Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
turk telekom hatası bize 400 ytl maal olucak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> turk telekom hatası bize 400 ytl maal olucak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Jaws

12 Mayıs 2008; 1:02:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşlar bizim bi dönem dükkanımız vardı dükkanımızı devrettik
ve telefonlar icin kapanış dilekcesi verdik megersem telefonlardan biri
kapalı gözükmüyormus ve kapalı oldugunu sandıgımız telefon'un sabit ücreti birikti
200 ytl oldu sonra üstüne avukat parası ekledin oda 200 ytl oldumu sana
400 ytl simdi turk telekom bizden 400 ytl talep ediyor.. bunun hakkında magdur hisediyorum kendimi
kapanıcak diye dilekce verdigimiz halde acık kalmıs telefon bu konuda hangi yerlere başvurabilirim ?

imza atmayı bilmiyorum parmak bassam olmazmı :)
Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Mayıs 2008; 1:24:01 

avukat tutmayın 200 e halledin sonucta TT nin hatası var ama sizin yapabilceğiniz secenek az oldugundan 200 verip avukatsız halletmek olucaktır en iyi secenek
basturkemin

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 11:05:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

avukat tutmayın 200 e halledin sonucta TT nin hatası var ama sizin yapabilceğiniz secenek az oldugundan 200 verip avukatsız halletmek olucaktır en iyi secenek

Bu ülkede zaten herşeye bu gözle baktığımız için kaybetmiyormuyuz?

Olur mu hiç! Söke söke hakkınızı arayın. Dilekçe verdiğiniz telekom müdürlüğü ile görüşün, müdür ile bizzat görüşerek şahsına dava açacağınızı, dilekçenizi görmek istediğinizi belirtin. Gerekirse dava açın, masrafları karşı taraf öder ve manevi tazminat bile isteyebilirsiniz, mağdur oluyorsunuz çünkü.. Telefon ediyorsunuz, psikolojik olarak rahatsız oluyorsunuz vs. vs.. Kesinlikle arkasını arayın bu işin hocam. Koyun muyuz ki güdüleceğiz?!

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
piri.reis

12 Mayıs 2008; 11:08:34 

dilekçe verdiğiniz müdürlüğe başvurun hakkınızı arayın.

keşke bir adet fotokopisini saklasaydınız.

ben geçenlerde 6 ytl için vodafone cepshopu darmadağan ettim. senin gibi 400 ytl param gidecek olsa o telekom müdürlüğünün önüne çadır kurardım.

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
Jaws

12 Mayıs 2008; 11:15:44 

arkadaşlar nasıl bi sekilde hakkımızı arıyabiliriz ?
annem gitmis adsl de acık kalmıs adsl avukatlık olmadıgı icin onu kapatabilmisler kulanılmamıs bariz belli
ama telefon hattı acık kalmıs kapanıs dilekcesine ragmen ve avukatlık olmus böle durumlarda
tüketi hakları tükoder tarzı kuruluş varmı tüketici haklarını koruyan

Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 12:06:52 

arkadaşlar her nereye dilekçe verirseniz verin dilekçelerinizi 2 nüsha olarak düzenleyin ve dilekçeyi verirken kayıt esnasında ilgili memura kayıt tarih ve kabul nosunu kendinizde kalacak nüshaya yazdırım kaşeletiniz. yoksa çoook dolanırız ortalarda çook paralarımız gider

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
Jaws

12 Mayıs 2008; 15:58:09 

valla bizim başımıza böle cok sey geldi
annem o yüzden faturaları cok biriktirir
o kadar takip etmesine ragmen yine böle seyler cıkıyor.

Assoc

15 Mayıs 2008; 4:31:28 

Eğer o hat üzerinden kapatıldığını sandığınız süreden itibaren hiç bir görüşme yapılmamışsa mahkemede bu sizin açınızdan büyük bir artı olacaktır.

fatihgülçiçek

15 Mayıs 2008; 8:47:38 

Telefon hatları bir yana kredi kartlarında da bu durum başa bela. Sorumsuz herifler kapatmıyorlar. Ama tabi biz kapattık sanıyoruz. O yüzden ben dilekçe verdiğimde sonrasını takip ediyorum, sorguluyorum. Ne hale geldik yahu el insaf!

ufo

15 Mayıs 2008; 21:34:20 

kapattırdığınıza dair kağıt almıyor musunuz? O olduktan sonra bişey diyemezler

Kapatınca zaten veriyorlar o kağıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 15 Mayıs 2008; 21:34:10 >
sniper83us

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 14:42:00 

Benzer bir olay benim başıma 2 kez geldi birisinde tam 860 ytl ödedim..Diğeride yakın zamanda azımın yanmış olmasından kurtardım.Son olayda ben adsl i kapattırdığım halde fatura geldi..Neden geldiğini sordum siz umursamayın yanıtınını aldım.ANcak muhasebeye çıkıp durumu kontrol ettirdiğimde bana olmayan faturayıda ödettiler.Yani özetle TURKTELEKOM BENİM GÖZÜMDE EN TEPEDEN EN ALT KADEMEDE ÇALIŞANINA KADAR KOKUŞMUŞ BİR KURUMDUR....

HERKİMKİ BİLGİSAYAR ALLAHTA ONU SEVER SAYAR.(all right reserved)
Biz Oyunları Tv de İzlemekten Değil PC de Oynamaktan Zevk Alırız..
klasör x

20 Mayıs 2008; 0:48:42 

TELEKOM bu yapar eder.şöyle başka 1 alternatif olsa füze gibi uçarım oraya.

n73 + 2gb sandisk
V 4.0812.4.0.1
cemsaglam

18 Haziran 2008; 23:43:28 

Telefonun kapatıldığına dair telekom kağıt verir eğer sen onu almadığsan sorumluluk sana ait olur. Haklısın ama başvurabileceğin her yer senden o kağıdı ve dilekçenin teslim alındığına dair bir belge isteyecektir. Gidip konuşarak durumu düzeltmeye çalışabilirsin ama yasal olarak dava ile sorununu çözemezsin.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> turk telekom hatası bize 400 ytl maal olucak Sayfa: [1]
Buraya git: