Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ÇİFT SİM KARTLI TELEFONLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> ÇİFT SİM KARTLI TELEFONLAR Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lastkhan

12 Mayıs 2008; 8:12:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdi bir çift kartlı telefon alınmalı mı sizce? Yenisi ne zaman çıkar acaba? Zaten adam akıllı bir samsung var. Nokia da bu işe hemen girmeyecek sanırım. Ne dersiniz?

UNUTMUYORUZ! Tepki için imzalarımızı değiştiriyoruz!..

kartallar_yalnız_uçar

12 Mayıs 2008; 10:34:07 

Alınacaksa bir tek Samsung d880i modelini öneririm şu an için...

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
pohuman

12 Mayıs 2008; 15:09:45 

Sakın piranha gibi adi(hem de çok) markalara bakmayın.. Bilindik markalara yönelin...

Ay ışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsa da...
Sony Ericsson K850i Cyber-Shot
Sandisk 8 GB Memory Stick Micro (M2)

Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Mayıs 2008; 15:19:59 

+1
quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

Alınacaksa bir tek Samsung d880i modelini öneririm şu an için...

lastkhan

12 Mayıs 2008; 17:03:00 

yenileme olacak mı acaba bir kaç ay içinde yoksa almalı mıyım? Çünkü ya ikinci bir telefon alacam ya da çift hatlı. D 900'ü de yok pahasına vermemek için aileden birine verip D 880 alabilirim.

dartacer

12 Mayıs 2008; 17:54:40 

D880 i kesinlikle tavsiye etmiyorum. İkincil hatta ses anlaşılması zor derecede kötü, ve Telpa bunun normal olduğunu söylüyor

lastkhan

13 Mayıs 2008; 12:03:27 

ilk defa duyuyorum. O kadar kötü mü ya?..

danyel1903

13 Mayıs 2008; 14:16:56 

walla kullanan arkadastan aldıgım bılgıye gore samsung gayet guzel,yanlız bıldıgınız uzere cıft sım oldugunda sarjı cok cabuk(2 gun) bıtıyor,bır de sankı arka tarafı bana maket gıbı geldı,yanı telefonu sert kullananlar ıcın pek yararlı degıl gıbı
tugrulg

13 Mayıs 2008; 14:44:52 

D880'de ikinci hat kesinlikle problemli. Öte taraftan diğer markaların da durumu hiç iç açıcı değil. Piyasa mantığıyla Tayvan, Çin malları ekmeği önden kapar mıyım acaba zihniyetiyle bu işe girmiş. Ha Samsung niye girmiş? Çünkü kaliteyi markayla tanımlıyoruz ve bu piyasada az biraz ismiyle rakipsiz gibi.

Ben D880'i iade ettim, yerine 2. telefon için bir philips aldım. 9@9z diye bir model. Hem küçük hem de şarjı manyak gidiyor. Bence büyük firmalar bu işe girene kadar beklemekte fayda var. Ha fiyatlar düşer mi? Hiç tahmin etmem zaten bence son derece uygun.

“Çalışmadan yorulmadan, üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini, daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdur.”

Mustafa Kemal ATATÜRK
lastkhan

14 Mayıs 2008; 8:33:18 

o zaman en mantıklı olanı ikinci telefonu almak ama benim tanıdığım kullananlar bu sorunlardan hiç bahsetmiyor. Kendilerini mi kandırıyorlar yoksa bahsettiğiniz konular samsung'un kronik sorunları mı? dediğim gibi d 900 kullanıyorum ondan da ses almak bazen zor oluyor.
Sonuçta her halükarda ben bir telefon alacam. Bir tane daha olduğu için çift ya da tek hat olması farketmez. Maksat cepleri dolu dolaşmamaktı.

lastkhan

15 Mayıs 2008; 9:27:25 

D 880 'in ikinci hat sesi D 900 kadar olmasın. Kısıktan kasıt ne? Duyulmuyor mu?

oktayakgoz

15 Mayıs 2008; 9:55:57 

quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Sakın piranha gibi adi(hem de çok) markalara bakmayın.. Bilindik markalara yönelin...

bu kadar kötümser olmanın manası yok bence. bizim arkadaşa aldık pil süresi 5 gün kadar ve bir pil de hediye. evet kalitesiz bir duruşu var fakat 250 ytl çift hatlı olarak çok güzel bir telefon.

arkadaşım çok çok memnun.

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
lastkhan

15 Mayıs 2008; 13:55:35 

D 880'nin ses sorunu hakkında bilgisi olan var mı?

tuffguy

26 Mayıs 2008; 17:08:16 

piranha aldım 270 ytl ye..iyi.memnunumn..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ykenanergun

30 Mayıs 2008; 13:13:00 

quote:

Orjinalden alıntı: tugrulg

D880'de ikinci hat kesinlikle problemli. Öte taraftan diğer markaların da durumu hiç iç açıcı değil. Piyasa mantığıyla Tayvan, Çin malları ekmeği önden kapar mıyım acaba zihniyetiyle bu işe girmiş. Ha Samsung niye girmiş? Çünkü kaliteyi markayla tanımlıyoruz ve bu piyasada az biraz ismiyle rakipsiz gibi.

Ben D880'i iade ettim, yerine 2. telefon için bir philips aldım. 9@9z diye bir model. Hem küçük hem de şarjı manyak gidiyor. Bence büyük firmalar bu işe girene kadar beklemekte fayda var. Ha fiyatlar düşer mi? Hiç tahmin etmem zaten bence son derece uygun.

aynı telefon bende de var ama tek kelimeyle kusursuz 2 hat da mükemmel çalışıyor.

çerkez

30 Mayıs 2008; 14:31:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ykenanergun

quote:

Orjinalden alıntı: tugrulg

aynı telefon bende de var ama tek kelimeyle kusursuz 2 hat da mükemmel çalışıyor.

İnşallah öyledir kardeşim, ben de D880 sipariş ettim dün, fiyatı makul geldi biraz piyasaya göre (507 YTL/5 taksit) kaçırmayayım dedim. Hayırlı olsun bakalım

"Sahipsiz olan bir memleketin batması haktır.
Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır."
M.Akif ERSOY
ONDERKAPLAN

3 Haziran 2008; 22:03:29 

KESİNLİKLE DOGRU SEÇİM D880

SAMSUNG D900İ
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> ÇİFT SİM KARTLI TELEFONLAR Sayfa: [1]
Buraya git: