*arkadaşlar elimde amd 64 X2 4400+, biostar 690G, 300psu var. şuan 2760 da stabil kullanıyorum, psu'nun el verdiğince devam etmeye çalışacağım fakat soğutmanın da biraz ii olmasını istiyorum. kullanıdğım soğutma işlemci ile gelen box içeriğindeki.
''Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''
''Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''
hocam neden LC power diye sorsam? sadece merak ettim öğrenmek istiyorum da ondan sorum.
Ezberedir büyük ihtimal
Dostum eğer işlemcinin yanında gelen fanı değiştirmek istiyorsan onunla hemen hemen aynı ayarda olan bu soğutucuları tercih etmeni önermem. Madem para harcıyorsun, daha iyi soğutuculara yönel. Bir soğutucuda karar kıldıysan testlerini ara internette ve testini bulamadığın ürünü alma dostum. Kobay fare muhabbeti hiç iyi olmuyor genelde
hocam neden LC power diye sorsam? sadece merak ettim öğrenmek istiyorum da ondan sorum.
Ezberedir büyük ihtimal
Dostum eğer işlemcinin yanında gelen fanı değiştirmek istiyorsan onunla hemen hemen aynı ayarda olan bu soğutucuları tercih etmeni önermem. Madem para harcıyorsun, daha iyi soğutuculara yönel. Bir soğutucuda karar kıldıysan testlerini ara internette ve testini bulamadığın ürünü alma dostum. Kobay fare muhabbeti hiç iyi olmuyor genelde
hocam farkındayım stok fanlardan çok fazla farkı olmadığının ama, hani ufak tefek overclock yapacağım hemde zaten bu işlemvciler 65nm olduğundan fazla ısınmıyo, bana 3-5 derece katkı sağlayacaksa alabilirim fakat 50-60 ytl lik fanlara şuan para veremem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redcock -- 21 Mayıs 2008; 22:23:49 >
yükte ikenmi 51-52 yoksa işlem yapmadığın zamanmı o derecede? bende akasa almayı düşünüyorum ama tam karar vermişte değilim, Zoretherm ile Akasa arasında kararsız kaldım.