Geçenlerde 150 ytl ye Sunny tek çanak uydu alıcı satın aldım gelip kurdular. Fakat en sevdiğim kanal olan National Geograpihc Kanalına gelince Video Guard NDS gibi bir yazı çıkıyor.
Bazı güzelkanallarda yine aynı hatayı alıyorum. Uyduyu satın aldığım kişiye telefon ettim, onlar paralı göstermez filan dedi, ama neyşınıl coğrafikin ücretsiz olduğunu düşünüyorum.
Acaba ne yapmam lazım? öneride bulunursanız minnettar olurum.
Dostum NDS bir şifreleme sistemidir. sanırım sen büyük ihtimalle Türksattaki National Geograpihc (düzgün yazmısımdir sanırm) neyse bu kanal D-Smart paketinde aylik fiyatini ödeyip izlersin. başka türlü izlemen imkansiz. (bedava yani)
kim demişse senı kandirmiş istersen Dreambox marka cihaz al yine çözmez. ama makinenin hakkını verirsen çözer neyse fazla konuyu kariştirmaylim. sanırım yenısın. Yaban Tv var onu izleyebilrsin alternatif olarak
GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000 Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
N.Geograp. kanalı D Smart da yok diye biliyorum.Sizin dediğiniz kana l discoveryler ya da animal planet olmasın.N.Geogra. digitürkün kanalı .Onu izleyebilmeniz için cryptoworks modül ve Digitürkün orjinal kartı lazım..
yANİ KISACA BEN BU KANALLARA VEDA EDECEM. BAŞKA YOLU YOK. O KADAR MASRAF ETTİM UYDU ALDIM DAHA FAZLA MASRAF EDEMEYECEĞİM.
Keşke almadan önce satıcıya izlemek istediğiniz kanalı söyleseydiniz... Her neyse eğer satın aldığınız firma da D Smart bayilliği var ise üzerin bi 150 YTL dah verip D Smart uyumlu bir cihaz alabilirsiniz.Onda N.Geog. yok ama discoverylee,animal planet falan var...
yANİ KISACA BEN BU KANALLARA VEDA EDECEM. BAŞKA YOLU YOK. O KADAR MASRAF ETTİM UYDU ALDIM DAHA FAZLA MASRAF EDEMEYECEĞİM.
Keşke almadan önce satıcıya izlemek istediğiniz kanalı söyleseydiniz... Her neyse eğer satın aldığınız firma da D Smart bayilliği var ise üzerin bi 150 YTL dah verip D Smart uyumlu bir cihaz alabilirsiniz.Onda N.Geog. yok ama discoverylee,animal planet falan var...
National G. yi daha önce nereden izliyordun acaba.? Türkiye de sadece Kablo tv de ve DigiTürk te var (yasal olarak tabi.) kablo tv de National G. nin yanısıra Discovery Channel da mevcut......
Eski evimde izliyordum. Pencereden bir TV kablosu geliyordu. Bende ne olduğunu çok merak ettim hep. ama keserler filan diye ev sahibine hiç söylemedim. Kablolu tv olabilirdi.
Eski evimde izliyordum. Pencereden bir TV kablosu geliyordu. Bende ne olduğunu çok merak ettim hep. ama keserler filan diye ev sahibine hiç söylemedim. Kablolu tv olabilirdi.
Bende eve yeni taşındığımda upuzun sarılmış bir beyaz kablo vardı. onu takarak yaklaşık 2 senedir kablolu yu bedava ya izliyordum. taa ki 1 hafta önceye kadar. 1 haftadır yayın yok bende gittim uydu yu taktırdım.