Şimdi Ara

FSP 400W sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadir kullanip memnun oldugum FSP guc kaynagim her ne olduysa birden cok ses cikarmaya basladi. Ilk baslarda fan arada bir hizli calisiyordu ve kisa surede dusuk devire inerek hic ses yapmiyordu. Ancak simdi ya surekli hizli donuyor ya da yavas donsede baska bir sebepten dolayi surekli ses yapiyor. Servise gonderip uzun sure PC'siz kalmak istemiyorum acikcasi.

• 12 cm fanlı ise içini aç fanı dikkatlice psu nun dışına çıkar. fanın ortasındaki bandı çıkart bi kenara koy. altındaki yuvarlak plastiği çıkart bir kenara koy. daha sonra fanın demir ayağı ile fan motorunun birleştiği kısımdaki çıkıntıyı sıkan beyaz bir disk göreceksin. ufacık küçücük birşey. onu meyve bıçağıyla çıkart. çok dikkatli çıkart bir yere koy. sonra fanını çıkart. fan yapraklarına su tut iyice kurula. fanın ortasındaki demire diklemesine makina yağı dök elinle iyice yedir. sonra bir daha dök o şekilde fan motorunun olduğu yere sok. sonra o kısımdan bir daha yağ dök ve o çıkarttığın beyaz diski daha sonra yuvarlak lastiği daha sonra çıkarttığın etiketi tak.

bu arada fan motorunun olduğu kısmın kenarlarındaki tozu silmeyi unutma.
    dediklerim her fan için geçerlidir 12 cm 8 cm diye bir ayrım yok.

ayrıca psu bu mu ?
    http://www.fsp-group.com/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=198

bende 2. elden aldım, çok ses ve titreşim yapıyordu. bu dediklerimi aynen yaptım. inanırmısın en ufak bir ses bile çıkmıyor.

kolay gelsin.

• Way be usta helal. hassas işlem nede olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

12 cm fanlı ise içini aç fanı dikkatlice psu nun dışına çıkar. fanın ortasındaki bandı çıkart bi kenara koy. altındaki yuvarlak plastiği çıkart bir kenara koy. daha sonra fanın demir ayağı ile fan motorunun birleştiği kısımdaki çıkıntıyı sıkan beyaz bir disk göreceksin. ufacık küçücük birşey. onu meyve bıçağıyla çıkart. çok dikkatli çıkart bir yere koy. sonra fanını çıkart. fan yapraklarına su tut iyice kurula. fanın ortasındaki demire diklemesine makina yağı dök elinle iyice yedir. sonra bir daha dök o şekilde fan motorunun olduğu yere sok. sonra o kısımdan bir daha yağ dök ve o çıkarttığın beyaz diski daha sonra yuvarlak lastiği daha sonra çıkarttığın etiketi tak.

ayrıca psu bu mu ?
    http://www.fsp-group.com/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=198

bende 2. elden aldım, çok ses ve titreşim yapıyordu. bu dediklerimi aynen yaptım. inanırmısın en ufak bir ses bile çıkmıyor.

kolay gelsin.

hocam, yapacagim dediklerini, cok sagol. Evet gonderdigin linkteki aletten bahsediyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

12 cm fanlı ise içini aç fanı dikkatlice psu nun dışına çıkar. fanın ortasındaki bandı çıkart bi kenara koy. altındaki yuvarlak plastiği çıkart bir kenara koy. daha sonra fanın demir ayağı ile fan motorunun birleştiği kısımdaki çıkıntıyı sıkan beyaz bir disk göreceksin. ufacık küçücük birşey. onu meyve bıçağıyla çıkart. çok dikkatli çıkart bir yere koy. sonra fanını çıkart. fan yapraklarına su tut iyice kurula. fanın ortasındaki demire diklemesine makina yağı dök elinle iyice yedir. sonra bir daha dök o şekilde fan motorunun olduğu yere sok. sonra o kısımdan bir daha yağ dök ve o çıkarttığın beyaz diski daha sonra yuvarlak lastiği daha sonra çıkarttığın etiketi tak.

ayrıca psu bu mu ?

kolay gelsin.

Gayet net anlatmışsınız. Ben 3 senedir kullanıyorum aynı güç kaynağını fakat herhangi bir ses sorunu yaşamadım ama bu dediğinizi kesinlikle uygulayacağım

• Nefis bir açıklama üstelik aşağı yukarı her fan için uygun çok teşekkürler bu kadar net bilgi verdiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    650W PSU Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.