Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HTC Touch Cruise Paylaşım Topiği

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> HTC Touch Cruise Paylaşım Topiği Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
niegara34

11 Mayıs 2008; 21:23:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet Arkadaşlar her ne kadar yeni bir cihazda olsa Ülkemize gelmemişde olsa bir şekilde temin eden arkadaşlar olmuştur sanırım

Eğer uygun görürseniz Bu topic ten birbirimize yardım edebilir ve bu aletle yapılabilecekleri paylaşabiliriz sanırım

saygılarımla....

mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 21:35:40 

bu ayki mobimeg dergisinde tam sayfa reklamı var her an bi alışveriş sitesinde görebiliriz ....

Hepsi gider bi o kalır
niegara34

11 Mayıs 2008; 21:39:14 

Evet acilpda in sitesinde de 10 gün içinde stoklarda diyor

Arkadaşlar buna WM 6.1 yüklenebilirmi acaba yükleyebilen varsa tam detaylı resimli olursa çok daha iyi olur
buradan bizlerle paylaşabilirmi
teşekkürler
saygılarrr....

bilgecik

11 Mayıs 2008; 23:50:14 

Ofical olarak yok ama en yeni ROM bu nette aratınız....."udK 8.0 R1 Vega"

niegara34

12 Mayıs 2008; 22:53:34 

ilk izlenimlerim
En hosuma giden Gps mukemmel igo 8 harika calisiyor max 10 m sapmayla nokta atisi yapiyor igo 8 de pusula var ayrica o an gittigin hizi gosteriyor 3d gorus var
Fotograf autofocus harika ve hizli video cekimi guzel fakat ani hareket yada kamerayi saga sola hizli hareketlerde goruntuyu baya bozuyor oda heralde islemci hizindan kaynaklaniyor
internet icin opera yuklu geliyor ve oldukca kullanisli sekmeli arama ozelligi var
tel.disariya sesi az veriyor ama kulakliktan mukemmel ses geliyor
kutusundan cikan arac sarj cihazi cok hos ustunde htc logosu var cakmak girisine takinca cok tatli bir mavi isik yaniyor
bimeksden 4 gb.lik kart aldim 31 ytl ye ins. kaziklanmamisimdir :-)
daha once kullanigim htc touch turkcell olaninda prog. yuklerken hafiza yetersiz uyarisi yok en cokda Buna sevindim
simdilik bu kadar daha sonra ek bilgiler verebilirim umarim diger arkadaslardanda incelemele bekliyoruz
saygilarrr....

therebeder

12 Mayıs 2008; 23:02:13 

hayırlı olsun güle güle kullanın resimde bekleriz artık :)

sas_sas

13 Mayıs 2008; 6:04:39 

quote:

Orjinalden alıntı: niegara34

ilk izlenimlerim
En hosuma giden Gps mukemmel igo 8 harika calisiyor max 10 m sapmayla nokta atisi yapiyor igo 8 de pusula var ayrica o an gittigin hizi gosteriyor 3d gorus var
Fotograf autofocus harika ve hizli video cekimi guzel fakat ani hareket yada kamerayi saga sola hizli hareketlerde goruntuyu baya bozuyor oda heralde islemci hizindan kaynaklaniyor
internet icin opera yuklu geliyor ve oldukca kullanisli sekmeli arama ozelligi var
kutusundan cikan arac sarj cihazi cok hos ustunde htc logosu var cakmak girisine takinca cok tatli bir mavi isik yaniyor
daha once kullanigim htc touch turkcell olaninda prog. yuklerken hafiza yetersiz uyarisi yok en cokda Buna sevindim
simdilik bu kadar daha sonra ek bilgiler verebilirim umarim diger arkadaslardanda incelemele bekliyoruz
saygilarrr....

nereden aldin?
kaca maloldu?

Hur dusuncelerinizi ve bildiklerinizi paylasmaktan asla cekinmeyin, ama bunu yaparken tarafiniz da acikca bilinmeli ki guvenilirlik konusunda soru isaretlerine maruz kalmayiniz.
oznes61

13 Mayıs 2008; 10:21:44 

Cihaz hakikaten çok güzel ve telefon olarak kullanımı standart cep telefonlarından daha kolay. ilave programla yaklaşık 25 telefon nosu emrinizde. GPS'i hızlı ve mükemmel. Yaşadığım tek problem İBB2den indirdiğim ceptrafik programının hata vermesi. JAVA uyumsuzluğu var sanırım. çözen arkadaş varsa vu topiğe yazarsa memnun olurum.
Selamlar.

HTC Touch Cruise+SE W960i
niegara34

14 Mayıs 2008; 6:44:03 

quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orjinalden alıntı: niegara34

ilk izlenimlerim
saygilarrr....

nereden aldin?
kaca maloldu?

Hong kong dan 690 $' a mal oldu

niegara34

14 Mayıs 2008; 6:49:31 

quote:

Orjinalden alıntı: oznes61

Cihaz hakikaten çok güzel ve telefon olarak kullanımı standart cep telefonlarından daha kolay. ilave programla yaklaşık 25 telefon nosu emrinizde. GPS'i hızlı ve mükemmel. Yaşadığım tek problem İBB2den indirdiğim ceptrafik programının hata vermesi. JAVA uyumsuzluğu var sanırım. çözen arkadaş varsa vu topiğe yazarsa memnun olurum.
Selamlar.

GPS'i hakkaten çok güzel bir kaç saniyede uyduları buluyor

niegara34

14 Mayıs 2008; 6:59:56 

Kullanan arkadaşlar cruise için tek elle mesaj yazacak şekilde qwerty klavye prog. tavsiye edebilirmisiniz

Basit

14 Mayıs 2008; 21:49:35 

Sanırım halaa satışa sunulmadı ?

yok bisi ...
niegara34

14 Mayıs 2008; 22:48:26 

Evet acilpda'e şimdi baktım hala 10 gün içinde sınırlı sayıda stoklarda olacak diyor

Yokmu benim gibi yurt dışından temin edipde fikir alışverişi yapabileceğimiz kimse

niegara34

14 Mayıs 2008; 23:12:42 

Arkadaşlar
Telefonun kendi hafızasına aldığı rehber kayıtlarının içine MSN deki kişileride katıyor bunları nasıl tel.kayıtlarından çıkarabilirim
birde Tel.rehberini outlok la senkz. dışında yedeklemem mümkünmü acaba ayrıca simdeki kişileride alıyor rehber birde kendi hafızasındakilerle
birlikte her isimden iki tane oluyor bu rehbere nasıl hakim olabiliriz yardımlarınızı bekliyorum
saygılarr...

mczaga

15 Mayıs 2008; 1:30:13 

fiyat olarak ne kadardır bu?

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
Davidoffmath

15 Mayıs 2008; 2:26:05