Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
flexsleeve kuLanımı ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> flexsleeve kuLanımı ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tiCCky

12 Mayıs 2008; 21:52:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

flexs aLdım fakat kuLLnımı nasıL biLmioyorum biLen biri varsa ve yardım ederse sevinirim ürünün rsimleri şunlar..

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiCCky -- 12 Mayıs 2008; 21:56:06 >

ASUS maXimUs formuLa - işLemci aranıor - SparkLe 8800GT G92 512mb 256bit - OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Reaper HPC DDR2 RAM CL4- 160 gb samsusg SAta2 + 20 gb samsung hdd - Sony DvD-RW - FeeL Kasa Tornado f5
AMFİBİ

12 Mayıs 2008; 21:58:56 

Bunu takabilmek için, psudan gelen bütün molexleri sökmen gerekecek. Bu konuda tecrüben yoksa, daha tecrübeli birinden yardım almalısın.
Kolay gele..

Dost üç türlüdür..
Biri, ilâç gibidir. Gerektiğinde ararsın..
Biri, gıda gibidir. Daima ararsın..
Ve biri, hastalık gibidir. Sen aramazsın ama, o gelir seni bulur... İmâmı Gazâlî (Ra)
tiCCky

12 Mayıs 2008; 22:01:25 

quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Bunu takabilmek için, psudan gelen bütün molexleri sökmen gerekecek. Bu konuda tecrüben yoksa, daha tecrübeli birinden yardım almalısın.
Kolay gele..

Hımm SıkıntıLı İş :S

ASUS maXimUs formuLa - işLemci aranıor - SparkLe 8800GT G92 512mb 256bit - OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Reaper HPC DDR2 RAM CL4- 160 gb samsusg SAta2 + 20 gb samsung hdd - Sony DvD-RW - FeeL Kasa Tornado f5
System_muro

12 Mayıs 2008; 23:47:18 

bence hiç sökme psu dan gelenleri sar geçirilicek kolay kablolalara öbür kiti kullan ztn cır cır kelepçe her sheyi war hadi kolay gele ama yine sen bilirsin bu benim düşüncem kabloları söküp onları geçirsen görünüm daha güzel olur gibi

[/size]
datox

13 Mayıs 2008; 1:14:10 

Forumu ararsan PSU Modlama adı altında benim ve bir arkadaşın bu konu üzerine baya detalı yaptıgımız muhabbet var.
Oradan fazlasıyla yeterli bilgileri bulabilcegine eminim.

bozkurt_kadir

18 Mayıs 2008; 17:33:09 

kardes aynısnı aldım bende pembesını ama gerçekten cok zahmetlı ben taka bildiğimi sokmeden bıseyı takdım kolay değil oda genıs olanları anca giriyo sana tavsıyem bunu yapmadan once dusun psu uclar zor sokuluyo ben sokemedım ama sokupde yaparsınkı süper olur ben yaptım berbat oldu.....

E 2160 1.8 _ 3.15 GHZ 800/ASUS P5LD2 SE/2Gb 667@ KINGSTIN/250 gb Western digilat sata 16mb VGA povercolerX1950PRO /EVEREST 450 W

R`meRt

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 18:59:18 

Hocam bu malzeme nerde satılır nedır fıyatı?belırtırsenız sevınırım

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
Str187

18 Mayıs 2008; 22:29:20 

para bol galba

Str187 !
bozkurt_kadir

18 Mayıs 2008; 22:47:12 

kardes ben 25 aldım ama arkadasınkı bırazdaha fazla geldı o bırazdaha pahalıdır ama 25 alcağan sana yeter heralde nerde alcağan konusunda soyle dıyım mecıdey koy de bulursun profıloya gıtmeden yokusda sola bak gorcen zaten kadı koydede bulabılırsın pasajda hemde daha cok cesıtler bulabılırsın kadı koyde orası bırazdaha ıyı mecıdeykoyunde pek modifeyelık bıse yok..

E 2160 1.8 _ 3.15 GHZ 800/ASUS P5LD2 SE/2Gb 667@ KINGSTIN/250 gb Western digilat sata 16mb VGA povercolerX1950PRO /EVEREST 450 W

R`meRt

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 23:01:45 

quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt_kadir

kardes ben 25 aldım ama arkadasınkı bırazdaha fazla geldı o bırazdaha pahalıdır ama 25 alcağan sana yeter heralde nerde alcağan konusunda soyle dıyım mecıdey koy de bulursun profıloya gıtmeden yokusda sola bak gorcen zaten kadı koydede bulabılırsın pasajda hemde daha cok cesıtler bulabılırsın kadı koyde orası bırazdaha ıyı mecıdeykoyunde pek modifeyelık bıse yok..

Hocam forumda uye olan herkez ıstanbulda oturmuyor.Satılan yerın unvanını sormustum hanı hırdavatcı elektronıkcı boyacı vs gıbı .

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
VISION

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mayıs 2008; 9:36:51 

Firebal da satılıyor suan
quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Hocam bu malzeme nerde satılır nedır fıyatı?belırtırsenız sevınırım

INTEL QX9650(4.5GHz),ZOTAC NFORCE 790i SUPREME ULTRA ANAKART,ZOTAC GTX 280AMP! SLI,OCZ PLATINUM 16000MHZ EB EDITION DDR3 2x1GB RAM,SEAGATE 250GBx2 RAID,SILVERSTONE STRIDER ST1000W POWER SUPPLY,LIAN LI V2000B PLUS II KASA,ALPHACOOL 360-120 RADYATÖR,EK SUPREME CPU BLOK,RE-PACK SU TANKIx2,ALPHACOOL 12V 600L/S POMPA,ALPHACOOL SILENTSTAR DUAL HDD SIVI SOĞUTMA,SAMSUNG DVD-RW,ZALMAN FAN KONTROL,HP 22" LCD MONITOR,LOGITECH MX REVOLUTION,LOGITECH Z10 SPEAKER
AC RYAN,REVOLTEC,ZALMAN,POWERCOLOR,AKASA MOD
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> flexsleeve kuLanımı ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI R3870X2 vs RX3870 CF
MSI X48, R3870 X2 ve RX3870 512MB video inceleme
Revoltec Graphic Freezer Pro
Sessiz ve performansli bir ekran karti sogutucusu ariyorsaniz videomuzu mutlaka izleyin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar