Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Multimetre tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> Multimetre tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cücük

13 Mayıs 2008; 4:47:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geçen gün multimetre bakmaya gittim. Karaköyü, kadıköyü gezdim çok iyi bilmiyorum açıkçası karaköyüde ama selanik pasajına ve karaköy pasajına baktım. my-68 baktım birde tt-technic diye bi marka vardı sanırım 35 YTL civarlarındaydı. Mastech MY-68 i daha önce kullandım fena değildi onu almak istedim fakat kalibrasyonu yapılmamış cihazlar denk geldi hep Çoğu işyeri maşallah ne tutturabilirse 30$ lık multimetreye 80$ diyeni gördüm acayip sinirlendim kızdım çıktım. Çoğu zaten böyle aşırı ilgisiz ve almazsan alma kardeşim mantığında. Ya çok seçici bi insanda değilim ne alıcağımı biliyorum yani işim en fazla 5 dakika sürücek ama yok o kadar bile ilgilenmiyolar. Yemek yicez modundalar al git biran önce der gibi laflar. Sanki domates satıyor bak al git. Nitekim baktık multimetrelere ölçüm yaptırdım hep kalibresiz, uğraşmak istemedim bende almadım zaten davranışları hoşuma gitmedi.
Bana netten multimetre alabileceğim güvenilir bir yer söylermisiniz. Şöyle 30-60 YTL arasıda olabilir? Ayrıca elektronik malzeme satan güvenilir web sitesi önerilerinizi beklerim
Saygılar

cücük

13 Mayıs 2008; 5:19:27 

Şimdi www.elektrodepo.com diye bi web sitesi buldum netten satış yapan. MY-68 e 50 YTL demişler. Karaköyde 35 e bulmuştum sanırım. Bİrde bu MY-68 lerde bi çok marka var sanırım. Mastech var, Sch... diye bişeyler var hatılamıyorum birde tt-technic.. var birde sanırım? Aklım karıştı. Fiyat marka model konusunda bana yardımcı olursanız, fikirlerinizi bildirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 13 Mayıs 2008; 5:32:29 >

Méchatronic

13 Mayıs 2008; 10:43:15 

Mastech ve tt-technic kullandım gayet iyi cihazlar,ama bence karaköyü biraz daha araştır hemen vazgeçme

cücük

13 Mayıs 2008; 11:02:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Méchatronic

Mastech ve tt-technic kullandım gayet iyi cihazlar,ama bence karaköyü biraz daha araştır hemen vazgeçme

Malesef o tarafı çok iyi bilmiyorum kafam karman çorman oluyor pasajlar içiçe özellikle karaköy pasajı tarafı.İlk defa gittim nefrim döndü çokda iyi bilmiyorum ne alsam, hangisi iyidir? Tutturabildiğine fiyat söylüyorlar ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 13 Mayıs 2008; 11:01:43 >

Méchatronic

13 Mayıs 2008; 11:12:25 

Karaköy biraz karışık evet haklısın ama yapacak bir şey yok 2 yıl boyunca hayatım oralarda geçti diyebilirim yani anlıyorum seni :)

Karaköy Pasajından başla Galata hırdavatçılar çarşısına kadar her yeri didik didik et.Eminim aradığın multimetrenin fiyat&performans acısından en iyi olanını bulacaksın.

lakiska

13 Mayıs 2008; 11:48:13 

TT TECHNIC VC-68C in fiyatı burada oldukça uygun

http://www.egerate-store.com/?_Args=ProductImage,459,OdesisMc,536

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 12:33:14 

Bende TT Technic var sıcaklık v.s ölçenden,30-35 civarı bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

AMD AthlonXP 2500+ @ 4200+ [1833MHz @ 2723Mhz @2502Mhz Günlük] 1M=37sn El Yapımı MosFET - NB - SB Soğutma Abit AN7-XT
Eheim 2000lt/h 35W Pompa EA El Yapımı Bakır Soğutma Bloğu 15x30 Bakır Radyatör Aopen 800~2400rpm 12cm Rad. Fan
2x512MB Patriot XBLK 2-2-1-1 @ 400MHz NzXT Guardian Gümüş MSI X1950Pro AGP @ 575/1375 Tagan 2-Force II 800W
Revoltec Kırmızı CCFL 2x30cm Revoltec Mavi CCFL 2x10cm TT Mavi 12cm Fan 3x T&T 8cm Siyah Fan Sunbeam 8cm Fan
Seagate 250GB Sata2 16MB Seagate 500GB PATA 16MB Philips SNA-6500 Kablosuz Modem LG Flatron F700B 17" Ümit Özyürek

Cs 1.6 Server : 212.68.45.17 HeLLTurq # ForumDonanmHaber.com sXe | Satılık SiI3114 PCI "4x SATA RAID" Kartları 50YTL!
_KARDELEN_

13 Mayıs 2008; 13:36:28 

FLUKE'den vazgeçme

_KARDELEN_

13 Mayıs 2008; 14:29:13 

quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

quote:

Orjinalden alıntı: cücük

Geçen gün multimetre bakmaya gittim. Karaköyü, kadıköyü gezdim çok iyi bilmiyorum açıkçası karaköyüde ama selanik pasajına ve karaköy pasajına baktım. my-68 baktım birde tt-technic diye bi marka vardı sanırım 35 YTL civarlarındaydı. Mastech MY-68 i daha önce kullandım fena değildi onu almak istedim fakat kalibrasyonu yapılmamış cihazlar denk geldi hep Çoğu işyeri maşallah ne tutturabilirse 30$ lık multimetreye 80$ diyeni gördüm acayip sinirlendim kızdım çıktım. Çoğu zaten böyle aşırı ilgisiz ve almazsan alma kardeşim mantığında. Ya çok seçici bi insanda değilim ne alıcağımı biliyorum yani işim en fazla 5 dakika sürücek ama yok o kadar bile ilgilenmiyolar. Yemek yicez modundalar al git biran önce der gibi laflar. Sanki domates satıyor bak al git. Nitekim baktık multimetrelere ölçüm yaptırdım hep kalibresiz, uğraşmak istemedim bende almadım zaten davranışları hoşuma gitmedi.
Bana netten multimetre alabileceğim güvenilir bir yer söylermisiniz. Şöyle 30-60 YTL arasıda olabilir? Ayrıca elektronik malzeme satan güvenilir web sitesi önerilerinizi beklerim
Saygılar

Bilgi almak için buraya
http://www.netes.com.tr/urun_detay.asp?urun_id=97

diğerileri için buraya bak dostum
http://www.cenkay.com.tr/urunler.asp?eylem=goster&tablo=grup&grup_no=27&dil=1

lakiska

13 Mayıs 2008; 15:33:29 

Kardelen kardeş Ölçü aletlerinin babası tabiki Fluke'dur ama fiyatları da bir o kadar pahalıdır.
Benim gibi amatör olarak elektronik ile ilgilenenler için TT TECHNIC VC-68C daha makul fiyatlı. Tabiki Fluke'un kalitesi tartışılmaz.

Bu arada (konu ile alakasız ama) Erkan (Kardelen) kardeşim Usb programlayıcıyı yapma fırsatın oldu mu? Benim ki hala masanın üzerinde yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakiska -- 13 Mayıs 2008; 15:34:55 >

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 16:11:35 

quote:

FLUKE'den vazgeçme

Kaç lira olduğunu da yaz hocam...

AMD AthlonXP 2500+ @ 4200+ [1833MHz @ 2723Mhz @2502Mhz Günlük] 1M=37sn El Yapımı MosFET - NB - SB Soğutma Abit AN7-XT
Eheim 2000lt/h 35W Pompa EA El Yapımı Bakır Soğutma Bloğu 15x30 Bakır Radyatör Aopen 800~2400rpm 12cm Rad. Fan
2x512MB Patriot XBLK 2-2-1-1 @ 400MHz NzXT Guardian Gümüş MSI X1950Pro AGP @ 575/1375 Tagan 2-Force II 800W
Revoltec Kırmızı CCFL 2x30cm Revoltec Mavi CCFL 2x10cm TT Mavi 12cm Fan 3x T&T 8cm Siyah Fan Sunbeam 8cm Fan
Seagate 250GB Sata2 16MB Seagate 500GB PATA 16MB Philips SNA-6500 Kablosuz Modem LG Flatron F700B 17" Ümit Özyürek

Cs 1.6 Server : 212.68.45.17 HeLLTurq # ForumDonanmHaber.com sXe | Satılık SiI3114 PCI "4x SATA RAID" Kartları 50YTL!
_KARDELEN_

13 Mayıs 2008; 17:54:19 

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

FLUKE'den vazgeçme

Kaç lira olduğunu da yaz hocam...

141 $'dan 1080 $'ra kadar

lakiska abi sadece deldim ve hangi elemanın nereye lehimleyeceğimi belirledim.

ASİL01

13 Mayıs 2008; 18:13:33 

İzmirde hep alışveriş yaptığım elektronikçi vardı okul için malzeme almıştım bir tek avometre kaldı adam gösterdi yeni gelmiş ışıklı, ısı ölçer vs. güzel birşeydi marka bilmiyorum pahalı geldi o an 5 liralıklardan aldım bende ama bir süre sonra pişman oldum onu almadığıma şu an kullandığımın pek sayılacak özellikleri yok

İzmir Karşıyaka E.M.L

cücük

13 Mayıs 2008; 22:37:40 

Çok teşekkürler arkadaşlar değerli fikirleriniz için. Birde ut diye bi marka var linklerde dikkat ederseniz genelde kırmızı kauçuk kaplı. Fiyatlarıda özelliklerine göre uygun gibi. Bilmiyorum bakıcam açıkçası alternatifte yok gibi ya tt-technic yada mastech olmadı bu ut ler Fluke, Brymen onları saymıyorum zaten çok pahalılar gerek yok şimdilik

yasinsahin

15 Mayıs 2008; 9:30:14 

www.cihazpazari.com bakabilirsin. multimetre fiyatları uygun.

*** İSTANBUL / Bahçelievler***
cücük

16 Mayıs 2008; 12:24:09 

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar Mastech MY 68 aldım fakat kalibrasyon sorunumuz var boştayken 0,7-1 V gibi bir değer gösteriyor.. Baktım aradım taradım fakat heryerde bu şekilde kalibrasyonlu multimetre göremedim sanırım fiyatına göre normal

s.korkmaz

19 Mayıs 2008; 23:43:54 

ben bu multimetreyi kullanıyorum türkiyede varmı bilmiyorum babam eml ye başladığım zaman iş seyahatinde amerikadan getirmişti...

http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2103176&cp=&sr=1&origkw=multimeter&kw=multimeter&parentPage=search