hocam bi pompaya o para verilirmi petshoplarda aynı güçce dalgıç pompalar var çok ucuza söz konusu olan bilgisayar olunca firmalar maliyetinin 10 katına çakıyor tüketiciye
hocam bi pompaya o para verilirmi petshoplarda aynı güçce dalgıç pompalar var çok ucuza söz konusu olan bilgisayar olunca firmalar maliyetinin 10 katına çakıyor tüketiciye
neye göre 10 katına satıyorlar ben merak ettim de?? var mı aynı pompaların 10 da biri fiyatına satıldığı linkler türkiyede soruyorum çünkü varsa bizi aydınlatmış olursunuz ben de alırım çok ciddiyim
neye göre 10 katına satıyorlar ben merak ettim de?? var mı aynı pompaların 10 da biri fiyatına satıldığı linkler türkiyede soruyorum çünkü varsa bizi aydınlatmış olursunuz ben de alırım çok ciddiyim
satış fiyatı ile MALİYETİ arasında anlam farkı var sözlüğe bakın
Burayı okusanız iyi olur önce.Güçlü bir sisteminiz varsa bu tarz pompaları kullanmak çok önemli.Kafa basıncı,sessizlik ve suyu az ısıtmasıdır önemli olan...
Su soğutmam: Swiftech Apogee GTX Extreme|2 x Swiftech MCW30 SLI|Thermochill PA120.3 Radiator+Alphacool 240+120mm Rad. |Laing D5 1500lt| Dangerden Maze4 |1/2'' Primoflex Tube|1/2''barbs|XSPC Reservoir|4x120mm FM123 fan
verdiğiniz linkte zaten eheim marka akvaryumlarda kullanılan pompada var.Arkadaşım bir bakıma haklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 16 Mayıs 2008; 18:42:30 >