Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Iphone yedek parça

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Iphone yedek parça Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iLLogiCaL

11 Mayıs 2008; 19:41:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba..Dealextreme den iphone uma aksesuar siparişi verirken dikkatimi cekti sizlerle paylaşmak ekledim..Yeni gelmiş bu urunler..Telefonlarımız için yedek parçalar..Herne kadar kalitesi tartışılıcak olsada hiç yoktan iyidir..linklerii...

Replacement USB/Data Port Socket for Apple iPhone

Replacement Digital Camera Module for Apple iPhone

Replacement Internal Antenna for Apple iPhone

Replacement Earphone Jack Module for Apple iPhone

prıvacy
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

11 Mayıs 2008; 22:22:47 

Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum bu Dealextreme de görmüş olduğumuz fiyatlar kargo dahil fiyatlarmıdır yoksa hariçmi daha önce bu siteden hiç alım yapmadım yani bilgi sahibi değilim beni bilgilendirebileck arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum ve bu siteden alışveriş yapan varmı yani dürüs hizmet varmı gönderiyorlarmı ürünü acaba bilgili arkadaşların yardımlarını rica ediyorum

quote:

Orjinalden alıntı: iLLogiCaL

Arkadaşlar merhaba..Dealextreme den iphone uma aksesuar siparişi verirken dikkatimi cekti sizlerle paylaşmak ekledim..Yeni gelmiş bu urunler..Telefonlarımız için yedek parçalar..Herne kadar kalitesi tartışılıcak olsada hiç yoktan iyidir..linklerii...

ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 22:29:29 

Hocam orada Free Shipping diyor. Sanırım kargo bedava.

quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum bu Dealextreme de görmüş olduğumuz fiyatlar kargo dahil fiyatlarmıdır yoksa hariçmi daha önce bu siteden hiç alım yapmadım yani bilgi sahibi değilim beni bilgilendirebileck arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum ve bu siteden alışveriş yapan varmı yani dürüs hizmet varmı gönderiyorlarmı ürünü acaba bilgili arkadaşların yardımlarını rica ediyorum

quote:

Orjinalden alıntı: iLLogiCaL

cenkyyy

11 Mayıs 2008; 22:33:49 

free shipping dediğne göre ama türkiyeye varmı onuda sorgulamak lazım

ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 22:36:27 

Hava postası yolu ile shipping bedava.
Ayrıca orada Worldwide Free Shipping diyor. Dünyanın her tarafına yolluyor yani. Ama adresinizi İngilizce girmelisiniz. Muratpaşa Street gibi mesela.

sylargray

11 Mayıs 2008; 22:39:34 

Fiyatlar süper gerçekten de. Ama orjinal parçalar olmadığı için ileride sorunlarla karşılaşılabilir.

ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 22:43:27 

Modüllerin üzerinde Apple yazıyordu.. Emin misiniz orjinal olmadığından? Ben de anlayamadım pek.

oGuxXx*

11 Mayıs 2008; 22:54:18 

hocam gerçekten fiyatlar süper birde bu parçalar orjinal ise daha da süper bu siteyi bulan arkadaşa teşekür ediyorum eminim çoğu kişinin işine yarar
gsyagtu

11 Mayıs 2008; 23:02:27 

burada satılan parçalar orjinal parçalar değil arkadaşlar. Zaten site orjinal olduğunu iddia etmiyor. Eğer orjinal parça istiyorsanız ifixit sitesi satıyor ama dealextremedekilerin 3misli fiyatına orjinal olduğu için. Ayrıca merak edenler için; evet deal extreme Türkiye ye air mail ile ücretsiz kargo yapıyor ve yaklaşık teslimat süresi 2-3hafta arası mutlaka elinizde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsyagtu -- 11 Mayıs 2008; 23:03:03 >

[gorki] is here!
iLLogiCaL

12 Mayıs 2008; 18:05:24 

Sevgili arkadaşlar, siteden ne alırsanız alın kargo ucreti yok..Sadece ems denilen bir kargolama var onun için ek ucret oduyorsunuz oda shipping suresini kısaltıyor..Ben burdan bircok urun söledim ve urunlerin hepsi en fazla 17 gun içerisinde elimde oldu..Tavsiye ederim..

Saygılar

ZeneX

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 18:09:27 

Bu iş iyi oldu. Bir arızada parçayı sipariş ettirip taktırtabiliriz bir yerde.

iLLogiCaL

12 Mayıs 2008; 18:12:23 

Bencede gayet mantıklı..hernekadar anten yada camera biraz zor bozulucak parcalar olsalarda surekli kullandıımız usb port ve kulaklık girişi..Zaten forumdada cogu arkadasımız kulaklık girişindeki sorundan bahsediolar..O parca bence cok işimize yarıcak..En azından parca parası yerine taktırma parası verip bu işi daha ucusa halletmiş olabiliriz..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Iphone yedek parça Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Jack Keane video inceleme