Arkadaşlar elimde conexant 878a FUsion tv kartı var ama bunu bir türlü XP sisteme tanıtamadım 4 gündür uğraşıyorum bulamadım hiçbiyerde acaba elinde olan falan varsa yardımcı olabilirmi :(:(
Bir driver buldum. Fakat şunu belirtmek isterim, eğer daha önce driver yüklediyseniz ve karrtınızı çalıştıramadıysanız(yanlış driver) windows içinden driver dosyalarını silmeniz gerekir. Yada format. Bunu yapmadığınız zaman orjinal driver bile yükleseniz tv kartını çalışmayacaktır.. Driverini bulduğum kartın özellikleri şöyle; Model Conexant Fusion 878a AVerMedia, AVerTV WDM Crossbar AVerMedia, AVerTV WDM Video Capture AVerMedia, AVerTV WDM Audio Capture AVerMedia, AVerTV WDM TvTuner Yapımcı Firma: Conexant Conexant İşletim Sistemi: WinXP Home ve Pro Dosya Adı: Fusion_878a.zip Dosya Zipli Boyutu: 4 MB Driver Tarihi: 08 Nisan 2003
http://r a p i d s h a r e.com/files/32500742/Fusion_878a.zip
Hocam eğer kablolu tv değil ise hiç driver aramakla uğraşma MORETV yi kur bilgisayara driver kurmadan çatır çatır izlersin bütün kanalları. bu fly videoların driverları çok sorun yaratıyor,bulamazsın kolay kolay