Alternatif 1) Sipariş ettiğim Profigold PGV 3300 komponent kablo ile NEXT-YE 2000 CIS super Plus ile Turksat uydu yayınını izlemek.
Alternatif 2) Sipariş ettiğim Profigold PGV 3300 komponent kablo ile Goldmaster 1010Hd ile Turksat uydu yayınını izlemek.
Alternatif 3) Sipariş ettiğim Profigold PGV 3300 komponent kabloyu iade edip yerine HDMI kablo sipariş ederek Goldmaster 1010Hd ile Turksat uydu yayınını izlemek.
EVET ARKADAŞLAR, MÜKEMMEL ÖTESİ YAYINI HANGİ ALTERNATİFLE ELDE EDERİM?
[plazmam pioneer 428xd HD Ready... izleyeceğim yayın Turksat... belki seneler sonra hotbird'e veya çift uyduya dönerim.]
next en azından dogru duzgun destek verıyor goldmaster da hıc bırsey yok HD makıne alıyorsun hayırlı olsun ama markadan daha onemlısı kesınlıkle ozellıkler ve fıyat HD makıne kullanmak yerıne daha coık ısıme yarıyacak bır makıne secerdım senın yerınde olsam HD tvınde olsa malesef hd yayınlar cok az tercıhlerınızı dogru yapın, tr de olan tum modeller !! http://www.karabalikelektronik.com/catinfo.asp?cid=45
quote:
Orjinalden alıntı: bistroman
Turksat uydu yayını izeyeceğim. ancak receiver için kararsızım: Goldmaster 1010Hd Mi yoksa Next -YE 2000 CIS SPlus mı?
Profigold PGV 3300 Komponent kabloyu kargo ile sipariş verdim.Pazartesi adresime teslim edilecek. >> ancak henüz daha receiver almadım.<<
Alternatif 1) Sipariş ettiğim Profigold PGV 3300 komponent kablo ile NEXT-YE 2000 CIS super Plus ile Turksat uydu yayınını izlemek.
Alternatif 2) Sipariş ettiğim Profigold PGV 3300 komponent kablo ile Goldmaster 1010Hd ile Turksat uydu yayınını izlemek.
Alternatif 3) Sipariş ettiğim Profigold PGV 3300 komponent kabloyu iade edip yerine HDMI kablo sipariş ederek Goldmaster 1010Hd ile Turksat uydu yayınını izlemek.
EVET ARKADAŞLAR, MÜKEMMEL ÖTESİ YAYINI HANGİ ALTERNATİFLE ELDE EDERİM?
[plazmam pioneer 428xd HD Ready... izleyeceğim yayın Turksat... belki seneler sonra hotbird'e veya çift uyduya dönerim.]
teşekkürler. bugun pgv 3300 profigold komponent kabloyu aldım. yarın da next 2000 CIS Super Plus uydu cihazini alıyorum.alırken herhangi bir güncelleme talebi yapim mi karşı taraftan?
Ben imzamdaki tvme next cx sper plus(usb) ile kompenet bağlantı yaptım ve umduğumdan daha da mükemmel bi görüntü aldım, çift çanak var turksat ve hotbirde yöneltilmiş, bende hd yayınlar yaygınlaşana kadar böyle idare edeceğim, cx modelini usb ile güncelledim ve çoğu şifreli kanalları izliyorum teknosadan 12 taksitle 209 ytl ye aldım
*HP PAVILION DV6650ET Intel® Core™ 2 islemci duo T7500 (2,20 GHz), 2048 MB DDR2 667 MHZ Ram , 250 GB (5400RPM)HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, Windows Vista® Home Basic *SONY 40P3000 Lcd Tv
arkadaşlar güncelleme yapmalarını talep etcem mi bayiden yoksa kendim mi yaparım CIS 'ı?
quote:
teşekkürler. bugun pgv 3300 profigold komponent kabloyu aldım. yarın da next 2000 CIS Super Plus uydu cihazini alıyorum.alırken herhangi bir güncelleme talebi yapim mi karşı taraftan?
arkadaşlar güncelleme yapmalarını talep etcem mi bayiden yoksa kendim mi yaparım CIS 'ı?
quote:
Evet mutlaka cihazınıza son emuyu atmasını isteyin.Belki unutabilirler