Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Glacialpower GP-PS550BP 550W

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Glacialpower GP-PS550BP 550W Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
social

13 Mayıs 2008; 10:19:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Glacialpower GP-PS550BP 550W ALDIM
sorunum yok memnunum ama arkasındakı fan çalışmıyor
acaba belırlı bir sıcaklıktamı devreye giriyor
teşekkurler

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Mayıs 2008; 10:34:15 

fan çalışıyodur da sen hissedemiyosun psu serinken fan çok yavaş dönüyodur sistemi tam yük altına aldığında psu da doğal olarak ısınır ve fanlar daha hızlı dönmeye başlar

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
social

13 Mayıs 2008; 10:51:36 

arkasında 8 lık fan var ve donmuyor goruyorum kasanın arkasında

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Mayıs 2008; 11:04:16 

sistemi tam yük altında 10 dakka tut dönmeye başlar

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
rambetiko

13 Mayıs 2008; 11:07:00 

bende de gc 650w var. bildiğim kadarıyla power ısınınca fan dönmeye başlıyor. hatta bilgisayar kapandıktan sonra bile fan soğutma için bir süre daha dönüyor. emin olmak istiyorsan yük altında kullandıktan sonra bir bak

turkcu

13 Mayıs 2008; 11:37:38 

ya fanda bir sorun varsa ve yük altındayken yanarsa

social

13 Mayıs 2008; 11:41:13 

yuk altında tutmak için hangı programı kullanmam gerekmekte

PeGaSuS@01

13 Mayıs 2008; 13:21:16 

quote:

Orjinalden alıntı: social

yuk altında tutmak için hangı programı kullanmam gerekmekte

orthos yük altına almak için yeterli olucakdır olamdı oyun oyna biraz sonra bak

mav1li

15 Mayıs 2008; 15:30:53 

http://forum.donanimhaber.com/m_20936048/mpage_1/key_/tm.htm

Hemen geri ver.

İmlamız, lisanımız düzelince lisanımız da kafamız düzelince düzele­cek, çünkü o da ancak onlar kadar bozuktur, fazla değil!
revenger11

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 16:10:12 

quote:

Orjinalden alıntı: mav1li

Hemen geri ver.

bu verdigin link, suanki konuyla tamamen alakasız..bu linkte bir seride, kapandıktan sonra açılmama problemi var..fan dönmemesi falan alakası yok. geri ver diyorsun birde...

mav1li

16 Mayıs 2008; 12:51:00 

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

Hemen geri ver.

bu verdigin link, suanki konuyla tamamen alakasız..bu linkte bir seride, kapandıktan sonra açılmama problemi var..fan dönmemesi falan alakası yok. geri ver diyorsun birde...

Arkadaşım konuyu okudun mu? Okursan neden hemen geri ver dediğimi anlayacaksın. İki tane kullandım. İkisi de bozuk. Hadi diyelim bir tane bozuk denk geldi. İkinci gelen üründe de arızalı çıkmasına ne diyeceksin?

Ayrıca aynı üründen alıpta aynı sorunla karşılaşan çok. İkinci kullandığım kaynak 1 ay sonra açılmamaya başladı. Şuan için sorunsuz çalışması birşey ifade etmiyor. Bu üründen alıpta sorun çıkmayacağını garanti ediyor musun?

Not: Sadece beyaz olandan bahsediyorum. Boyayız gri olan model de sorun yokmuş.

İmlamız, lisanımız düzelince lisanımız da kafamız düzelince düzele­cek, çünkü o da ancak onlar kadar bozuktur, fazla değil!
revenger11

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 15:50:48 

quote:

quote:

quote:

Hemen geri ver.

Arkadaşım konuyu okudun mu? Okursan neden hemen geri ver dediğimi anlayacaksın. İki tane kullandım. İkisi de bozuk. Hadi diyelim bir tane bozuk denk geldi. İkinci gelen üründe de arızalı çıkmasına ne diyeceksin?

Ayrıca aynı üründen alıpta aynı sorunla karşılaşan çok. İkinci kullandığım kaynak 1 ay sonra açılmamaya başladı. Şuan için sorunsuz çalışması birşey ifade etmiyor. Bu üründen alıpta sorun çıkmayacağını garanti ediyor musun?

