Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VISTA' da Tarayıcı(i.e.) Sorunu...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> VISTA' da Tarayıcı(i.e.) Sorunu... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sethh

12 Mayıs 2008; 8:43:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar son dönemde bilgisayarımda bir tuhaflık peydah oldu. İnternet Explorer 7 browser'ım bilgisayar açıldıktan belli bir süre sonra nedenini anlayamadığım bir şekilde web sayfası bulundu cevap bekleniyor modunda takılıp kalıyor sayfa gelmiyor. Defalarca açıp kapadığında da sonuç aynı.
Birtakım programların neden olabileceğini düşünüp Görev Yöneticisi penceresinden ıvır zıvır programları kapadım. Durum değişmedi. Ağ bağlantımı kontrol ettim, onar dedim sonuç değişmedi. Sistemi antivirüs programı ile tarattım temiz. IE bunu yapmaya başlayınca MSN e de giremiyorum. Flashget programı ile torrentleri de indiremiyorum. Sanki bilgisayarda sorunsuz bir internet var ama içerden ben ona erişemiyorum. Enteresan bir durum. Vista' dan soğumanız için yeterli bir sebep. 5 dakika beklersem bir tarayıcıda, anasayfam geliyor. Sonra herşey normale dönüyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler
.

LostNdumb

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 8:52:46 

vistada donatılar>sistem araçları altında ie nin add-on suz ve activex denetimsiz modunu calıstırmayı deneyin.eklentilerden dolayı olabilir.

|E6600| |Gigabyte DQ6| |Kingston 2x1GB 667 Mhz| |Arctic Cooler7 CPU Cooler| |Enermax Infiniti Dxx 650w| |Sparkle 8800GT | |Western Digital 250GB SATA2 +Samsung 160GB SATA2| |Pioneer DVD-RW| |Aopen Case H600-B| |L70S+ LCD| |USR5417| |Logitech x530| |SONY DSC-W17| |Logitech G7| |Vista Home Premium|

Sethh

14 Mayıs 2008; 10:50:45 

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu akşam eve dönünce deneyeceğim...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> VISTA' da Tarayıcı(i.e.) Sorunu... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
NF780i SLI ve GA-780SLI-DS5
nvidianın trible SLI destekli yeni yonga seti ve bu yonga setini kullanana gigabyte anakart...
Sapphire Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Sapphire Türkiye Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar