Arkadaşlar Sapphire anakartlar hakkında yorumlarınız nelerdir ? Sapphire ATi'nin büyük ve "sevimli" bir ortağı. AMD anakarları nasıl üretiyorlar, sorayim istedim. Yorumlar artı yönde ama, kafada soru işareti kalmasın diye...
3870x2 yi gecube alırsan daha iyi olur refarans tasarım değil oldukça etkili bir soğutması var. AMD BE 9850 stoklara girmiş durumda 9750 yerine düşünebilirsin.
Ramleri alırken anakartının suporrt listesinde olmasına dikkat et yoksa 1066 mhz ramler 800de (downgrade olayı) çalısabilirler...
Ben anakartımdan memnunum DQ6 ile DS5 arasinda 4x slot yerine 2x slot var.. Onun dısındada kapasitörlerde bir farklılık oldugunu sanmıyorum... DS5 işinizi görür derim.
Gigabyte'ın 790FX için DS5,DQ6,DS4 modeli ile Sapphire, MSI, ve Asus arasında kararsızım. Asus'a soğuk bakıyorum ama.
msi k9a2 platinum kullanıyorum ve de çok memnunum, denemelerimin hepsinde işlemcimin desteklediği hızları stabil şekilde test edebildim ve fiyatı da çok iyi üstelik full katı kapasitörle geliyor...
ama msi almayacaksan gigabyte ın dq6 sını tavsiye ederim zira diğer modelde full katı kapasitör yok bildiğim kadarı ile...
3870x2 fikrinde de oldmember a katılıyorum ama sürücü sorunları ile karşılaşabilirsin crossfire daha iyi bir seçim olacaktır bilgili isen... ne alırsan hayırlı olsun ama diğer kartlara fazladan para vereceğine msi al derim ben...
As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto