Arkadaşlar 2 senedir 7610 kullanıyorum.ve artık telefonu emeklliye ayırmanın zamanı geldi en az 7610 daki özellklere sahip yani _Arttırabilir hafıza _radyo _en az 2 mp kamera _kayan kapak veya normal _oyun,program yüklemeye imkan tanıyan _ve hoparlör ve ses çıkışı iyi olan v.s v.s bi teledon arıyorum 7610 kadar sağlam olmasını beklemiyorum ama kaliteli olsun.donanım benim için sağlamlıktanda önce gelir.onun hariicinde bütçem 400-450-500 civarı olmak üzere ne tavsiye edersiniz ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TŞK.
6500 çok güzel bi telefon hocam ama çok kalın 5610 da çok uçuk ben biraz daha ağır bi telefon istiyorum
Hem kızaklı istiyorsun, hem uçuk olmasın, ağır (oturaklı) olsun istiyorsun... O zaman Samsung modellerine bakacaksın. Eğer kızaksız tercih yaparsan Sony Ericsson'dan K810i'yi önerebilirim.
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Hala almadıysan 6233 al bence 2 mpx kamera vga video çekim 320*240 ekran baya sağlam bi telefon ayrıca 2 hoparlörü var sesi de yüksek çıkıyo bu da fotosu: