KAPAK TAMAM.ŞİMDİ SIRA GELDİ ÖN PANELE.EVDE DAMACANA KAPAĞI DIŞINDA HERHANGİ BİRŞEY BULAMADIM. MECBUREN ONU KULLANMAK ZORUNDA KALDIM=)
ORTASINI MAKET BIÇAĞI YARDIMIYLA KESTİĞİM DAMACANA KAPAĞINI KASANIN ÖN PANELİNE BU ŞEKİLDE YAPIŞTIRDIM. YAPIŞTIRMA SIRASINDA ÇELİK MACUNU KULLANDIM.KASANIZ NORMALDEN FAZLA AĞIR OLUYOR AMA DEĞER SANIRIM..
ÇELİK MACUN ÇOK ÇABUK KURUYAN BİR MACUNDUR..EĞER ÇELİK MACUN İLE İŞLEM YAPACAKSANIZ SERİ OLMANIZ GEREKİYOR.
MACUNLAMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA ÖNCE KALIN SONRA PÜRÜZSÜZ OLMASI İÇİN İNCE ZIMPARA İLE ZIMPARALADIM.
VE EN SON İŞLEM BOYAMA İŞLEMİ.
..SON HALİ..
Not:Kasada hiç fan yoktu.Öne 12 arkaya iste 8 cm fan takıldı.Bu fanlar siyah basit kasa fanları.Fakat değişecek.güzel ve daha sessiz fanlar alacağım.
Fan haricinde neler yapabilirim? Ne yapsam yakışır bu kasaya? Görüşlerinizi bekliyorum.SAYGILAR..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmqarE -- 2 Haziran 2008; 17:49:46 >
öncelikle söylemek istediğim şu ki hakikaten çok iyi bir iş ve işçilik çıkarmışsın... Dediğin gibi öne ve arkaya mavi ledli fanlar koyarsan çok güzel olur... Kabloları toparlayıp içeri de uv neon koyarsan çok daha güzel olur..yine söliim çok başarılı bir mod....
ayrıca bu kasaya güzel bir lcd panel iyi gider 5.25'lik yerler veya disket sürücüsünün altına biraz zordur yapması ama olsun bu moda yakışır yapımı ile ilgili linkide http://forum.donanimhaber.com/m_9968699/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by kero -- 13 Mayıs 2008; 21:23:31 >
ayrıca bu kasaya güzel bir lcd panel iyi gider 5.25'lik yerler veya disket sürücüsünün altına biraz zordur yapması ama olsun bu moda yakışır yapımı ile ilgili linkide http://forum.donanimhaber.com/m_23215050/tm.htm
LCD paneli bende düşündüm fakat onu yapacak bir bilgi birikimim yok.Yardım edecek olursa onuda yaparım ve çok iyi olur.
ayrıca bu kasaya güzel bir lcd panel iyi gider 5.25'lik yerler veya disket sürücüsünün altına biraz zordur yapması ama olsun bu moda yakışır yapımı ile ilgili linkide http://forum.donanimhaber.com/m_23215050/tm.htm
LCD paneli bende düşündüm fakat onu yapacak bir bilgi birikimim yok.Yardım edecek olursa onuda yaparım ve çok iyi olur.
Çok hoşuma gitti ya eline sağlık Allah içine sindirsin nazardan saklasın Şu siyahın asaleti bir başka oluyor.içini biraz kırmızı - parlak bordo ya kaçan bir renkle canlandırırsan çok hoş olur bence. Tebrik ederim...
|| İntel C2D E6750 2.66 @ 3.4 (Gunluk) || Asus P5KE-WiFi App. || Kingston 1133MhZ Bellek 1GB*2 Dual 5-5-5-15 || Asus 8800GTS 640Mb 320BiT 513/792 o/c @670/980 ||2X 250Gb Seagate 7200.10 Ncq Sata2 16Mb Raid(0)|| Lg DvD Rw Sata || Fsp Epsilon 600W PsU || ThermalTake Armor Gümüş Alüminyum Kasa || Zalman9700led Cpu Cooler || Creative Audigy2 NX Ses Kartı || Samsung 920NW 19" || 3DMark06 {12391@1440-900} - Superpi 1M {15,00 sn} || CowonA2 30Gb || Htc TyTn II ||
Çok hoşuma gitti ya eline sağlık Allah içine sindirsin nazardan saklasın Şu siyahın asaleti bir başka oluyor.içini biraz kırmızı - parlak bordo ya kaçan bir renkle canlandırırsan çok hoş olur bence. Tebrik ederim...
Teşekkür ederim..Bu kadar olumlu yorumlar beklemiyordum arkadaşlar.Hatta kötü olduğunu bile düşünüyordum bazen:) biraz daha uğraşmaya karar verdim.mod devam edecek ;)
Yok abı bız yaratıcıyız walla Kardesım cok guzel olmus elıne saglık ama ben su ana kadar yapılan tum modları ınceledım kasası sıyah olanlar genellıkle yesıl renk neonları tercıh etmıs ve aldıgın fanlarıda yesıle boyarsan sıyah uzerınde guzel dururlar
| AMD Athlon 3800x2 CPU | Asus mainboard | Corsair 2gb 667Mhz Dual DDR2 | Samsung 250gb 7400rpm sata2 HDD | Ati x1950xt 256Mb 256Bit VGA | Feel hurricane II 550W Case | Samsung 226cw 22'' LCD | Creative Usb AudioCard | Logitech Z-5500 |