su aletlerden kullanan var mi hangisini tavsiye edersiniz?bir macun icin netle ugrasmak istemiyorum ve burada iyi macun diye cm nin beyaz macununu satiyorlar.vatandan mecburen.macunun da incelemesi mi okunur yahu alip kullanan soyle boyle diyen varken.bir de bana memnun kaldiginiz macun surme yontemini soyleyin.bu senenin modasi isaret parmagina poset gecirip yaymakmis.zaten zero bunun icin bir uygulayici ile geliyor.bu uygulayici ile ilgili espri yapmak istemiyorum cok basit oluyor hep.su nasil?macunu surmek icin uygulayiciyi takip islemci uzerinde kaydiriyorsunuz boylece istenmeyen alt model bir islemciniz daha olmuyor.
pardon benim hatam ben bu macundan biktim daha kolay surulen bir sey istiyorum.as5 cok sert ilim istiyor kullanmak.bir ara kullaniyordum ya bu macun bozuldu ya da lanetlendim beyaz macunlari daha iyi suruyorum simdi. cm silvermis shin etsuymus artic silver seramikten 1 derece filan kotu.as5 de seramikten kotu benim bildigim ama o as5 den de sert.amaann beyaz cm alacam anlasilan.
zalmaninkini de kullanamadim yav acaip bisi suruyorum, sogutucuyu aliyorum bir donup bakiyorum donmus macun.yazin bozulmasin diye de dolaba koydum bir tane as5 kendinden gecince ama dolapta donmus arkadas.ben ne cipsetten ne islemciden hic verim alabildigimi hatirlamiyorum zalmanla demek ki onu da kullanmak ilim.soyle sulu yogurt gibi bir sey alip gececen aslinda ama cm beyazi 10 ytl ye veriyorlar vatandaki cm de o fiyat kizdigim nokta orda.
@denizg
hocam nasil kivami rengi?internette ne yazdigi beni ilgilendirmiyor macun konusunda.sen memnun musun onu soyle.nasil surdun bir de?as5 i islemciye suruyorum cikariyorum sogutucu tabanini bulastirmamis bile fazla.tabana suruyorum islemciyi bulastirmiyor as5 bu kadar kuru muydu yahu bir terslik var bu iste ya da ben az ve ince surecem diye abartiyorum.
denizg
Uzaklaştırılmış 29.9996905902735 gün cezanın 10 günü kaldı.
12 Mayıs 2008; 22:38:30
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
zalmaninkini de kullanamadim yav acaip bisi suruyorum, sogutucuyu aliyorum bir donup bakiyorum donmus macun.yazin bozulmasin diye de dolaba koydum bir tane as5 kendinden gecince ama dolapta donmus arkadas.ben ne cipsetten ne islemciden hic verim alabildigimi hatirlamiyorum zalmanla demek ki onu da kullanmak ilim.soyle sulu yogurt gibi bir sey alip gececen aslinda ama cm beyazi 10 ytl ye veriyorlar vatandaki cm de o fiyat kizdigim nokta orda.
@denizg
hocam nasil kivami rengi?internette ne yazdigi beni ilgilendirmiyor macun konusunda.sen memnun musun onu soyle.nasil surdun bir de?as5 i islemciye suruyorum cikariyorum sogutucu tabanini bulastirmamis bile fazla.tabana suruyorum islemciyi bulastirmiyor as5 bu kadar kuru muydu yahu bir terslik var bu iste ya da ben az ve ince surecem diye abartiyorum.
hayatımda bir kes macun aldım oda bu.ama baya kullandım yedeğimde 2 tane var.nasıl desem sert bir sümük gibi rengi de gri.içinden Prezervatif gibi bir şey çıkıyor parmağına yakıyorsun ve işlemcinin yüzetine sürüyorsun.basbayağı zamk gibi yapışıyor.fakat bez ile kolayca çıkıyor.işlemci fanınada yapışıyor.4 ay kullandım fanı değiştirdim eski macun katı değildi hala.
biliyorum ilk mesajimda yaptim esprisini tabi boyle aleni olmasin diye kastim sen soyledin tam oldu.benim anlasilmaz esprim anlasilir belki simdi.+18 eklemeyeyim basliga diye ozellikle kullanmamistim o kelimeyi.
macunun da nasil bir sey oldugunu anladim cok tesekkur ederim yardimin icin.
denizg
12 Mayıs 2008; 23:26:35
quote:
quote:
içinden Prezervatif gibi bir şey çıkıyor
biliyorum ilk mesajimda yaptim esprisini tabi boyle aleni olmasin diye kastim sen soyledin tam oldu.benim anlasilmaz esprim anlasilir belki simdi.+18 eklemeyeyim basliga diye ozellikle kullanmamistim o kelimeyi.
