Asus 3870x2 aldım. fiyatı kime normal kimine pahalı geleceği kesin. Bu karttan kullanan arkadaşlar varmı?
Sürücüyü cd den kurmaya çalıştım autorun çalışmadı. vista ve xp için sürücüleri indirdim. herhangi bir oyun açtım çalıştı. Crysis açtım çalışmadı. en azından menüyü gördüm ama menü arkaplanı titriyordu(pervanlerin rüzgarından olabilir). şimdi xpde deneyeceğim bakalım nolacak. Eski ekran kartı nvidia. sürücüyü kaldırdım. acaba formatlasammı diyorum. üşeniyorum.
yine olmazsa yarın xp ve vista kuracağım. kullanan arkadaşlar bu kartın püf noktası varmı. yani dikkat etmem gereken birşey .
son birşey kartın fan gürültüsü çok diye duymuştum. fakat gürültü abartılacak kadar yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 11 Mayıs 2008; 23:03:55 >
ya akradaşlar kafayı yiyeceğim. xpyi baştan yükledim. ekran kartı sürücüsünü asusun kendi sitesinden yükledim. fakat haala problem var. Crysiste ayarlarda yüksek detay oluyor ama çok yüksek detay olmuyor. oynarken ekranın sağ köşesi ve alt köşesinde bozulmalar oluyor. AAyı 8x yaptım yine düzelmedi. crysisteki heryer(ada) kar gibi beyaza büründü. 3DM 2006 kurdum. kurana kadar sorun yok. fakat çalıştırdığımda aşağıdaki pencere öyle kalıyor.
bende öyleee kalıyorum. BF2 oynunun açtığımda problem olmuyor. neden olabilir bunun sebebi
criysisde çok yüksek detay olmaması normal çünkü xp de oynuyosunuz vista ya geçerseniz dx10 desteği ile oynarsın 3dmark06 ya gelince bi ek paketi var onu yüklemen lazım senin yaşadığın problemi çözüyor test sonucunu buraya koy bakalım CF tam olarak düzgün çalışıyomu
ATinin kendi sitesinde sürücüleri indirdim. fakat 2.GPU problemli gibi oyun açıkken 2.GPU memory size "0". crysiste yine görüntü çoook bazuk. aşağudaki resime bakarmısınız? eksik veya yanış olan ne
HOTFİXyükleyince düzeldi. 3dm2006 çalışıyor+ crysiste çalışıyor. ayrıca 3dm2006da 7900k aldım. 1280*1024...pek anlamıyorum ama beerbat galiba benim anlamadığım ccc+driver+hotfix. neden bunların hepsini beraber koymuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 12 Mayıs 2008; 14:11:44 >