Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kingston DT100 4GB Performansı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Kingston DT100 4GB Performansı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx20001

12 Mayıs 2008; 22:30:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni aldığım Kingston DT100 4GB Usb bellek için HDTach ile test yaptım. Sonuç 35MB/s idi. Daha sonra birkaç dosya yükledim. Tekrar format filan çektim ve sonuç aşağıdaki gibi oldu. Sizce bu normal mi? Ayrıca dosya kopyalarken "teracopy" adlı programı kullanıyorum ve kopyalama hızını 2MB/s olarak gösteriyor. 700MB bir dosyanın kopyalanması 5,5dk filan sürüyor. Bu ürünü kullanlar bilgi verirlerse sevinirim.

Ürünün resmi:

HDTach test sonucu:

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx20001 -- 12 Mayıs 2008; 22:30:23 >

Levcho

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 9:57:41 

Fotmat çekitm derken, hangi dosyalama sistemini seçtin format anında? ( ntfs, fat, fat32 )
Dosaylama sistemini değiştirmişsen, hızda biraz fark olur.

İmkanın varsa, HDTUNE ile test yaptırırmısınız. Hızı ile ilgili kıyaslama açısından.
(ben a-data için yapmıştım : http://resim.donanimhaber.com/m_23087692/mpage_1/key_//tm.htm#23087692 )

My birthplace : MadForest
Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır.
Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır.

Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
fx20001

13 Mayıs 2008; 11:29:34 

Her üç dosya sisteminde de denedim. Aşağıda hepsi ile ilgili test sonuöları mevcut.

FAT:

FAT32:

NTFS:

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx20001 -- 13 Mayıs 2008; 11:28:58 >

Levcho

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 18:01:26 

Bu bendeki test, a-data 8GB my flash pd09

Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır.
Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır.

Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
fx20001

13 Mayıs 2008; 20:53:08 

Benim de ilk yaptığım test böyle sonuçlanmıştı. Ama sonra format çekince hızı azaldı. Garip bir durum.

Levcho

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 21:50:47 

Ben de format atıp denedim, sonuç yine 34.8mb/s

grimser

14 Mayıs 2008; 0:11:12 

Amma dengesizmiş dt 100, iyidir ama iyi sürgüsü bir başka

Acil Servis Sakini
Daywalkerr

14 Mayıs 2008; 13:12:32 

arkadaşımda vardı aynı usb bellek. okuma hızı nedir bilmiyorum ama 350 mblık tek parça dosyayı atarıken saniyede 7mb ile 6 mb arasında değişen bir hızla yazmıştı ve bu fiyata bu bellek süper diye hayran kalmıştım ben de alacaktım. çok ilginç 2mb ile yazması

hsnUSTA

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 11:16:34 

Kingston ve hız kesinlikle yan yana gelemez. Bir zamanlar migo serisi falan vardı daha pahalıydılar hızlarıda DT lerden baya bi iyiydi.

[ASUS M2NPV-VM GeForce6150/NForce430]*[AMD Athlon 64 3500+ 2.2@2.58(stock fan xD)]*[2x1GB Kingston 800mhz@863mhz]*[ATI x1550 :..(]*[Seagate ST3250410AS 250GB 16mb sata2 & Samsung HD160JJ 160GB sata2]*[NEC_3551A Label Flash DVD-RW]
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Kingston DT100 4GB Performansı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme