İkinci el mesajı:81
Katılım zamanı: 6 Mart 2006; Şehir: İstanbul,Sarıyer Durum: Forumda değil
12 Mayıs 2008; 20:05:57
Mart ayında alınmış daha henüz 2 ayı dolmamış çok az kullanılmış oldukça temiz faturalı, garantili Wacom Bamboo Tablet. Hepsiburada fiyatı 200 YTL piyasadaki yaklaşık fiyatı da o civarlarda. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=217&productid=bd4747 Benim satış fiyatım 115 YTL indi 100 YTL Pazarlık Yok gibi. Ürün oldukça güzel birşey tablet almayı düşünüyorsanız başlangıç noktanız bu olmalı kesinlikle. Özellikle Vista kullanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim çok güzel uyumlu çalışıyorlar birbirleri ile... Ayrıca tabletin kalemi pil gerektirmiyor, opilsiz çalışıyor bu da çok iyi bir özellik.
Ürün Özellikleri: # "Tablet Boyutları: 7.88"" W x 7.36"" D x 0.3"" H # Aktif alan: 5.8"" W x 3.7"" D (21 square inches) # Kalem Basınç Hassasiyeti: 512 # Çözünürlük: 2,540 her inç için # Expresskullanım tuşları: 4 adet # Dokunmatik hassasiyetli 1 adet touch ring tuşu # Renk seçeneği: Sadece siyah # Garanti: 2 Yıl # Desteklediği Yazılımlar: Windows 98SE, 2000, Me, XP veya Mac OS 10.2.6 ve üzeri, USB kapısı"
# Paket içeriği # "Bamboo Tablet # Bamboo Pen # Bamboo Pen stand # Welcome sheet # USB cable # Quick Start Guide # CD-ROM with tablet driver software, online user’s manual # Software bundle: JustWrite Office for Windows"
Ürünün kendi resimleri: Umarım resimler yeterlidir. üründe hafif çizikler var o da 2. resimde zaten açıkça belli (zaten o çizikler de oldukça normal çünkü sonuçta kalemi tablete sürtüyorsunuz.), onun dışında hiçbir şekilde sıfırdan farkı yok. Tüm kutu içeriği ile beraber duruyor, faturası da beraberinde verilecek. İlgilenenler lütfen PM'den ulaşın. İstanbul içi elden teslim olabilir ama hergün müsait olamayabiliyorum. Diğer illerle de forumdaki genel kurallara göre alışveriş yapılır.(Referansa göre önce para veya önce kargo) Herkese iyi forumlar...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.