Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
z5500 e ses karti

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> z5500 e ses karti Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bew

11 Mayıs 2008; 23:41:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

z5500 topici almis basini gitmis biraz baktim ama bi ses karti onerisi goremedim neyse z5500 ses sistemim var ii bir ses karti almak istiyorum butcem 500 ytl ye kadar serbest oyunlarda ozellikle muziklerde vede filmlerde kalitelises alabilecegim bir ses karti onerebilecek kimse varmi

Comaa

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 0:32:08 

kardeş z-5500 ile CREATIVE - X-FI XTREME MUSIC kullanıyorum gayet memnunum ama şuan daha üretilmiyo bu kart galiba tam emin değilim ikinci el uygun fiyata bulabilirsin

E6400 - GA 965P DS3Rev 3.3 - 1 GBx2 667MHz - Seagate 400 GB SATA2 - Sparkle 8800 GT - Samsung 226BW - X-Fi Xtreme Music - Z-5500 - Enermax Chakra - Lc-Power 550W PSU

100 YIL

TuVNeRa

12 Mayıs 2008; 0:42:56 

Ben Z5500 ü Creative X-Fi Pro Elit ile kullanıyorum 1 yıldır. Mükemmel uyum....

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
firtinakusu

12 Mayıs 2008; 13:40:42 

audigy 2zs kullanıyorum. coax tanda bağladım bisey değismedi. Baslar sert. onboard ses kartı daha güzel dolgun bas veriyor. anakartın üzerindeki coax daha dolgun bas veriyor. O kadar para harcadıktan sonra aradığım basa kavuşmayı ümit etmiştim. Forumda bu sorunumu topiklerde 3 kez sormama rağmen cevap alamadım. x-fi yada asus ta bas boost ayarı varmı yada bası yumsakmı, yumsatabiliyormuyuz. Bu sorularıma cevap verecek olan yokmu? audigy çoktan gözden çıkarcam ama sesler çok net ve güzel. Ayrıca yerine ne alınca doğru bir bas elde edecem bilmioyorum. Lütfen yardım.

Hayat aynaya benzer ona gülmek gerekir.
Comaa

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 14:26:22 

quote:

Orjinalden alıntı: firtinakusu

audigy 2zs kullanıyorum. coax tanda bağladım bisey değismedi. Baslar sert. onboard ses kartı daha güzel dolgun bas veriyor. anakartın üzerindeki coax daha dolgun bas veriyor. O kadar para harcadıktan sonra aradığım basa kavuşmayı ümit etmiştim. Forumda bu sorunumu topiklerde 3 kez sormama rağmen cevap alamadım. x-fi yada asus ta bas boost ayarı varmı yada bası yumsakmı, yumsatabiliyormuyuz. Bu sorularıma cevap verecek olan yokmu? audigy çoktan gözden çıkarcam ama sesler çok net ve güzel. Ayrıca yerine ne alınca doğru bir bas elde edecem bilmioyorum. Lütfen yardım.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

CREATIVE - X-FI XTREME MUSIC kullanıyorum 1 seneden fazla oldu, gayet memnunum audigy 2zs de kullandım ama x-fi de bulunan 24-bit Crystalizer özelliği sayesinde özellikle mp3 lerde inanılmaz kalite artıyo THX Setup - Bass Management menüsünden istediğin şekilde bass ayarı yapabiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 12 Mayıs 2008; 14:26:03 >

E6400 - GA 965P DS3Rev 3.3 - 1 GBx2 667MHz - Seagate 400 GB SATA2 - Sparkle 8800 GT - Samsung 226BW - X-Fi Xtreme Music - Z-5500 - Enermax Chakra - Lc-Power 550W PSU

100 YIL

firtinakusu

12 Mayıs 2008; 15:38:41 

@Comaa çok teşekkür ederim. Sorumun cevabını vermiş olduğun resim gayet güzel vermiş. Hemen audigy deki thx console yi düşündüm (iş yerindeyim) buna benzer ayarlar yok hatırladığım. Sırf bu ayar için bile geçmeye değer. x-fi bas karakteri düzünlemesi büyük bir eksikliği gidermiş (tam olarak nedir bilmiyorum ama). İkinci elde satarım şimdi audigyi full kutulu ve garantili rahat gider heralde 1 yıl olmuştur anca. Tekrar teşekkür ederim.

Hayat aynaya benzer ona gülmek gerekir.
Comaa

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 16:04:25 

quote:

Orjinalden alıntı: firtinakusu

@Comaa çok teşekkür ederim. Sorumun cevabını vermiş olduğun resim gayet güzel vermiş. Hemen audigy deki thx console yi düşündüm (iş yerindeyim) buna benzer ayarlar yok hatırladığım. Sırf bu ayar için bile geçmeye değer. x-fi bas karakteri düzünlemesi büyük bir eksikliği gidermiş (tam olarak nedir bilmiyorum ama). İkinci elde satarım şimdi audigyi full kutulu ve garantili rahat gider heralde 1 yıl olmuştur anca. Tekrar teşekkür ederim.

rica ederim kardeş ne demek x-fi alırsan eğer, bendeki bütün menülerin ayarlarını sana gönderirim mayıs 25 kadar askerlik geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 12 Mayıs 2008; 16:04:07 >

100 YIL

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> z5500 e ses karti Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Intel SantaRosa video inceleme
Intel in yeni dizüstü platformu Santa Rosa ve Monster T73FL901 mercek altında
Monster T2 Rex video
TV karti, cift cekirdekli islemci ve kablosuz ag yetenekleriyle ozgurlugun tadini cikartin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar