Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Zam yok hatta indirim var! muş...?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Zam yok hatta indirim var! muş...? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mnr980

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 10:56:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, iletişim fiyatlarında zam değil tam tersine indirim olduğunu söyledi…
ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA/ Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, artan enflasyon rakamlarında Ulaştırma Bakanlığı ve iletişim maliyetlerinin payı bulunmadığını savundu ve "Bizde zam yok, aksine indirim var” dedi.

Yıldırım TBMM’de gazetecilerle sohbet ederken, “ Serbest rekabet ortamını çok iyi hazırladığımız için, yıllardır zam yapılmadığı gibi art arda indirimler oluyor. Firmalar, birbirleriyle kıyasıya yarışıyor, hizmet kalitesi artıyor, fiyatlar düşüyor. 'Bizde zam yok' diyoruz, ama eğer ihtiyaç doğarsa, ekonomik gerekçeleri oluşursa; elbette zam da yapılır. Bakanlığımız sahasında, dünya petrol fiyatlarına bağlı olarak artan akaryakıt dışında maliyet artıracak bir kalem olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

KABLOLUYA CAZİP ÖNLEM

Bakan Yıldırım, GSM şebekesi firmalarının büyük bir rekabetle fiyat düşürmeleri sonucu, ev ve işyerlerindeki kablolu telefona ilginin düştüğünü bildirdi. "Son dönemde kablolu telefon abonesinde artış olmadığı gibi, artan nüfus dikkate alındığında reel olarak, önemli ölçüde düşüş var" diyen Yıldırım, bunda KDV, ÖTV ve özel iletişim vergisinin yüksekliğinin etkili olduğunu kaydetti.

İletişimdeki "vergi yükünün fazlalığını" kabul eden Yıldırım, cep telefonları ile rekabet edebilmek ve abonelerin kablolu telefondan kaçışını önlemek için, öteden beri bir çözüm arayışı olduğunu bildirdi, "Ancak, bu biraz da bütçe imkanlarına bağlı" dedi.

Biz,büyük TÜRK Milletinin hizmetindeyiz...

Ey Türk!
Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
Mnr980

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 10:58:15 

hangi indirimden bahsediyosunuz sayın bakan türk telekom geçen sene yaptığı tarife değişikliğiyle fiyatları bir anda %120 ye yakın arttırdı her ay standart olarak 8 ytl gelen telefon faturam bu tarife değişikliğinden sonra ne hikmetse bir türlü 16-20 ytl arasından aşağı düşmedi üstelik sadece şehir içi konuşuyorum bırakın bu masalları allah aşkına yeter artık hiç utanmanız yok dalga geçer gibi indirim oldu diyorsunuz cepte indirim oldu oda rekabetten dolayı sizden değil...

Ey Türk!
basturkemin

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 11:14:53 

Hala utanmadan bu açıklamaları yapabiliyorlar ya helal olsun..
Seçimler öncesi Kemal Unakıtan'ı Eskişehir'de görmüş ve ÖİV ne olacak demiştim, ne gerek var cebimiz doluyor demişti, millet de güldü.. O an o kadar nefret doldum ki.. Daha da vergi koysunlar, bize az bile..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
Old_Town

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 12:03:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, iletişim fiyatlarında zam değil tam tersine indirim olduğunu söyledi…
ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA/ Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, artan enflasyon rakamlarında Ulaştırma Bakanlığı ve iletişim maliyetlerinin payı bulunmadığını savundu ve "Bizde zam yok, aksine indirim var” dedi.

Yıldırım TBMM’de gazetecilerle sohbet ederken, “ Serbest rekabet ortamını çok iyi hazırladığımız için, yıllardır zam yapılmadığı gibi art arda indirimler oluyor. Firmalar, birbirleriyle kıyasıya yarışıyor, hizmet kalitesi artıyor, fiyatlar düşüyor. 'Bizde zam yok' diyoruz, ama eğer ihtiyaç doğarsa, ekonomik gerekçeleri oluşursa; elbette zam da yapılır. Bakanlığımız sahasında, dünya petrol fiyatlarına bağlı olarak artan akaryakıt dışında maliyet artıracak bir kalem olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

KABLOLUYA CAZİP ÖNLEM

Bakan Yıldırım, GSM şebekesi firmalarının büyük bir rekabetle fiyat düşürmeleri sonucu, ev ve işyerlerindeki kablolu telefona ilginin düştüğünü bildirdi. "Son dönemde kablolu telefon abonesinde artış olmadığı gibi, artan nüfus dikkate alındığında reel olarak, önemli ölçüde düşüş var" diyen Yıldırım, bunda KDV, ÖTV ve özel iletişim vergisinin yüksekliğinin etkili olduğunu kaydetti.İletişimdeki "vergi yükünün fazlalığını" kabul eden Yıldırım, cep telefonları ile rekabet edebilmek ve abonelerin kablolu telefondan kaçışını önlemek için, öteden beri bir çözüm arayışı olduğunu bildirdi, "Ancak, bu biraz da bütçe imkanlarına bağlı" dedi.

