim Ama sen susarsın Çünkü beni tanırsın
Öyle çabuk kızma derdin hep Bu kadarda kolay alınma O zaman beni sar hadi sarıl bana Değişmez huylar bilirsin Bir kerede sen dene alışmayı Ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma
Bu ara ihtiyacım var sana Ellerimi sakın bırakma Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma Gün varıncaya kadar sabaha Sakın hiçbir yere kalkma Fazla bir şey istemem sadece dur burada
Bir güle vurgunum gün olur çok yorgunum Kader rüzgarlarında savrulan bir savrulan yolcuyum Beklerim gün gelir Gönlüm sana divanedir Aradığım aşk onda boy pos kaş onda Ne varsa bilmemki onda Eller vermez aamn Bu gönül sana yanan Beni benden çalan Kader batsın yere batsın
Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur. Gemiler sensiz gitsin bırak Herkes gibi yaşasana sen İşine gücüne baksana Evlenirsin çocuğun olur Beni koyup gitme ne olursun Sonun kötüye varacak Beni koyup gitme ne olursun Elimi tutuyorlar ayağımı Yetişemiyorum ardından Hevesim olsa param olmuyor Param olsa hevesim Yaptıklarını affettim Beni koyup gitme ne olursun Seninle gelmeyeceğim yine de Beni koyup gitme ne olursun
Güz yaprakları düştü Gazeller oldu Bulut indi yeryüzüne Sevdalı oldu Bir avuntu biraz keder Böyle bize neler oldu Bu ayrılık bir de hasret Çekilmez oldu Ay karanlık hep karanlık Yüzün bize döner oldu Bir ihtimal daha vardı Felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu şehirde Gitme gitme yazık olur bize Geceler kör dilsiz sanki Konuşmaz oldu Hüzünler koyduk üstüste Ayrılık oldu Bir avuntu biraz keder Böyle bize neler oldu Bu ayrılık bir de hasret Çekilmez oldu Ay karanlık hep karanlık Yüzün bize döner oldu Bir ihtimal dah vardı Felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu şehirde Gitme gitme yazık olur bize
Ölüm bir göz kapamak kadar kolay Sevmekse ölümün en görkemli tonu Yaşamım bir ucunda onu yakalamak En zor evet en zor olanı da bu Aaaahhhh Korkma Sakin sevmekten korkma Kursun sesi kadar hizli gecer yasamak Ama öylesine zor ki Kursunu havada, sevdayi sicacik yürekte tutmak.
kardes yasadıklarını hissettiklerini biliyorum aynısını bende yasadım ve hala yasıyorum biliyorum milletin üzülme değmez unutursun demesine aldırmıyosun hatta bazen sinirleniyosundur. aklından yasadıklarınız bir sn cıkmıyodur geceleri dahada zor geciyodur senin için uyuyamıyosundur her sn aklına geliyordur belki allaha yalvarıyosundur beraber olmanız için gözün hep telefondadır belki arar belki pişman olmuştur döner bana die bekliyosundur. eminim bunları yasıyosundur bazı an tamam sildim onu bitti nefret ediyorum diosundur aradan bir saat bile gecmeden için yine ona olan sevginle dolup tasıyordur kimi zaman nefes bile almakta zorlanıyosundur. kardeş sen elinden geleni yaptıysan yapacagın baska birşey yok kadere razı olmaktan baska dedim ya yasadıklarını bende yasıyorum ki benim 4 yıllık bi ilişkim bitti düsün yani eger konusmak istedigin bisey olursa yaz buraya dertlesiriz