evet ptt önünden gecerken bi pankart dikkatimi cekti 512kb/sınırsız internet ve kablolu tv'nin 11 ytl oldugunu yazıyordu yanlıs anlamıyorsam ben bide sırf adsl icin telefon hattı cektirdim adsl ücreti ile telefon toplamda bana 50 ytl külfeti var bide kotayı astımmı sormayın haline bu isin aslı nedir yoksa reklam aldatmacasımı .
Kanuni Sultan Süleyman:--------------------------------------Şeyhülislam Zembilli Ali Efendi: Meyve ağaçlarını sarınca karınca ------------------------------ Yarın Hakk�ın divanına varınca Günah var mı karıncayı kırınca?---------------------------------Süleyman�dan hakkın alır karınca
512 sınırsız kablo internetin fiyatı 29 ytl dir. 2 yıl sozleşme yaparsanız ktv ucretiniz 1 ytl olur bu durumda ktv+int = 30 ytl, 1mb int+ktv= 40 ytl, 2mb int+ktv =60 ytl dir.
512 sınırsız kablo internetin fiyatı 29 ytl dir. 2 yıl sozleşme yaparsanız ktv ucretiniz 1 ytl olur bu durumda ktv+int = 30 ytl, 1mb int+ktv= 40 ytl, 2mb int+ktv =60 ytl dir.
arkadaşlar olay şu : normalde 512 aylık 1gb kotalı 14 ytl sınırrız bağlantı ise 29 eğer 2 yıllık sözleşme imzalaranız internet ücretine ek olarak ödeyeceğiniz kablo tv ücreti olan 7 ytl yerine 1 ytl ödüyorsunuz. Fakar bu sözleşmeli 1 ytl kampanyası sadece limitsiz tarifeler için geçerli. Kotalıysanız imza attırmıyorlar :)
o 1 ytl kablo tv dir. 1 i hızlı görünce 11 olmuştur o.
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
fakat şu var sınırsızlar için bile olsa 29 artı 1 ytl güzel bence eğer 2 yıl boyunca geçerliyse burda olsa hemen geçerim kabloya ama bu kablonet telekomdan iyi değilki hala 10 sene önce hizmet verdiği yerlere hizmet veriyor yeni yatırım yok istanbulun yarısı bu hizmeti alamıyor neye yarar
bahsi geçen ilanı gördüm arkadaşlar. internet 10 ytk kablo tv 1 ytl diyor. haklılar 10 ytl ye internet var. 1 ytl içinde kampanya durumu söz konusu zaten.
bahsi geçen ilanı gördüm arkadaşlar. internet 10 ytk kablo tv 1 ytl diyor. haklılar 10 ytl ye internet var. 1 ytl içinde kampanya durumu söz konusu zaten.
haklılar ama kendi açıklamalarına göre amiyane tabirle şerefsizlik yapıyorlar çünkü ikisini bir arada vermiyorlar 10 ytl'lik internet kullanmak isteyene kablotv 7 ytl 1 ytl ödemek isteyen sınırsız tarife kullanmak zorunda yani 10 artı 7- 29 artı 1 demeleri lazım
haklılar ama kendi açıklamalarına göre amiyane tabirle şerefsizlik yapıyorlar çünkü ikisini bir arada vermiyorlar 10 ytl'lik internet kullanmak isteyene kablotv 7 ytl 1 ytl ödemek isteyen sınırsız tarife kullanmak zorunda yani 10 artı 7- 29 artı 1 demeleri lazım
bunun adının şerefsizlik olması için kablo tv+ int 11 ytl gibi bi ilan görmemiz lazım. ilgi pankart ilanın sol ustte internet 10 ytl yazarken, sağ altta ktv 1 ytl ve hemen altta da 512 sınırsız için gecerli fiyat yazmaktadır. daha bugun aynı afişin önünden tekrargectim ve en az 10 metreden cok acık ilan okunabiliyor.
yaw arkadaşlar simdi kafam karışmıs durumda 512 kb sınırsız internet 10 ytl kablolu tv 1 ytl bunun karsılıgında 2 yıl abonemi olmak zorundayız. yada farklı bi durummu. kotalı adsl 1gb danmı başlıyor