Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
panosonymania

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> panosonymania Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sklerenkima

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 17:24:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Eve böyle bir ev sinema sistemi aldım sizce nasıl ben beğendim ama sormak istedim yinede şu olsaymış daha ii olurmuş yada bildiğiniz bir problemleri kusurlaır varmı ?

Sony STR-DE695 Amplifikatör : http://www.morfare.com.tr/asp/show_stock.asp?product=STR-DE695
Sony DVP- NS52P/S DVD DivX Player : http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=1%20DVP-NS52P/S
Panasonic SB-TP20 : http://www.panasonic.com.tr/urunler/SB-TP20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sklerenkima -- 13 Mayıs 2008; 19:03:19 >

Xbox 360 Arcade PAL
Nintendo Wii Pal
Gamertag : Alfaholics
Happy Tree Friends

BATI ATAŞEHİR
t_tunccan

15 Mayıs 2008; 12:22:41 

Çok anlamam ses sistemlerinden ama çok iyi bildiğim bişi var ki alınmış iyidir. yoksa bu işin içinden çıkamazsın. hayırlı olsun. güle güle kullan.

ÜLKEMİ SEVİYORUM
withhonour

15 Mayıs 2008; 19:25:27 

öncelikle hayırlı olsun sistemin
amfin gerçekten çok güçlü hoparlörlere göre de güçlü tabi ileride frontları floorstanding olan daha üst düzey bir sistem dşünüyorsan gerçekten akıllıca bir tercih olmuş hoparlörlere gelince bir süre idare edecektir ama bir süre sonra değiştirme isteği hissedeceğine eminim neden dersen birçok yerde de bahsedildiği gibi ses sistemleri işi bir hastalık bir virüs bir gün herhangi bir yerde senin amfinle beslenen daha güçlü kolonlar dinledğinde sistemini beğenmeyeceksin ve değiştirmek isteyeceksin güzel bir sistemn tekrar hayırlı olsun güle güle kullan

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> panosonymania Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.
Devil May Cry 4
Şeytan savaşları başladı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir