Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Asus Gigabyte MSI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Asus Gigabyte MSI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
punisherx

12 Mayıs 2008; 0:56:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

98 yılından beri pc kullanıyorum ve şimdiye kadar toplam 4 pc 5 anakart deiştirdim.

- ilk anakartım Gigabyte di pc yi aldıktan 1.5 yıl sonra bozuldu pc yi fazla kullanmadığım halde. (yerine msı taktım fakat onu pek kulanmadım pcyi kaldırdım bi kenara)
- 3. anartım asus p4c800 4 yıl sonra bozuldu ki aşırı yüklenme yaptım pc ye hergün yaklaşık 16 saat açıktı daha sonra bozulunca tamire verdim 3 ay da öle idare etti beni en sonunda yine bozuldu

- 4. anakartım asus striker bunu da aşırı kullanıyorum hergün yaklaşın yine 16 saat açık ve 2 gün pc nin açık kaldığı oluyor.
- 5. ise Gigabyte MA69VMS2 bilmiyorum ne kadar dayanır daha doğrusu yaklaşık 10 yıl sonra tekrar gigabyte aldım hata mı ettim bilmiyorum özellikle gigabyte kullanan arkadaşlara soruyorum dayanıklılığı nedir? Ayrıca gigabytenin kutu içeriğini de pek beğenmedim satalar için sata güç kablosu vermemiş yada ne bilim girişleri anakarta yerleştirme kolaylığı yok striker de butun herşey tamamdı ta ki kabloları toplamak için verilen kelepçelere kadar

Yorumlaarınızı bekliyorum, Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisherx -- 12 Mayıs 2008; 0:57:11 >

StoraX

12 Mayıs 2008; 4:42:39 

quote:

Orjinalden alıntı: punisherx

98 yılından beri pc kullanıyorum ve şimdiye kadar toplam 4 pc 5 anakart deiştirdim.

- ilk anakartım Gigabyte di pc yi aldıktan 1.5 yıl sonra bozuldu pc yi fazla kullanmadığım halde. (yerine msı taktım fakat onu pek kulanmadım pcyi kaldırdım bi kenara)
- 3. anartım asus p4c800 4 yıl sonra bozuldu ki aşırı yüklenme yaptım pc ye hergün yaklaşık 16 saat açıktı daha sonra bozulunca tamire verdim 3 ay da öle idare etti beni en sonunda yine bozuldu

- 4. anakartım asus striker bunu da aşırı kullanıyorum hergün yaklaşın yine 16 saat açık ve 2 gün pc nin açık kaldığı oluyor.
- 5. ise Gigabyte MA69VMS2 bilmiyorum ne kadar dayanır daha doğrusu yaklaşık 10 yıl sonra tekrar gigabyte aldım hata mı ettim bilmiyorum özellikle gigabyte kullanan arkadaşlara soruyorum dayanıklılığı nedir? Ayrıca gigabytenin kutu içeriğini de pek beğenmedim satalar için sata güç kablosu vermemiş yada ne bilim girişleri anakarta yerleştirme kolaylığı yok striker de butun herşey tamamdı ta ki kabloları toplamak için verilen kelepçelere kadar

Yorumlaarınızı bekliyorum, Teşekkürler!

Benim de ilk bilgisayarımın anakartı asus'du ... Yaklaşık 5 yıldır da intel anakart kullanıyorum . Ben de aşırı pc kullanırım . Bilgisayarımı resetsiz 15 gün açık bıraktığım oluyor . Gerek asus gerekse intel bu konuda iyiler . Gigabyte hiç kullanmadım . Burada arkadaşlarım fikirlerini belirteceklerdir ...

scaniaperest

12 Mayıs 2008; 19:02:27 

Bende Celeron 2000'le kullandığım Gigabyte vardı. Windws açılmıyor, BiOS gelmiyordu. Bios yanmış. Öyle dediler. Güzel karttı rahmetli.

Hoşuma giden AMD OYUN sistemi :
AMD Phenom 9850 (OverDrive(d)) İşlemci +Gigabyte AMD 790FX Chipset + SB750 Güney Köprüsü(DQ6) (Güncellendiğinde) + 2x Gigabyte AMD 4850 !!!
sp@wn

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 19:35:03 

İkidir Gigabyte kullanıyorum.

Benim anakarttan bir adet 4pin > Sata güç kablosu çevirici çıktı

|| Gigabyte EP35 DS3R || E8400 3.00@4.00Ghz || Mushkin 2*1GB 800@920Mhz ||
|| Palit 8800GT HDMI SONIC || 20" Samsung 206BW 2MS || Seagate 250 GB 410AS || Cooler Master RC-690 ||
|| LC Power 550 Watt SuperSlient || Zalman ZM MFC-1 ||

nos'sp@wn ----- www.nosclan.org
WoXeD
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 14 günü kaldı.

12 Mayıs 2008; 19:44:36 

amd ile eskiden epox dfi ve msi kullanmıştım.intele ilk geçtiğimde büyük bir öneri ile asus aldım ama şimdi abit kullanıyorum.sistemin genel hızı ve boot etmesinde aşırı fark var.ve bir daha asus almayı kesinlikle düşünmüyorum.giga hiç kullanmadım ama en son kullandığım msi anakartı kırmasaydım şuan hala amd kullanıyo olabilirdim (K8N SLI Platinum)
gazilim

12 Mayıs 2008; 20:31:36 

Hocam olayı sadece marka olarak değerlendirme yapmak doğru olmaz. Çünkü markaların her bütçeye hitap eden ürün gamı var ki bu iş genelde ücretiyle orantılı oluyor. Diğer bir ifade ile hangi marka alırsan al ucuz olanın sıkıntısı çok çıkıyor. Yalnız şunu hemen belirteyim ucuz olan her ürün kötü demiyorum. Tabiki pahalı olanların hepsi iyi de demiyorum ama bu durumlar genelde istisna oluyor. Bu işin en güzeli senin işini görecek düzeyde performasa sahip bir bilgisayarı kaliteli parçalardan toplayarak uzun süre kullanmak.

İNTEL E8400 3.0@4.05 ZALMAN 9700NT- GIGABYTE EP38 DS4- KINGSTON HYPERX 2*1GB 1066MHZ- PALIT 7600GT SONIC- SEAGATE 3250410AS, SAMSUNG 750GB HDD,SSAMSUNG 19 961BF LCD- Sound Blaster X-Fi platinum fatal1ty champion ses kartı - LOGITECH Z 5450 SPEAKER- ss2 tv kartı- GP 550W PSU-
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Asus Gigabyte MSI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
Asus Striker Extreme 680i SLI
ASUS un n680i SLI cipsetli anakarti hem performans hem de gorunume onem verenlere hitap ediyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar