Klima ve buzdolabı olarak siemens-bosch ve profiloya zerre güvenim kalmadı,kendisi üretemeyen markanın neden acaba her şeyde parmagı olurki,bu markaların klima ile yakından uzaktan ilgileri yok ama sanırım türkiyede ne satarsan gidiyora bunlarda katılmışki adlarını kötülemek adına herşeyi satarızcı olmuşlar,yazık heleki buzdolaplarının yerli üretimleri rezalet bir marka adını neden bu kadar kötülerki,anlam veremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 11 Mayıs 2008; 20:51:14 >
Klimada en iyi Marka şüphesiz daikin ve sonrasında General electrictir.Şahsen kullanıyorum.Ama dediginize katılıyorum.Klimadan anlamayanda klima yapıyor ve sonrada sorunlar çıkıyor malesef.
Klimada en iyi Marka şüphesiz daikin ve sonrasında General electrictir.Şahsen kullanıyorum.Ama dediginize katılıyorum.Klimadan anlamayanda klima yapıyor ve sonrada sorunlar çıkıyor malesef.
Daıkın konusunda haklısınız ama general elektrik konusunda haklı degilsiniz,sebebi ise aynı siemens gibi oda, general elektrik klima üretmez,farklı firmalara fason üretirir,bazen bu LG olur bazense SAMSUNG yani klimada işi degil general elektrik firmasının,onuda anlamış degilim.