|
ToffieBoi -> Cevap: Sizce Naıl (HDT-S1283) (13 Mayıs 2008; 16:21:58)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hemre_ umarım ses konusunda yapılan testlerdeki başarıyı evimdede görürüm... göremezsem çok üzüleceğim... çünkü ytarken pc acık yatıyorum uydudan ve torrentten gün boyu filim filan indiriyorum uyurken fanın gürültüsü hafif rahatsız ediyor inşallah buda öyle olmaz :D stok amd fan kullanırken almıştım orbruby'i taktığımda aynen şunu dedim... "Ulen ne fanmış beee. bilgisayarın sesi soluğu kesildi ses denen bişi yok" [:)] şimdi ise o ses yüksek gelmeye başladı ya hafif toslanmasından (gerçi ayda bir soğutucuyu filan temizliyorum toz filan olmasın diye... bilgisayardada toz filitrelerini 3-4 günde bir yıkıyorum ama neyse hele bir gelsin kargoda yüksek ihtimalle en geç perşembe elimde :D sonuçları buraya yazacağım... Gece downloaddayken islemci yuk altina olmiyacagi icin SpeedFan ile fan devrini kisarsin. Gayet sessiz olur bence kasan. Suan kasamdaki butun fanlari ben en dusuk devirde kullaniyorum. Hic sorunsuz, isinma da yok (fan devrini yuk altinda 60 a gelicek sekilde ayarliyorum) Guzel guzel kullaniyorum.. Ayrica unutma her fan dusuk devirde sessizdir [sm=guitar.gif]
|
|
|
|