arkadaşlar gmail hesabı oluşturamıyorum. hesab oluşturdan hesab bilgilerini giriyorum. bilgiler doğrulanıyor diyo sonra hesaplar yazıyo gri ekran kalıyo. library/mail/ altında hesap klasörü oluşuyo. hesap bilgileri doğru. işin garip tarafı daha önce kayıtlı hesabım vardı. kendiliğinden silinmiş. bi daha açamadım:( bu konuda bilgisi olan var mı?
şimdiden tşk...
yok backup filan almadım. siz nası düzelttiniz tekrar?
Ayarlar+Posta+gmail hesabın+hesap yazan yerin karşısındaki kutucuğu işaretle ki Wi-Fi'ye bağlıyken postan sürekli açık kalsın.onu işaretlersen artık hep orada kalır,her girişinde aktif etmek için uğraşman gerekmez.
Ayarlar+Posta+gmail hesabın+hesap yazan yerin karşısındaki kutucuğu işaretle ki Wi-Fi'ye bağlıyken postan sürekli açık kalsın.onu işaretlersen artık hep orada kalır,her girişinde aktif etmek için uğraşman gerekmez.
sorun o değil hesap oluşturuyorum. varsayılan oluyo. springboard'a dönüp maili açınca hesap yok oluyo:(
Sapphire Pure A9RD580Adv Crossfire3200 + Amd Athlon64 3700+ San Diego + 1.5GB DDR400Mhz Ram + Sapphire 512 MB Ati Radeon X1650 PCI-Ex. + 160WD+160SAMSUNG=320 GB HDD + ASUS 1814LBT SATA Dvd-Rw + FSP 400 W Power + Pinnacle PCTV 110i DVB-T Tv kartı + Thermaltake Blower+Cpu fan + Windows XP SP3