Slm beyler. Bu Sony Ericsson S500i hakkında sorularım var. Almaya niyetliyim ama şimdi alırken kaymasın bizede.
ilk olarak Bu tuş takımı kırılyormuş. Buna bir çare düşünülcek mi yani Sony bununla ilgili bir açıklama yaptımı? sonra Fotoğrafta Zoom yapılırken Optik Zoom özelliği var mı? Fotoğraf kalitesi 2MP bana göre yeterli. Ama netlik hakkında sorucaktım birde.
Slm beyler. Bu Sony Ericsson S500i hakkında sorularım var. Almaya niyetliyim ama şimdi alırken kaymasın bizede.
ilk olarak Bu tuş takımı kırılyormuş. Buna bir çare düşünülcek mi yani Sony bununla ilgili bir açıklama yaptımı? sonra Fotoğrafta Zoom yapılırken Optik Zoom özelliği var mı? Fotoğraf kalitesi 2MP bana göre yeterli. Ama netlik hakkında sorucaktım birde.
1-) Forumda W580i ve S500i'nin tuş takımı ile ilgili problem yaşayanlar olmuştu. Firmanın üretim hatası olduğunu söyleyebiliriz.
2-) Piyasada Nokia N93, Nokia N93i ve Samsung G800 olmak üzere üç ayrı cep telefonu optik yakınlaştırma özelliğine sahip. Bu özellik malesef Sony Ericsson S500'de yer almıyor. S500i'de otomatik odaklama özelliği de olmadığı için fotoğraf kalitesi beklentilerini karşılayamayabilir.
Intel® Core™2 Duo E8400 3.0 GHz / Gigabyte GA-X38-DS5 Bearlake / 2 x 1 GB Corsair XMS2 DHX PC2-6400 CL4 2.1V / 512 MB Sparkle 8800 GTS (G92) / 400 GB Samsung 7200 RPM 16 MB cache SATA II NCQ / Asus 2014L1T SATA Light Scribe / Creative X-FI Xtreme Gamer / Coolermaster RC-690 / 500 Watt OCZ StealthXStream / 19'' Samsung SyncMaster 960BG 4 ms / Logitech Z-5500 5.1 / Microsoft SideWinder™ / Logitech Wave™ / HP Photosmart C4272 / Philips ToUcam Pro II / Creative Broadband Blaster 8015U / Windows XP Professional Türkçe
Pentax K100D D-SLR / Pentax 18-55 mm f/3.5-5.6 / 52 mm Hama UV filtre / 52 mm Parasoley / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW (Planladıklarım: Tamron 28-75mm f/2.8 / 67 mm Hama UV filtre / Pentax-AF 360FGZ TTL Flaş / 2 GB Sandisk Extreme III)
1-Evet ılk aldıgımda sorun olmustu tusları catlamıstı ama sonra serwıse verdm.gerı aldıgımdan berı herhangı bır sorun yasamıyorum y.dısından yenı tus takımı gelmıs teknık serwısın soyledıgı o bana.serwısten gelelı 1 ay oldu hıcbır sorunda yok tus takımda tertemız.
2-Eger foto cekmek ıcın bı cep telefonu alcaksan tabıkıde pek memnun etmeyebılır.ben telefonu foto dan cok tasarımı ıcın aldım.2mp bı tel ıcınde yeterlı bnm ıcın.goruntu kalıtesı de hıc de fena deıl guzel.tabıkıde cokyuksek fıyatlı nokıa modellerı kadar ıyı cekmıyo halıyle.kısaca telefonumdan gayet memnunm.tawsıye edebılrm.