Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba Satellite L10 (Öğretmen Kampanyası) Sorunu...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba Satellite L10 (Öğretmen Kampanyası) Sorunu... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
redsongs

12 Mayıs 2008; 1:27:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İyi geceler...2 yıl önce Öğretmen Kampanyasından aldığım notebookum 5-6 ay önce çalınmıştı,Bir kaç gün ömce Toshiba notebooku bularak geri yolladı,fakat bilgisayarı aldığımda format attıktan sonra bilgisayarın çok yavaşladığını ve açılırken windows logosu gelene kadar sürekli kesik kesik bip sesi çıkarttığını farkettim.Format atmama rağmen düzelmedi,yavaşlık sorunu ise kısmen düzeldi.Garanti süresi de dolduğu için servise götürmek istemiyorum...Acaba bu sorunun kaynağı nedir ya da devam ederse bilgisayara bir zarar verebilir mi? Bu konuda tecrübesi olan varmı acaba?

Şimdi baktım da bilgiayar açıldıktan sonra bazı programlarıda çalıştırınca o ses yine çıkıyor ve o programı kapatana kadar başka işlem yaptırmıyor ve seste kesilmiyor.Örneğin msni açınca yaptı mesela

Allah hırsızın bile hayırlısını versin valla,ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsongs -- 12 Mayıs 2008; 1:56:40 >

TOSHIBA'M BENİM JAPON KAMİKAZEM...
mybo37

12 Mayıs 2008; 12:51:48 

quote:

Orjinalden alıntı: redsongs

İyi geceler...2 yıl önce Öğretmen Kampanyasından aldığım notebookum 5-6 ay önce çalınmıştı,Bir kaç gün ömce Toshiba notebooku bularak geri yolladı,fakat bilgisayarı aldığımda format attıktan sonra bilgisayarın çok yavaşladığını ve açılırken windows logosu gelene kadar sürekli kesik kesik bip sesi çıkarttığını farkettim.Format atmama rağmen düzelmedi,yavaşlık sorunu ise kısmen düzeldi.Garanti süresi de dolduğu için servise götürmek istemiyorum...Acaba bu sorunun kaynağı nedir ya da devam ederse bilgisayara bir zarar verebilir mi? Bu konuda tecrübesi olan varmı acaba?

Şimdi baktım da bilgiayar açıldıktan sonra bazı programlarıda çalıştırınca o ses yine çıkıyor ve o programı kapatana kadar başka işlem yaptırmıyor ve seste kesilmiyor.Örneğin msni açınca yaptı mesela

uyumsuz bir ram takılmış olabilir..anlattığınız ses uyumsuz ram sinyali.servise yollayın bence yine. Yada ram yuvaya tam oturmamışta olabilir...

A200 1LA SELECT
T7300-1GB INTEL TURBO MEMORY-2GB RAM
200+200 GB HDD 4200RPM
ATI HD2600 1GB HYPERMEMORY VRAM
maxelll

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 15:09:34 

gecmiş olsun

servis en dogrusunu yapar bence de

bu arada toshiba nasıl buldu senin laptopu yahu

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
redsongs

16 Mayıs 2008; 1:40:34 

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

gecmiş olsun

servis en dogrusunu yapar bence de

bu arada toshiba nasıl buldu senin laptopu yahu

Yaa bilgisayarın altın "Lan Mac" denilen bir numara var o numara sadece orda var,o numara sayesinde bulunuyormuş,fakat bende çalındığında öğrendim ve o numarayı kullanamadık. Onun yerine bilgisayarın seri numarasını verdim Toshiba'ya,onlar da o seri numaralı bilgisayar servise gelince el koymuşlar. Toshiba iyi iş çıkarmış bu durumda

redsongs

16 Mayıs 2008; 1:45:50 

Bu arada bilgisayarlarınızın çalınmasına karşılık,bilgisayarın altında bulunan o "Lan Mac" numarasını bence bir yere kaydetmelisiniz. O numara sayesinde bilgisayar daha erken bulunabiliyormuş. Ve o numarada dediğim gibi sadece bilgisyarın altında yazıyormuş,o numaraya müşteri hizmetleri dahil hiçkimse hiçbirşekilde ulaşamıyor...Bence dikkat edilmesi gerekiyor...

redsongs

16 Mayıs 2008; 1:47:55 

quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

quote:

Orjinalden alıntı: redsongs

uyumsuz bir ram takılmış olabilir..anlattığınız ses uyumsuz ram sinyali.servise yollayın bence yine. Yada ram yuvaya tam oturmamışta olabilir...

Yaa ramleri kontrol ettim,benim daha önceden taktiğım ramler var üzerinde,tekrar söküp taktım ama herhangi bir değişiklik yok yine

[TaRıK]

29 Mayıs 2008; 21:33:47 

hdd ile ilgili bir sorun olabilir. sen bence servise göster cihazını şanslı adamsın vala bu şansını değerlendir.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba Satellite L10 (Öğretmen Kampanyası) Sorunu... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI NX8800GTS OC Edition 320MB
640MBlik 8800GTS ler pahali geliyorsa bunu deneyin 8800GTS 320MB
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç