fan çalışıyodur da sen hissedemiyosun psu serinken fan çok yavaş dönüyodur sistemi tam yük altına aldığında psu da doğal olarak ısınır ve fanlar daha hızlı dönmeye başlar
bende de gc 650w var. bildiğim kadarıyla power ısınınca fan dönmeye başlıyor. hatta bilgisayar kapandıktan sonra bile fan soğutma için bir süre daha dönüyor. emin olmak istiyorsan yük altında kullandıktan sonra bir bak
bu verdigin link, suanki konuyla tamamen alakasız..bu linkte bir seride, kapandıktan sonra açılmama problemi var..fan dönmemesi falan alakası yok. geri ver diyorsun birde...
bu verdigin link, suanki konuyla tamamen alakasız..bu linkte bir seride, kapandıktan sonra açılmama problemi var..fan dönmemesi falan alakası yok. geri ver diyorsun birde...
Arkadaşım konuyu okudun mu? Okursan neden hemen geri ver dediğimi anlayacaksın. İki tane kullandım. İkisi de bozuk. Hadi diyelim bir tane bozuk denk geldi. İkinci gelen üründe de arızalı çıkmasına ne diyeceksin?
Ayrıca aynı üründen alıpta aynı sorunla karşılaşan çok. İkinci kullandığım kaynak 1 ay sonra açılmamaya başladı. Şuan için sorunsuz çalışması birşey ifade etmiyor. Bu üründen alıpta sorun çıkmayacağını garanti ediyor musun?
Not: Sadece beyaz olandan bahsediyorum. Boyayız gri olan model de sorun yokmuş.
Arkadaşım konuyu okudun mu? Okursan neden hemen geri ver dediğimi anlayacaksın. İki tane kullandım. İkisi de bozuk. Hadi diyelim bir tane bozuk denk geldi. İkinci gelen üründe de arızalı çıkmasına ne diyeceksin?
Ayrıca aynı üründen alıpta aynı sorunla karşılaşan çok. İkinci kullandığım kaynak 1 ay sonra açılmamaya başladı. Şuan için sorunsuz çalışması birşey ifade etmiyor. Bu üründen alıpta sorun çıkmayacağını garanti ediyor musun?
şuan yazı yazdıgımız konu, fanın belirli bir sıcaklıktan itibaren dönmeye başlaması, sizin linkte ise tamamen bambaşka bir sorun var... konuyu açan arkadaşın böyle bir sorunu (açılmama vs vs) olmadığına göre kafa karıştırmaya gerek yok diye yazdım. tüm konuyuda okudum zaten.
sizde 2 kere sorun olmuş, cok talihsiz bir durum ancak burada görüyorsunuzki arkadaşın böyle bir sorunu yok,
benim herhangi birşeye garanti vermek gibi bir durumum yok, sorun çıkmayacagini garanti edemeyecegim gibi sizde sorun cıkacagini garanti edemezsiniz. bu ürünü alıp sorun yaşayanlar oldugu kadar gayet sorunsuz kullananlarda var.tüm beyaz seriyi bozuk diye nitelemek biraz ağır oluyor.
yaklaşık 9 aydır gri olan modelini kullanıyorum bu psu nun ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. fana geliecek olursak fan ilk açıldıgında ya hiç dönmüyor yada 100-200 devir arası bi hızda dönüyor. yük altındayken gerekirse devir artıyor. pc yi kapattıgınızda ise parçaların daha uzun ömürlü olması için fan dönmeye devam ediyor belli bir süre. pc nin elektrik kablosunu çekseniz bile dönüyor
şuan yazı yazdıgımız konu, fanın belirli bir sıcaklıktan itibaren dönmeye başlaması, sizin linkte ise tamamen bambaşka bir sorun var... konuyu açan arkadaşın böyle bir sorunu (açılmama vs vs) olmadığına göre kafa karıştırmaya gerek yok diye yazdım. tüm konuyuda okudum zaten.
sizde 2 kere sorun olmuş, cok talihsiz bir durum ancak burada görüyorsunuzki arkadaşın böyle bir sorunu yok,
benim herhangi birşeye garanti vermek gibi bir durumum yok, sorun çıkmayacagini garanti edemeyecegim gibi sizde sorun cıkacagini garanti edemezsiniz. bu ürünü alıp sorun yaşayanlar oldugu kadar gayet sorunsuz kullananlarda var.tüm beyaz seriyi bozuk diye nitelemek biraz ağır oluyor.
1000 adetten bir iki adet bozuk çıkması normal. Ama forumda bir sürü bu kaynaktan alıp sorun yaşayan var. Bu demektir ki bu oran bu üründe çok yüksek. Buda bu serinin sorunlu olduğunun işaretidir. İlla %100 arızalı olacak diye bir kaide yok. Arada sorun çıkartmayanlar ve çıkartmayacaklar olacaktır. Tabi onu denk getirebilene ne ala. Bence %10 bile olsa o seri sorunludur. Çünkü olması gerekenden çok büyük bir oran.
Seagate sitesinde bir modelinde arıza oranı olarak on binde 34 yazmışlar. Disk için bu oran normal olabilir ama güç kaynağı gibi üretimi basit bir ürün için bu oran bile yüksektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 17 Mayıs 2008; 0:20:08 >