Intel e8400 icin güzel sorun cıkarmıcak bir kasa istiyorum.Max 200ytl werebilirm.Psu suz bir kasaya 350ytl wercek durumda deilim.200Ytl ye bana sorun cıkarmıcak buz gibi bi kasa biliorsanız onerilerinize açığım.Teşekkürler.
50 ytl lik kasada kasanın içini soğutur.Asıl sorun işlemciyi soğutacak bir soğutucu almak.
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
ok dostlar bi karar vericez.Ben overclock işine girmeyi düşünmüyorum şimdilik.O dediğiniz Rc.... E8400 le Zotac 9600 gt ye ok dicekse benim icin sorun yok.Arkadaşlar 300ytl boş kasa solüor.PSU su war 150ytl al 450ytl.Onun yerine 150ytl kasa+psu kalan 300ytl ile 1tane ekran karti bile alınabilir.En azından ben bole düşünüyorum.Teşekkürler.
bu fiyata alabileceğin en iyi kaliteli kasa bu olur
Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa Siyah (PSU Yok).......105 usd + kdv nova bilgisayar ( alüminyum kasa ) LC Power 550 watt ...............................................62 usd + kdv mavi bilgisayar
Toplam : 167 usd + kdv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Mayıs 2008; 1:28:29 >
arkadaşım o zaman RC690 psu olmadan 80 dolara satılıyor + sende gider psu alırsın bluestorm 2 falan 220-230 lira tutar hem oc hem soğutma süper olur...