evt arkadaşlar evimde maçları izlemek istiyorum o yüzden lig tv istiyorum..öncelikle benim lig tv için illa digitürk abonesi mi olmam lazım? next next star ile de lig tv yi seyredebilir miyim?eğer öyleyse siz ne tavsiye edersiniz..digitürk mü next nextstar mı yoksa başka bişi mi? ayrıca bişi duydum yayınları hd olarak aktıran alıcılar varmış o alıcılar tüm kanalları mı hd ye çeviriyor?
evt arkadaşlar evimde maçları izlemek istiyorum o yüzden lig tv istiyorum..öncelikle benim lig tv için illa digitürk abonesi mi olmam lazım? next next star ile de lig tv yi seyredebilir miyim?eğer öyleyse siz ne tavsiye edersiniz..digitürk mü next nextstar mı yoksa başka bişi mi? ayrıca bişi duydum yayınları hd olarak aktıran alıcılar varmış o alıcılar tüm kanalları mı hd ye çeviriyor?
sizin forumu baya ciddi okumanız gerekiyor.. kısaca cevap vereyim:
1- öncelikle benim lig tv için illa digitürk abonesi mi olmam lazım? yasal olarak evet. yasal olmayan yolları tavsiye etmem.
2- next next star ile de lig tv yi seyredebilir miyim?eğer öyleyse siz ne tavsiye edersiniz..digitürk mü next nextstar mı yoksa başka bişi mi? ben next ile modüllü ligtv üyesiyim, bu eski bir kampanya, türksat üzerinden yayın yapıyor. digiturk'ü verilen modül ile kendi receiverinize takarak izleyebiliyorsunuz. ancak sadece eski abonelere hizmet veriliyor, şu an yeni üyelik alınmıyor bildiğim kadarıyla.
3- ayrıca bişi duydum yayınları hd olarak aktıran alıcılar varmış o alıcılar tüm kanalları mı hd ye çeviriyor? hayır, malesef sadece yayın kaynağı HD ise onları HD olarak seyredebiliyorsunuz.
Ayrıca HD yayın ve standartları ile ilgili aşağıdaki linki okumanız faydalı olur.
Heavy1 arkadaş çok güzel özetlemiş.Ben 3.sorunuza ek yapayım.Siz muhtemelen toshibanın üzerinde çalışmakta olduğu SD yayınları hd yayın formatına çevirme çalışmalarını duydunuz.Fakat benim bildiğim kadarıyla o henüz çalışma aşamasında..
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..ama sonuçta next next str gibi uydularda bir sürü kanal var digitürkün o kadar çok kanalı yok..ama yine de ben lig tv için illa ki digitürke komple üye olcam yani dimi? bir de az önce digitürkün sitesinde "yan odaya digitürk" diye bir kampanya gördüm ve okudum ve çok saçma geldi.ben şimdi digiyi evimde istediğim kdar tv ye bağlayamicakmıyım? ayrıca Heavy1 dediğin gibi baya baya okumam lazım forumu