beyler ben yeni alacagim cep telefonunun(ABD'den hatta buyuk ihtimalle plemix.com'dan) muzik agirlikli olmasini istiyorum,kamera cok asiri bi fark yaratmaz zaten fotograf makinem var...W910i aklima cok yatmisti ancak internette bu telefonu kullanan insanlarin cogu bu telefonun bug'li oldugunu ve kendi kendine restart attigini soylemesi uzerine sogudum telefondan halbuki ne kadar hevesliydim,gorunusu ozellilleri faln cok iyiydi :( 5610 falan guzel diyorlar ancak o da takiliyormus gibi biseyler soyluyorlar surgulu telefonlar hosuma gidiyor(ilk secenek o ama surgulu olmazsa almam gibi bi durumum da yok) ve tabiki muzik calarli,saglam ses kaliteli bir telefon almam gerek...
sizce ne yapmaliyim...?tesekkurler simdiden!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 13 Mayıs 2008; 4:48:35 >
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
vay 81 acik ara :p cok tesekkurler arkadaslar onerilerinizi goz onune alacagim!ama biraz pahaliymis yaa $380!!..bir de bu n81'de SE walkman phonelarda olan trackID ozelligi gibi birsey yok degil mi? 5610'da fena gozukmuyor aslinda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 14 Mayıs 2008; 4:11:01 >
müzik telefonu alacaksan bence sonyericsson al. ama w serisinden birşey al.örn:w810i w610i w880i flash tema fln da war. ama ille nokia istiyosan n70 m.e n81 ama sonyericssonda fotoraf kalitesi fln daha iyi nedeni auto focus
w850 süper birşey aşık oldum tenosada stand da kullandım hayran kaldım ses süper kamerada auto focus yok ama olsun yinede iyi çekiyo yani walkman deyken ışıklar uyumluca yanıp sönüyor
Dışarıdan alacağın telefonu kayıt ettirme problemi olabilir, ekstra ücreti falan vardır belki de. Bu konuda bilgin vardır umarım. Ben birşey bilmiyorum ama kayıt işini hatırlatayım dedim. Bu arada N81'in görüntüsü hoş gibi ama canlı olarak görmüş değilim onun için birşey diyemiycem.