ITunes ile fotograf yüklediğinde kamera dışında bir klasör daha açıyor ama PC Suite ile v.s. bağlanınca o klasörü bulamıyorsun.. Nereye naapıyor da açıyor o klasörü ben de anlamadim...
Kendimden örnek verirsem,iPhone'un Photos kısmı ile Belgelerim Resimlerim Klasörünü senkronize ettim.Klasör oluşturma işlemini ancak pcden yapabilirsin Senkronize ettiğin klasörün içine alt klasörler aç ve yeniden senkronize et.iPhone'da açtığın klasörleri ve içindeki resimleri göreceksin
Kendimden örnek verirsem,iPhone'un Photos kısmı ile Belgelerim Resimlerim Klasörünü senkronize ettim.Klasör oluşturma işlemini ancak pcden yapabilirsin Senkronize ettiğin klasörün içine alt klasörler aç ve yeniden senkronize et.iPhone'da açtığın klasörleri ve içindeki resimleri göreceksin
Peki o klasörü ve o klasör içindeki resimlere Finder'dan ya da Iphone PCSuite'ten nasıl ulaşabiliriz? Nerede oluşturuyor bu klasörü ve resimleri nereye kopyalıyor??
bende böle bi sorunla karşılaştımve şöyle yaptım; itunes tan photos sekmesi altında "Sync photos from" yerine tıklıyoruz sonra yandan choose folder var oradan bi klasör seçip içine resimleri atıyoruz sonra senkronize ediyoruz ve iphone a Photo Library geliyo ve resimler oraya gidiyo buraya kadar tamam ama farklı klasörler açamıyordum ben, sonra pc deki resimleri attığımız kalsörün içine iPod Photo Cache adlı bi klasör oluştu, bu klasörün içine girip oradaki 1 2 3 diye devam eden klasörlerin ismini değiştirdim ver resimleri onların içine attım sonra iTunes da resimleri senkronize ettiğimiz yerde "Sync photos from" yanında iPod Photo Cache seçip aşağıdaki klasörlere tıklıyoruz ve iphone da o klasörler gözüküyor. Ben böyle yaptım, şimdi iphone da photos a girince farklı klasörlerde artık resimlerim.
kendisi oluşuyor onlar. ama yukarıda anlatılan her yöntem bela uğraşılmayacak yöntemler. resim klasörüm ayrı benim 50 tane yeremi kopyalayacam iphone a atmak için..kalsın..
bilgisayardan attıklarımızı iphone browserdan bulabilen varmı, bir de wallpaper kısmına sitelerden indirdiklerimi koyuyorum ama jpg olarak içinde önizlemede göstermesine rağmen iphone wallpaperda göstermiyor
resimlerde yeni bir klasor su sekilde olusturuluyor. once pc de yeni bir klasör oluşturuyorsun fotograflarını o dosyanın içine atıyorsun ardından itunes u acıp iphone u bagladıgında photo kısmından olusturdugun klasoru seciyorsun ve senkronize ediyorsun;)