Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sapphire Anakartlar nasıldır ? Yorumlarınız...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Sapphire Anakartlar nasıldır ? Yorumlarınız... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
scaniaperest

12 Mayıs 2008; 3:58:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Sapphire anakartlar hakkında yorumlarınız nelerdir ? Sapphire ATi'nin büyük ve "sevimli" bir ortağı. AMD anakarları nasıl üretiyorlar, sorayim istedim. Yorumlar artı yönde ama, kafada soru işareti kalmasın diye...

İincelemeniz için :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd50317

Bu da benim Sapphire'dan önce düşündüğüm kart : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd50306

Bu kartın abisi : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd50304

Asus : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd46907

Karşılaştırırsanız da sevinirim....

Hoşuma giden AMD OYUN sistemi :
AMD Phenom 9850 (OverDrive(d)) İşlemci +Gigabyte AMD 790FX Chipset + SB750 Güney Köprüsü(DQ6) (Güncellendiğinde) + 2x Gigabyte AMD 4850 !!!
winds

12 Mayıs 2008; 10:14:02 

Merhabalar,
geçen gün Sappihre anakart lar hakkındaki düşüncemi uzun uzun yazdım.İstersen bir okuyuver

http://forum.donanimhaber.com/m_23164583/tm.htm

10010010101011
scaniaperest

12 Mayıs 2008; 16:14:42 

quote:

Orjinalden alıntı: winds

Merhabalar,
geçen gün Sappihre anakart lar hakkındaki düşüncemi uzun uzun yazdım.İstersen bir okuyuver

http://forum.donanimhaber.com/m_23164583/tm.htm

Senin adına üzüldüm arkadaşım. Ben 790FX ve 780G için sormuştum. Senin kartla ilgili pek de bilgim yok maalesef. O zaman Gigabyte mı düşünelim ?

Sonu DS5 olan kart nasıl ? DQ6'nın küçük modeli olsa gerek. Çünkü ekran kartı slotu dğierine göre daha az.

AMD Phenom 9850 (OverDrive(d)) İşlemci +Gigabyte AMD 790FX Chipset + SB750 Güney Köprüsü(DQ6) (Güncellendiğinde) + 2x Gigabyte AMD 4850 !!!
winds

13 Mayıs 2008; 10:56:34 

keşke kullanacağınız diğer bilgisayar bileşenlerinide belirtseniz böylece daha sağlıklı karşılaştırmalar yapsak.

10010010101011
scaniaperest

14 Mayıs 2008; 0:30:55 

AMD Phenom 9750, 3870X2 (2 Adet) Sapphire , Wastern Digital 500GB (İki adet), 4GB 1066 Mhz bellek (2GB x2 Kit)

Gigabyte'ın 790FX için DS5,DQ6,DS4 modeli ile Sapphire, MSI, ve Asus arasında kararsızım. Asus'a soğuk bakıyorum ama.

oldmember

16 Mayıs 2008; 12:34:44 

3870x2 yi gecube alırsan daha iyi olur refarans tasarım değil oldukça etkili bir soğutması var. AMD BE 9850 stoklara girmiş durumda 9750 yerine düşünebilirsin.

Ramleri alırken anakartının suporrt listesinde olmasına dikkat et yoksa 1066 mhz ramler 800de (downgrade olayı) çalısabilirler...

Ben anakartımdan memnunum DQ6 ile DS5 arasinda 4x slot yerine 2x slot var.. Onun dısındada kapasitörlerde bir farklılık oldugunu sanmıyorum... DS5 işinizi görür derim.

AMD 64 X2 6000 [ZEROtherm Nirvana NV 120 Premium Cpu Cooler] , Gigabyte MA790FX-DQ6 Motherboard , ZOTAC AMP EDITION 8800GT, OCZ Nvidia SLI Ready 800 MHZ 2048 MB (4 4 4 12 T1) RAM , CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC ,400GB SATA2 SEAGATE 16 MB SATA2,500 GB SATA2 SEAGATE 32 MB, 500 GB SATA2 SEAGATE 16 MB , 250GB SAMSUNG SATA2 8 MB, NZXT LEXA BLUELINE EDITION, FSP EPSILON 600W PSU ,AG NEOVO 22" LCD, APC BACK-UPS RS , Logitech X-540 5.1

theoden541

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 17:43:19 

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

AMD Phenom 9750, 3870X2 (2 Adet) Sapphire , Wastern Digital 500GB (İki adet), 4GB 1066 Mhz bellek (2GB x2 Kit)

Gigabyte'ın 790FX için DS5,DQ6,DS4 modeli ile Sapphire, MSI, ve Asus arasında kararsızım. Asus'a soğuk bakıyorum ama.

msi k9a2 platinum kullanıyorum ve de çok memnunum, denemelerimin hepsinde işlemcimin desteklediği hızları stabil şekilde test edebildim ve fiyatı da çok iyi üstelik full katı kapasitörle geliyor...

ama msi almayacaksan gigabyte ın dq6 sını tavsiye ederim zira diğer modelde full katı kapasitör yok bildiğim kadarı ile...

3870x2 fikrinde de oldmember a katılıyorum ama sürücü sorunları ile karşılaşabilirsin crossfire daha iyi bir seçim olacaktır bilgili isen... ne alırsan hayırlı olsun ama diğer kartlara fazladan para vereceğine msi al derim ben...

As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Sapphire Anakartlar nasıldır ? Yorumlarınız... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan ABA ile Röportaj
Arma HandBook UMPC video
Cepbilgisayarlarinizi dizüstü bilgisayarlarinizi bir kenara atin. Arma Handbook ile tasinabilirlik yeniden tanimlaniyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar