Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
standart iphone kulanıcı için avea edge paketi 10 mb yeterli mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> standart iphone kulanıcı için avea edge paketi 10 mb yeterli mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karabatak58

12 Mayıs 2008; 0:02:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR SELAM,

İPHONE MU BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM.

1- EDGE AYARINI YAPTIKTAN SONRA HEP EKRANDA E HARFİ VAR. BU BENİ KORKUTUYOR. SİTEDE ARAŞTIRDIM KORKMAMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA EMİN DE OLAMADIM. BU HARF GÖRÜNDÜĞÜ HER AN PARA MI YAZIYOR.

2- EDGE VE GPRS AYNI ŞEY Mİ? DEĞİLSE NEDEN GPRS EDGE ÜCRETLENDİRMESİ AVEA DA AYNI?

3- STANDART BİR İPHONE KULLANICISINA ( HAVA DURUMU - MAİL- YOUTUBEDEN AYDA 5 - 10 ŞARKI DİNLEME) AVEANIN 8,5 YTL YE (KDV DAHİL ÖİV HARİÇ) 10 MB SUNULAN PAKETİ YETERLİ OLUR MU? YA DA 10 MB LA NELER YAPILIR?

AVEA EDGE TARİFESİ İÇİN http://www.avea.com.tr/tr/sta/kurumsal/servisler/veriiletisimi/internet_paketleri.shtml?pagemenu=servisler.mobilinternet.internet

VE İYİ Kİ VARSINIZ... :)

karabatak58

12 Mayıs 2008; 0:27:22 

BU ARADA ARKADAŞALR İPHONENİN KENDİ SAYACINA BAKTIM ALTI ÜSTÜ 20 DAKİKALIK EDGE BAĞLANTISINI 5,3 MB KAYIT ETMİŞ. BU DOĞRUYSA DAHA BUGÜNDEN GÖÇTÜK. BU ARADA 50 MB EDGE BAĞLANTISI DA AVEA DA IVIRI ZIVIRI 25 YTL YE GELİYOR

slyt

12 Mayıs 2008; 9:31:58 

hocam gsm lere para verrme mumkun oldukça wireless ten baglanmaya calıs

nokia 8800 bu işin sonu.
mcagirici

12 Mayıs 2008; 13:18:40 

quote:

Orjinalden alıntı: karabatak58

ARKADAŞLAR SELAM,

1- EDGE AYARINI YAPTIKTAN SONRA HEP EKRANDA E HARFİ VAR. BU BENİ KORKUTUYOR. SİTEDE ARAŞTIRDIM KORKMAMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA EMİN DE OLAMADIM. BU HARF GÖRÜNDÜĞÜ HER AN PARA MI YAZIYOR.

2- EDGE VE GPRS AYNI ŞEY Mİ? DEĞİLSE NEDEN GPRS EDGE ÜCRETLENDİRMESİ AVEA DA AYNI?

3- STANDART BİR İPHONE KULLANICISINA ( HAVA DURUMU - MAİL- YOUTUBEDEN AYDA 5 - 10 ŞARKI DİNLEME) AVEANIN 8,5 YTL YE (KDV DAHİL ÖİV HARİÇ) 10 MB SUNULAN PAKETİ YETERLİ OLUR MU? YA DA 10 MB LA NELER YAPILIR?

AVEA EDGE TARİFESİ İÇİN http://www.avea.com.tr/tr/sta/kurumsal/servisler/veriiletisimi/internet_paketleri.shtml?pagemenu=servisler.mobilinternet.internet

1- EDGE ayarını yaptıysan, sürekli açık kalır, para yazar. Installer'dan "BossPrefs" isimli dosyayı yükle. Oradan EDGE'i "Off" yap. İhityacın olursa açarsın.

2- Aynı şey sayılır. EDGE, GPRS'in geliştirilmiş hali. Daha hızlı veri akışı sağlıyor.

3- 10 MB hiçbir şeye yetmez. Youtube'da bir video izlesen, zaten dolar kotan. EDGE pahalı olduğu için de çok para yazar sonrası. Ya adam gibi 50-100 MB'lık paketlerden al, ya da bir arkadaşın tavisye ettiği gibi mümkün mertebe wireless kullan.

Bu arada Turkcell'de daha ucuz EDGE.. 50 MB 19,5 YTL şu anda, kampanya fiyatı. 50 MB da hediye.. Yani 100 MB, 19.5 YTL.. Bilginize..

jony_depp

12 Mayıs 2008; 16:31:43 

ben ilk aldığımda 2 gun gezdim oda full kullanmadım dh de falan dolandım 7 mb civarı oldu :)

#Apple iPhone 4eveR

şunada bir tıklayında puan kazanayım :)
http://apps.facebook.com/werewolves/install.php?infecter=692405841

en azından başkaları gibi tıkla civciv çıkacak demiyorum!
painkiller004

12 Mayıs 2008; 19:32:51 

ben wireless olmayan yerlerde epostalarimi almak icin kullaniyorum 2 haftada sadece posta 1 mb oldu, onun disinda hersey icin wireless kullandim. Youtube videolarinin formati normalde flv ama iphone icin h264 formatini kullanmislar o yuzden dosya boyutlari normalden biraz daha buyuk, zaten uc bes video izlesen doluverir 10 mb :) ama sadece kisitli seyler,is icin, bilgi almak icin vs kullanacaksan rahat yeter 10mb bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller004 -- 12 Mayıs 2008; 19:32:27 >

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram
Nokia N95
Nokia 8800
painkiller004

12 Mayıs 2008; 19:38:33 

quote:

Orjinalden alıntı: karabatak58

ARKADAŞLAR SELAM,

Sorularinada tek tek cevap vermeye calisayim

1. E harfi bulundugun yerde edge ile baglanabilecegini gosterir ve surekli sabit kalir ama bu bagli oldugu anlamina gelmez. o gorundugunde para yazmaz sen veri alisverisi yaptiginda yazar.
2. edge ile gprs mantik olarak ayni altyapi sadece edge ile daha hizli veri transferleri oluyor normal gprs baglantisina gore.bildigim kadari ile 256kb.
3. bu sorunun cevabini bir onceki yazimda vermistim direk konunun basligina bakarak :)

Yukarida bir arkadas boss tool ile edge i kapat demis ama o tam bir cozum degil, nedeni ise kendi kendine aciliyor, yada her kapatip actiginda cihazi aciliyor. Edge ile hic veri transferi olmasin dersen ayarlarda apn "internet" yazmistin onu "interne" yap mesela, kesinlikle cozum olur bu senin icin, lazim oldugunda sonuna bir "t" harfi ekleyiverirsin, en azindan emin olursun faturadan korkmazsin :)

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram
Nokia N95
Nokia 8800
pupilla79

12 Mayıs 2008; 22:56:27 

10mb yetmez..
ama sadece mailleri kontrol.. msn ... gibi görsel olmayan şeyler kullanırsan kısmen yeter...
safaride görselleri( resim vs) kapatmamnın bir yolu olsa sadece yazılara baksakta yeter ekonomik olur.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> standart iphone kulanıcı için avea edge paketi 10 mb yeterli mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme
Gigabyte HD4850 Crossfire
HD4850 X2, GTX 280 karşısında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç