Bunu takabilmek için, psudan gelen bütün molexleri sökmen gerekecek. Bu konuda tecrüben yoksa, daha tecrübeli birinden yardım almalısın. Kolay gele..
bence hiç sökme psu dan gelenleri sar geçirilicek kolay kablolalara öbür kiti kullan ztn cır cır kelepçe her sheyi war hadi kolay gele ama yine sen bilirsin bu benim düşüncem kabloları söküp onları geçirsen görünüm daha güzel olur gibi
Forumu ararsan PSU Modlama adı altında benim ve bir arkadaşın bu konu üzerine baya detalı yaptıgımız muhabbet var. Oradan fazlasıyla yeterli bilgileri bulabilcegine eminim.
kardes aynısnı aldım bende pembesını ama gerçekten cok zahmetlı ben taka bildiğimi sokmeden bıseyı takdım kolay değil oda genıs olanları anca giriyo sana tavsıyem bunu yapmadan once dusun psu uclar zor sokuluyo ben sokemedım ama sokupde yaparsınkı süper olur ben yaptım berbat oldu.....
kardes ben 25 aldım ama arkadasınkı bırazdaha fazla geldı o bırazdaha pahalıdır ama 25 alcağan sana yeter heralde nerde alcağan konusunda soyle dıyım mecıdey koy de bulursun profıloya gıtmeden yokusda sola bak gorcen zaten kadı koydede bulabılırsın pasajda hemde daha cok cesıtler bulabılırsın kadı koyde orası bırazdaha ıyı mecıdeykoyunde pek modifeyelık bıse yok..
kardes ben 25 aldım ama arkadasınkı bırazdaha fazla geldı o bırazdaha pahalıdır ama 25 alcağan sana yeter heralde nerde alcağan konusunda soyle dıyım mecıdey koy de bulursun profıloya gıtmeden yokusda sola bak gorcen zaten kadı koydede bulabılırsın pasajda hemde daha cok cesıtler bulabılırsın kadı koyde orası bırazdaha ıyı mecıdeykoyunde pek modifeyelık bıse yok..
Hocam forumda uye olan herkez ıstanbulda oturmuyor.Satılan yerın unvanını sormustum hanı hırdavatcı elektronıkcı boyacı vs gıbı .