Herkese Merhaba ben bu modlama işinde yeni sayılırım aslında daha onceden bu kasa üzeründe ufak tefek çalısmalarda bulunmustum ornegin kasanin ust kısmina 2 aded psu fani takmak gibi kasa içerisini ve yan kapagi boyamak gibi ama malum sartlardan dolayi ve malzeme yetersizliginden kaylanaklanan nedenlerden oturu bu ise ara vermistim ve tekrar baslamak istiyorum kasanin birkac fotosunu cektim oncelikle boyama isine tekrar atilmak istiyorum kasanin dis kismini siyaha iç kısmını ise turuncuya boyicam daha sonra on panelde gordugunuz aliminyum kapiyi sokup kapakta bulunan izgara kısmını kesip yerine 12cm lik bi fan ve gzl bi izgara ayarlicam daha sonra 5.25 lik yuvalardan birine fan kontrol devrelerini monte edip gzl bi gorunum elde etmeye calisicam bu proje en gec 1 ay içerisinde baslicak ve surekli gelisim asamasinda olcak neden 1 ay derseniz ben KKTC'de yasiyorum burda malzeme bulmak biraz zaman alabiliyor vede fiyat acisindan cok pahali 2. olarak siparis verdigim dremel in gelmesi lazim xD Projeye basladiktan sonra fikir gorus oneri ve destkelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
gecenin bu saatinden modlamaya basladik hadi bakalim hayirlisi on paneli komple soktum on panel uzerinde dremel ile yapilacak cok is var 2. olarak boya konusunda deneyimsiz oldugumdan kasayi ilk boyadigimda astar kullanmamistim ve boya tutmadi pul pul dokuluyor yarin ilk isim kasayi zimplaralamaya baslamak resimler yolda birde su pleksi olayi canimi sikıyor yan kapak uzerindeki catlamisti onu nasil yapsam yenisini alip ayni boyutlarda uzerine desen filan cizsem tabi elimden geldigince nasil olur sizce ? birde ışıklandırma meselesi var tabi neyse
Aynı kasanın siyahı bende var ve bence bu kasa cokta guzel yani begenmeyenler var zevkler ve renkler tartısılmaz ama hiç bir modifikasyon kasası yokken piyasada zamanında bi bu xaser vardı en guzellerinden. Bence halada iyidir, tabii şimdi adamlar makyajladı yeni Xaser'lar cok farklı.
Ama ben kasamı seviyorum bence keskin hatları onu agresif ve sert yapıyor :)
Bende modlama yapıcam finallerim bitsin 1 ay sonra falan başlıcam.
Dostum plexin çok çizik içinde ve boyası çok kötü onları değiştir 2 tane güzel mavi ışık al içeriye UV kablolar herşey daha farklı olur.
Eyw Datox Sagolasin kesinlikle sana katılıyorum bu kasalar piyasaya ciktiginda dogru duzgun kasa yoktu bole ama adamlar seninde dedigin gibi artik olayi asmislar yani bu arada benimde finaller basliyo xD bide su dremel denen icati bekliyoz kecip bismek icin fan konusunda elimde 3 tane fan var ama sadece 1 tanesi mavi ledli bi siteden siparis vercem bende bu ay icerisinde 2 tane daha fan birde mavi katot işıgı var kısmetse bi sorun cikmazsa onuda alcam gzl bisiler olacak.
Birde bişey sormak istiyorum ben daha once bu kasayi boyamistim sadece 1 kat boya var uzerinde astar filan yok xD o boyayi nasil dokebilirim ben yakarak filan olurmu yada bunu tiner haric bilmedigim bi kimyasal maddesi varmi biliyosaniz.. =) simdiden cok tesekkurler kalin saglicakla
Bu arada ordaki pleksi degil babacan o catlamisti ben onu soktum attim orda gordugun bildigimiz Naylon xDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCady -- 12 Mayıs 2008; 23:05:15 >
Eyw Kardes sagolasin kasa aslinda tipsiz degilde onu bu hale sokan benim normalde bulut mavisi bi rengi vardi herneyse olan oldu.. xD
Benim en buyuk sorunum su anda kasa uzerinde bulunan daha oncede sprey boya kullanarak atmis oldugum siyah rengi tamamiyle cikartmak varmidir bi yontem bilen varsa bi zahmet yazsin(sadece bi kat boya var astar yok) =P
Boyayi yakarak filan cikarsam(birde sonra boya tutmazsa ayvayi yedik xD) veya kasayi komple tinerli suya yatirsam filan diyorum daha farkli yontemler varsa zimpara haric cunku ic kisimlari girintili cikintili zimparalamak aylar alir her turlu yonteme açıgım yani xD simdiden sagolun
Hmm valla bilmiorum o gordugun damali yerde xaser yaziyo benimkinde kipacigindada xaser yazio ayrica cikartmalarda'da xaser yazio birde fan kontrolu konusunda ben onu soktum attim kasa icerisnde acaip kablo kalabaligi yapio toplamaya calismistim bir ara kablolari omrumu yedi gene bi ise ayaramadi.. xD
Herneyse su boya çıkarma konusunda bi bilgisi olan yokmu arkadaslar koca sitede xD ??