Şimdi Ara

Bass karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu iki setten hangisi bass olarak güçlü ,bide son seste bozulmayan hangisidir .biri Creative İnspire 2500 2+1 öbürü Microlab X23 5+1 .Başka sistem öenrmeyin çünkü sadece bu ikisinin bilgileri lazım.Yani bass olarak en iyisi hangisi?


     Bass karşılaştırması


     Bass karşılaştırması







  • quote:

    Orjinalden alıntı: uzman1994


     Bass karşılaştırması



    bende creative 2+1 var harika ses veriyor bassı sonuna kadar açtığımda camlar zangırdıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.


    quote:

    Orjinalden alıntı: uzman1994


     Bass karşılaştırması



    bende creative 2+1 var harika ses veriyor bassı sonuna kadar açtığımda camlar zangırdıyor



    daha önce hangi ses sistemlerini kullandığını merak ettim?
  • x23 ü tavsiye ederim gerçi 5.1 olduğu için müziğe pek yatkın bir sistem değildir ancak bassların karşılaştırılması açısından m2500 ü rahatlıkla sollayabileceği kesin...
  • bass daha iyi terimi ayrı bir durum çünkü iki set çok farklı biri 2+1 biri gerçek 5+1 ev sinema tarzı bir multimedia sistem.x23 bu nedenle sert ve taka kesik basslar verecektir creativeye göre.Ama genel anlamda her açıdan x23 bu setten çok daha iyi bir set.2+1 le de cam sallatanların camları neden yapılıyor merak ediyorum 1000+3000 watt amfili ve büyük wooferların olduğu sistemle ben 20 metre kare odada normal camları anca çatlatabildim.
  • ikiside bass vermez.ancak hangisi daha iyi dersen microlab
  • microlab a creativeden iyidir diyen birini ilk defa gordum ben bi defa microlab aldım oda ilk ses sistemimdi ve bilmeden aldım rezalet kamosonic 2.1 bile onun 5.1 inden daha iyi geldi bana sonralarda kaliteli urunlere merak saldım acoustic energy den tutunda klipsh e kadar butun sistemleri kullandım z5500 uzun zaman kulladım ama sigortasının gun asırı atması ve neredeyse her gun tornavida elde atsında degistireyim diye beklemem beni bunalttı yoksa kullandıklarımın en iyisi z5500 du sırf sub ın baslarda zıplayısını izlemek bile insanı cıldırtıyodu:D ev elektronik esya mezarına donmustu en sonunda gercek bi sistem buldum creative g500 titanyum alasımlı hoparlorleriyle gercekten iyi sistem yapmıslar bogulma namına bisey yok neredeyse. 4 tane crative ses sistemi kullandım o gun bu gundur creative hastasıyım herseyim creativedendir bu yuzden crative olsun camurdan olsun diyerek bende creative i onerecem(bunu kullanmadım ama dedigim gibi markaya guvenim sonsuzdur)
  • bass istiyorsan logitech z-2300 al daha iyi 2+1 yok
  • İllada ben bas isterim dersen arkadaşında dediği gibi ve paranda varsa z2300 al. ama bütçem az bu iki sistemden birini alacam dersen microlabı al. Her markanın güzel hoparlörleri olduğu gibi kötü hoparlörleride var. Creative marka var diye bütün hoparlörleri süper olacak diye bişey yok. Mesela ben megaworks de kullandım creative t5400 de 4400 de A300 de kullandım ve başka marka bissür, hoparlör kullandım. Şimdi megaworks te creative A300 de creative ama bu iki sistem arasında dağlar kadar fark var. Alışveriş yaparken her zaman dediğim gibi deneyerek ve bilinçli almak lazım.

    Markaya göre alışveriş yapmaktansa kendi ilgi ve isteklerimize göre alışveriş yapmak daha doğru olur. Microlab dememin bi sebebide daha önceden microlab X4D kulllandım bilen bilir. Gerçekten fiyatına çok süper bi settir. ama arkadaşın dediği x23 ü kullanmadım.

    Son olarak dediiğin iki sistem arasında microlab x23 çok daha iyi bir settir. Creative iyidir ama iyi para verip başka modellerini alırsan




  • logitech serilerini öneriyorum
    X230 2+1
    X240 2+1
    Z2300 2+1
    X530 5+1
    X540 5+1
  • creatıve 2500 çok distorsiyon yapıyor titreşim var ama basslardan acayip sesler geliyor sanki sub woofer patlakmış gibi creatıve 2500 ü önermiyorum. bende vardı sattım. ha ayrıca çok bass yüklenmesi olunca uydularda bass vurmaya başlıyor ve çok iğrenç bir ses çıkıyor.
  • çoğu microlab set fiyatı oranında creativeden iyidir özellikle woofer olarak uyduları söylemiyorum.Creativenin çoğu setinde mega hariç iğrenç bir sert bass ya da uğuldayan ve hiç durmayan woofer var.
  • İnspire 2500 kullandım sesi gayet temiz ve hoştu, ama sesi açtığında bass pörtlüyordu, diğer sistem hakkında bilgim yok
  • Ya bu konuyu açmamın nedeni şu : inspire 2500 ün sub da bass ayarı var.Ama x23'te hiçbir yerde bass ayarı yok.siz bass ayarları sıfırdayken mi karşılaştırıyorsunuz.onu bana iletin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman1994 -- 31 Mayıs 2008; 22:54:01 >
  • nasıl bass ayarı yok dijital panelden e q ayarı yok mu olması lazım.
  • arkadaşım bass ayarı olmazmı tabiki vardır
  • X23'te uzaktan kumanda da subwoofer ayarı var.O da pek bi artış sağlamıyor.

    @Nighteen digital panle neresi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman1994 -- 31 Mayıs 2008; 22:57:44 >
  • Sonuçta alacağın sistem ile kullanacağın ses kartı da önemli, sb live ile 2500 değişik ses verir, gamer ile 2500 değişik ses verir ama ne olursa olsun bence söylediğin bu iki sistem birbirinden çok alakasız sistemler ve 5.1 alman daha iyi olur. Sonuçta illa 2.1 gibi kullanmak istersen sistemi ayarlardan 2.1 kullanırsın, film ve oyunlarda 5.1 kullanırsın.
  • harici amfi bölümünü kastetmiştim.
  • Ya zaten bende X23 var.Ama 2500 hiç denemedim.2500'de Arkadaşlar bass ayarını yapınca camlar sallanıyor diyolar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.