arkadaşlar bios güncelemem lazım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum anakartın modeli ve sitesi bu, yardım edermisiniz ama disket sürücüm yok windowstan günceleme yapabilirmiyim win pro sp2 kullanıyorum site ingilizce bişi anlamıyorum bios uptade dosyalarınıda indirdim
Anakartının CD'sinde Live Update denen bi program var. Sürücüleri kurduğun, CD'yi takınca ilk çalışan ekrana bak görürsün. O hem anakartının yeni sürücülerini, hem de BIOS'unu internetten indirip kurur. Bunu da Windows'dan yapar.
Göz işaretli, Online yazanı, programın web sayfası üzerinden çalışanı. O da olur ama Internet Explorer'ın eskiyse bazen takılabiliyor. Hemen sağdaki Live Update 3 yazanı indirsen daha iyi edersin. Logo'nun altında How to use ile nasıl kullanılacağını anlatıyor: http://global.msi.com.tw/index.php?func=html&name=liveupdate3_step Orada İngilizce'de olsa ekran görüntüleri var, zorlanmadan çözersin kullanmasını. En altta BIOS güncellesi anını gösteren resimler var. Bu program çalışırken, sağ altta Messenger, anti virus vs çalışmasın, kapat. Ayrıca tam güncelleme anında (yaklaşık 20 sn sürer) elektrikler kesilmesin dikkat et.