şuan yazı yazdıgımız konu, fanın belirli bir sıcaklıktan itibaren dönmeye başlaması, sizin linkte ise tamamen bambaşka bir sorun var...
konuyu açan arkadaşın böyle bir sorunu (açılmama vs vs) olmadığına göre kafa karıştırmaya gerek yok diye yazdım. tüm konuyuda okudum zaten.

sizde 2 kere sorun olmuş, cok talihsiz bir durum ancak burada görüyorsunuzki arkadaşın böyle bir sorunu yok,

benim herhangi birşeye garanti vermek gibi bir durumum yok, sorun çıkmayacagini garanti edemeyecegim gibi sizde sorun cıkacagini garanti edemezsiniz. bu ürünü alıp sorun yaşayanlar oldugu kadar gayet sorunsuz kullananlarda var.tüm beyaz seriyi bozuk diye nitelemek biraz ağır oluyor.

unixx

16 Mayıs 2008; 19:29:03 

bendekide beyaz Malesef sorunlu benımkide

//ViewSonic 2230wm //Dreambox 500s-7020// MSI P35NEO-F// TWİNMOS 2 GB DDR2-800-//İNTEL E2140@3200 //-Palit hd x2600pro sonic-//-Galacial 550w power-//segate 250gb st3250410as-aac-taiyland-//-- tt big typhoon-vx-//2005 golf 1.6 FSİ----- FEEL HURRICANE II
freestyler_07

16 Mayıs 2008; 19:34:24 

yaklaşık 9 aydır gri olan modelini kullanıyorum bu psu nun ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. fana geliecek olursak fan ilk açıldıgında ya hiç dönmüyor yada 100-200 devir arası bi hızda dönüyor. yük altındayken gerekirse devir artıyor. pc yi kapattıgınızda ise parçaların daha uzun ömürlü olması için fan dönmeye devam ediyor belli bir süre. pc nin elektrik kablosunu çekseniz bile dönüyor

AMD X2 4000+ 2100@3150 günlük--max 3300mhz(1.408 v) - Biostar TA690G - Veritech 1 GB DDR 667@900 mhz ( 5-5-5-15-20 2.35v) - Maxtor STM3250310AS 250 GB - GlacialPower 550W - Samsung SH-S182D
viovio

16 Mayıs 2008; 21:29:47 

muhtemelen ısı sensörü vardır..power ısınmıyorsa fan da çalışmaz.böylece extra ses önlenmiş olur.. power çok ısınırsa çalışacaktır.

mav1li

17 Mayıs 2008; 0:15:01 

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen geri ver.

şuan yazı yazdıgımız konu, fanın belirli bir sıcaklıktan itibaren dönmeye başlaması, sizin linkte ise tamamen bambaşka bir sorun var...
konuyu açan arkadaşın böyle bir sorunu (açılmama vs vs) olmadığına göre kafa karıştırmaya gerek yok diye yazdım. tüm konuyuda okudum zaten.

sizde 2 kere sorun olmuş, cok talihsiz bir durum ancak burada görüyorsunuzki arkadaşın böyle bir sorunu yok,

benim herhangi birşeye garanti vermek gibi bir durumum yok, sorun çıkmayacagini garanti edemeyecegim gibi sizde sorun cıkacagini garanti edemezsiniz. bu ürünü alıp sorun yaşayanlar oldugu kadar gayet sorunsuz kullananlarda var.tüm beyaz seriyi bozuk diye nitelemek biraz ağır oluyor.

1000 adetten bir iki adet bozuk çıkması normal. Ama forumda bir sürü bu kaynaktan alıp sorun yaşayan var. Bu demektir ki bu oran bu üründe çok yüksek. Buda bu serinin sorunlu olduğunun işaretidir. İlla %100 arızalı olacak diye bir kaide yok. Arada sorun çıkartmayanlar ve çıkartmayacaklar olacaktır. Tabi onu denk getirebilene ne ala. Bence %10 bile olsa o seri sorunludur. Çünkü olması gerekenden çok büyük bir oran.

Seagate sitesinde bir modelinde arıza oranı olarak on binde 34 yazmışlar. Disk için bu oran normal olabilir ama güç kaynağı gibi üretimi basit bir ürün için bu oran bile yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 17 Mayıs 2008; 0:20:08 >

kenanclk

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 23:54:04