arkadaşlar bu notebooku almak istiyorum FİYATI :900 YTL kullanan veya gören arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. genellikle ofis amaçlı kullanılacak ama hızlı bir cihaz olması gerekli oyun ynanmayacak. ekran kartı galiba onboard ama bu film izlerken veya sunum veya fotolara bakarken sorun yaratır mı BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ FAKTÖR SAĞLAMLIK DEVAMLI YANIMDA TAŞIYABİLECEĞİM PROBLEN ÇIKARTMAYACAK BİR CİHAZ İSTİYORUM
kafamdaki diğer seçenek ise sony vaio fz31E FİYATI 1500 YTL sizce farka değermi
Ben aldım. Şu an kullanıyorum. Vista olduğu için biraz mesafeli bakıyorum bilgisayara. Alışamadım henüz. Ama hızında ve kullanımında şimdiye kadar bir sorun görmedim. Hala keşif halindeyim.
Bu bilgisayar nerede 900YTL arkadaşlar. Hepsiburadada 1400 civarı bir fiyat yazıyor. bende almak istiyorum. AMD işlemciye güveniyorum.Ama harddiski tıkırtılı çalışan bilgisayrdan nefret ediyorum. Bunda öyle bir sorun var mı? Kullanan arkadaşların yorumlarına ihityacım var. Ayrıca sesli çalışıyormu Pervane sesi akşam sessizliğinde insanı rahatsız eder mi Selamlar...
dayımda aynısı var..o da vatandan almıstı..yanlız bazı sitelerde kasa parlak olarak (a 200 lerde oldugu gibi piyano tarzında) gösteriyordu..ancak kasa parlak deil onu söyleyeyim..skran görüs acısı da süperdi..elimde 1800 lük cihaz var ekranı berbaat birsey..yani onunki birazdaha kaliteli..amd olusu seni kuskulandırmasın..hiç ısnmıyor bilgisayar..eger grafik programlarıyla ugrasmıyorsan al derim..vista puanı da yanlıs hatırlamıyorsam 3.0 dı (bu arada yeni üye oldum)..iyi aksamlar
merhaba bende bu pc kullanıyorum yurt dısından aldım kampanya ıle 1000 lıraya geldı pc konusunda sunu soyleyeyim hizi cok iyi ama uzun sure oyun oynarsan cok isitirsin makinayi butun isimi goruyor fiyati uygunsa kacirma birde driver cd sini mutlaka al ben toshibanin genel merkezini aradim kaybedersen internetten indir dediler bende indirdim ama butun fonksiyonlarini kullanamiyorum mutlaka format cdsini al