merhaba arkadaşlar bir arkadaşım bendeki n99i yi gördü ve çok beğendi... kendisinde de d900i var teknosadan almış 7-8 ay olmuş daha alalı bende yeni almıştım n99i yi... arkadaş illa başabaş takaslayalım diyor..d900i ile n99i takaslasam iyi yapmış olurmuyum fikirleriniz???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 12 Mayıs 2008; 10:04:05 >
Bence kesinlikle yapma ne kadar güvensiz olsa da N99i çok daha iyi bence ve 7-8 aylıkmış D900i senin alet yeni kesinlikle yapma...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
senin için hangi özellikler önemli ona göre düşünmelisin eğer karizma kamera istersen d900i eğer tv mp3 istersen n99i ama ben d900i ile sırf karizması yüzünden takas ederdim bence sende etmelisin
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Ben Olsam Sırf SAR Değeri İçin Takaslardım Şu Bu Bir Yana Çin Telefonlarının Yaydığı Radyosyonu Hiç Bir Şey Yaymıyor Ayrıca D900İ Daha İyi Bir Model TV Olayını Geç En İyi 2 Saat İzlersin Oda Karıncalı Sen En İyisi Takas Et