macunun da nasil bir sey oldugunu anladim cok tesekkur ederim yardimin icin.
zero acaip bir kivami var o kilif kilikli naneyle bile zor yayiliyor bence o nesne yerine plastik bir kartla yayilmali.yapiskan bisi ama dusundugum tarzda yapiskan degil pritt tutkal gibi seffaf bisi sanmistim.gri mavi gibi ve surmesini beceremedim muhtemelen.istedigim verimi de alamadim ama elimdeki as5 de problem varmis onu anladim en azindan.cipsette ise istedigim gibi olmadi.
cm bunun da kivami zeronunkine benziyor ama kredi karti gibi aparati ile surebildim en azindan ama as5 gibi az hani derler ya pirinc mercimek tanesi kadar diye sanki yerken boyutuna bakiyoruz.bunda oyle degil daha cok suruluyor.cipsette bu zerodan iyi oldu 2 islemciye surdum onlarda da guzel oldu belki cm yi daha once cok surdugumden ama bu daha kolay suruluyor ve cikiyor o kesin.cipsette bu da olmadi 3m termal bant yaptim en iyi o oldu gene 2 makinede.
merhaba arkadaşlar arctic silver 5 kullandım,cm nin macununu kullandım dişedokunur bir farkları yok.Ac 5 çekmecede tüpü içinde papazı buldu,gümüş renkli macunu ile incelticisi ayrılmış, aktı gitti sıvısı,gittim kadıköyden, yazıcıoğlu pasajı girişinin ,dümdüz ilerlediğinizde ki son dükkandan ( solda) kavanoz içinde "alpa silicon heat transfer compaunt " aldım ,maket bıçağının ucu ile işlemcinin ortasına mercimek tanesinden biraz büyükcene sürüp,eski bir kredi kartı ile zar gibi çektim,soğutucu olarak da xilence in dandik bir modeli var,x2 3800+ ( s939 ) a takılı,ısı boşta 38c de,diyeceğim şu ki ; denemenizde fayda var,8-9 ytl bi paraya almıştım,hoşçakalın.
Bu işte en baba iki firma Arctic Silver ve Arctic Cooling'dir. AS5 veya Arctic Cooling MX-2 öneririm. AC MX2'nin kıvamı daha koyu AS5'e göre ama test sonuçları daha iyi olduğunu gösteriyor. Kendim de kullanıyorum MX2 memnunum. Zamanında AS5'te kullandım. İkisi arasındaki farkı görmem mümkün değil çünkü farklı sistemlerde kullanmıştım.
denizg
20 Mayıs 2008; 15:44:00
quote:
bugun iki macunu da alip denedim.
zero acaip bir kivami var o kilif kilikli naneyle bile zor yayiliyor bence o nesne yerine plastik bir kartla yayilmali.yapiskan bisi ama dusundugum tarzda yapiskan degil pritt tutkal gibi seffaf bisi sanmistim.gri mavi gibi ve surmesini beceremedim muhtemelen.istedigim verimi de alamadim ama elimdeki as5 de problem varmis onu anladim en azindan.cipsette ise istedigim gibi olmadi.
cm bunun da kivami zeronunkine benziyor ama kredi karti gibi aparati ile surebildim en azindan ama as5 gibi az hani derler ya pirinc mercimek tanesi kadar diye sanki yerken boyutuna bakiyoruz.bunda oyle degil daha cok suruluyor.cipsette bu zerodan iyi oldu 2 islemciye surdum onlarda da guzel oldu belki cm yi daha once cok surdugumden ama bu daha kolay suruluyor ve cikiyor o kesin.cipsette bu da olmadi 3m termal bant yaptim en iyi o oldu gene 2 makinede.
su son if yorumu icin bir atasozu biliyorum 1 puan olmasi lazim.Halamin takimlari olsa amcam olurdu.kullanabilmis mi sor bakalim ya da kullan ondan sonra gel konus.surmekle dogru surmek arasinda fark var.bu farki anlamadan kullanmak ve anlayabilmek arasinda da fark var.fred cakmaktasin bile kullanabilecegi bir mevzu bu kadar tartisilmazdi butun dunyada.bir iki marka, tek tip macun olurdu isteyen istedigi kadar surerdi.
quote:
Ac 5 çekmecede tüpü içinde papazı buldu,gümüş renkli macunu ile incelticisi ayrılmış
evet dogru bendeki de bu sekilde bozulmus.markasi ne olursa olsun macun bozulduysa para etmez cok az veya cok fazla surerseniz para etmez.bu kadar basit madem once kullanin sonra isi degeri gosterin de biz de gulelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .45 ACP -- 21 Mayıs 2008; 12:56:12 >