Allah daha beter etsin o telekomu,,, sabit ücreti kaldırmadığı sürecede inşallah talep dahada azalır .. zaten sabit telefonu iş yerleri ve yaşlı kesim kullanıyor gençler genelde gsm ye yöneldi.. eee gerisini sen düşün telekom

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
Mnr980

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 19:33:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, iletişim fiyatlarında zam değil tam tersine indirim olduğunu söyledi�
ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA/ Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, artan enflasyon rakamlarında Ulaştırma Bakanlığı ve iletişim maliyetlerinin payı bulunmadığını savundu ve "Bizde zam yok, aksine indirim var� dedi.

Yıldırım TBMM�de gazetecilerle sohbet ederken, � Serbest rekabet ortamını çok iyi hazırladığımız için, yıllardır zam yapılmadığı gibi art arda indirimler oluyor. Firmalar, birbirleriyle kıyasıya yarışıyor, hizmet kalitesi artıyor, fiyatlar düşüyor. 'Bizde zam yok' diyoruz, ama eğer ihtiyaç doğarsa, ekonomik gerekçeleri oluşursa; elbette zam da yapılır. Bakanlığımız sahasında, dünya petrol fiyatlarına bağlı olarak artan akaryakıt dışında maliyet artıracak bir kalem olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

KABLOLUYA CAZİP ÖNLEM

Bakan Yıldırım, GSM şebekesi firmalarının büyük bir rekabetle fiyat düşürmeleri sonucu, ev ve işyerlerindeki kablolu telefona ilginin düştüğünü bildirdi. "Son dönemde kablolu telefon abonesinde artış olmadığı gibi, artan nüfus dikkate alındığında reel olarak, önemli ölçüde düşüş var" diyen Yıldırım, bunda KDV, ÖTV ve özel iletişim vergisinin yüksekliğinin etkili olduğunu kaydetti.İletişimdeki "vergi yükünün fazlalığını" kabul eden Yıldırım, cep telefonları ile rekabet edebilmek ve abonelerin kablolu telefondan kaçışını önlemek için, öteden beri bir çözüm arayışı olduğunu bildirdi, "Ancak, bu biraz da bütçe imkanlarına bağlı" dedi.

Allah daha beter etsin o telekomu,,, sabit ücreti kaldırmadığı sürecede inşallah talep dahada azalır .. zaten sabit telefonu iş yerleri ve yaşlı kesim kullanıyor gençler genelde gsm ye yöneldi.. eee gerisini sen düşün telekom

suankı sayıplerının allah daha beter etsinn......

Ey Türk!
ufo

13 Mayıs 2008; 20:49:45 

SAbit telefonun vergisi nasıl cep'ten daha az olur bunu irdeleyelim..

Sabit telefonun vergisi %25 ÖTV + % 18 KDV mi kardeşim.

CEp telefonundan aldığın vergiyi %85 yaparsın böylece sabit daha az vergili olur Arrrrap yandaşlar daha çok kazanır.
Don Juan

13 Mayıs 2008; 21:21:47 

he he deseydin sen ona. indirim varmış. tabi canım. ne indirim hemde. ulan telefona indirim yap sonra belediyelere işgal harcı altında para toplat. hemde sokağa arabanı bıraktın diye. nasıl indirim lan bu. evimin önündeki arabayı koyduğum yerden de para alıyon ya daha ne diyim sana.

pirince zamn gelir.

5 kg teneke yağ olmuş sana 25 ytl sanki yağ değil hint kumaşı alıyoruz.

unakıtan power

Uğruna Herkesi Karşına Aldığın, Yollara Düştüğün Sana İhanet Sinyalleri Veriyorsa Eğer, Vitesi Geri Takmanın Vakti Gelmiş Demektir.
Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni kral biliyorlar. Bırak bilsinler. Kızdımı dünya’yı yıkar sanıyorlar. Bırak sansınlar.
Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar bir şerefsiz için ağladığımı bilmiyorlar
mustafa_(87)

13 Mayıs 2008; 23:16:04 

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Hala utanmadan bu açıklamaları yapabiliyorlar ya helal olsun..
Seçimler öncesi Kemal Unakıtan'ı Eskişehir'de görmüş ve ÖİV ne olacak demiştim, ne gerek var cebimiz doluyor demişti, millet de güldü.. O an o kadar nefret doldum ki.. Daha da vergi koysunlar, bize az bile..

zaten o adamdan oldum olası nefret ettim

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
velideli

14 Mayıs 2008; 22:04:04 

telekomun da telekomu o gavura satan larında ALLAH BELASINI VERSİN

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
Oyun_canavarı

26 Haziran 2008; 4:34:31 

Kıyak çek bakalım çek yakında ülkede otoparkları bile özelleştirirler durmak yok özelleştirmeye devam satmaya devam

ne indirimi be lan telefonumuzu sadece başkası aradığında açıyoruz onun dışında kimseyle görüşmüyoruz yani kimseyi aramıyoruz anasını satim her ay 20 ytl 15 ytl fatura geliyor utanmazlar daha bide yalan söylüyorlar

Okanbozkurts'a çok teşekkür ederim sistem toplamamda ve düzenlememde çok büyük yardım gördüm.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Zam yok hatta indirim var! muş...? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD3650 ICEQ Turbo video
HIS HD3650 ICEQ Turbo: ATIın giriş seviyesi yeni silahı
CeBIT 07 / Eray Soft Standı
Eray Softun dağıtımını yaptığı tarayıcılar hakkında bilgiler alıyoruz.
</