Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY ERİCSON P990İ SİFRELİ WİRLES BAGLANT NASIL GİRİLİR YARDIM LÜTFEN...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> SONY ERİCSON P990İ SİFRELİ WİRLES BAGLANT NASIL GİRİLİR YARDIM LÜTFEN... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasan123456789

12 Mayıs 2008; 10:11:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADASLAR SORUNUM SU BENDE SONY ERİCSON P990 İ ALDIM AMA SİFRESİZ WİRLES A GİREBİLİYORUM AMA SİFRELİ HATLARA GİREMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM YARDIM LÜFFEN...

pasali17

13 Mayıs 2008; 22:03:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşım bende snein gibi ilk aldığımda aynı sorunla karşılaşmıştım ve çok uğraşmıştım. Ama kendi kendime yine çözdüm olayı.

Öncelikle ; şifreli(KİLİTLİ) olan bi bağlantıya tıklıyoruz.Daha sonra YENİ BİR WLAN HESABI ETKİNLEŞTİRMEK İSTİYORMUSUNUZ DİYE SORUYOR ...
Ancak burda en önemli olan Modem bilgileri onları bildiğin zaman zaten sorunnunda ortadan kalkmış oluyor.Çünkü bağlanmaya çalıştığın modemin bir MAC adresi ile filtrelenmiş ise telefondaki MAC adresiyle eşletirmen yani modemin YAPILANDIRMA (SETUP) ayarlarından eklemen gerek. ve bu işlemler tamalandıktan sonra modemin şifresini telefondan girmen gerekiyor.

(BNMKİSİ BU ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR )

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> SONY ERİCSON P990İ SİFRELİ WİRLES BAGLANT NASIL GİRİLİR YARDIM LÜTFEN... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı video inceleme (LG GSA-E50L)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar